KıZlar ben geldi. Herşey yolunda çok şükür iki hafta sonra ikiliye çağırdı sıpanın eli kolu oynuyordu beş gün geriden geliyordu ama arayı kapatmış harmony için ben tavsiye ediyorum herkese kesin sonuç ama sen bekle ölçümü yapayım kan testinden önce karar veririz dedi
Allah sifa versin yardimcisi olsun insallahKızlar kayınvalidem yogun bakımda ve durumu ciddi Allah rızası için dua edermisiniz şimdiden Allah razı olsun herkesten.
Tesekkur ederim canimRabbim acil şifalar versin cnm hayırlısını nasip etsin insAllah..
Masallah bebisine:)) tahminde bulunamicam çünkü bacağı engel olmuş gözükmüyor..
İnşallah cnmAzalma olmş işte canım iyi birşey. Birkaç haftaya birşey kalmaz inşallah
araştırayım cnm Bi tesekkür ederimIlk cocugumda dr umit korucuoglu idi. Cok ayrıntılı sekilde inceledi.
Birde 2017 ankara ozel hastaneler grubunda biri bi tıp merkezinde yaptirmisti.merkez olarak degil ama dr olarak cok begeniliomus. Fiyati da 280 tl gibi uygun bir fiyatti.
Yine mhrsden aliyirsun denk getirmek zor oluyo zaten saatlerinden anlarsin mesai disi oldugunubn de devlete gidiyorim canim. bizdede erkekleri almiyorlar iceri.. demkki her yerde ayni.
aa bn kokulu tas sandim canimm. bu daha guzel bisey. hatta superr. bnde isterim valla. :)
nasil lluyor o canim. ilk defa duyuyorum. mesai disinda bakiyorlar mi. nasil aliyorsun randevuyu. bnde cok isterim almayi.ve bu kadar ilgileniyorsa kesinlikle giderim yani saat farketmez.. fatma duran a gittin dimi.
vay vayy vay. masallh canimm. supper horunuyorsunn.
allh hayrli bir sifa versin canimm. rabbim kimseyi darda zorda birakmasinn.Kızlar kayınvalidem yogun bakımda ve durumu ciddi Allah rızası için dua edermisiniz şimdiden Allah razı olsun herkesten.
tesekkurler cnmm.Yine mhrsden aliyirsun denk getirmek zor oluyo zaten saatlerinden anlarsin mesai disi oldugunu
Yurtdışında hele ki hamilelikte işler öyle işlemiyor. O kadar az kontrole tabi tutuyorlar ki hamileleri. Ultrasona Bile doğru düzgün sokmuyorlar sakıncalı diye. Ki aslında bu doğru bir uygulama....hamilelik konusunda çok rahatlar.
Amin canım inşallah Allah derdi olan herkese dermanınıda versin..trkn0709 M Mucizem2017 Gecmıs olsun kızlar, Allah acil şifalar versin inşallah.
annekusu canım senınde gozun aydın hersey yolundaymıs 2 hafta sonra ınsallah guzel haberlerle gelırsın.
Bugun sanırım bıraz dar bır pantolon gıydım belı gobek delıgının az altında ve azıcık sıkıyor otururken of aksam olur mu bırı bogazımı sıkıyor gıbı
Malesef yandan fermuarlı orayı acsam kalkarken toparlayamam kendımı epey acılır. Bu kadar esnemeyecegını tahmın etmemıstım gecen yaz gıymıstım en son , tayt fılan bulsam ıyı olacak ama merkeze carsıya pazara cok uzagızAmin canım inşallah Allah derdi olan herkese dermanınıda versin..
Düğmeli değilmi pantolonun canım, oturduğun yerde açsanda rahatlatsan kendiniÖbür türlü akşama kadar eziyet olacak..Yada çarşı pazardan uzak değilsen öğlen arası rahat bişeyler bakabilirsin..Bebişide sıkıştırmamak lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?