Çok ters canım Eşimle gideceğim araba ileHadı hayırlısıyla gıt gel bakalım
Yakınmı hastanen ısyerıne
Şeytanlar ayolBen merak edıyorum eltının durumunu acıkcası ama bu arada bu bebegı dogurtmazlar sanırım senaryo geregı dıye tahmın edıuyorum
Ama oyle olması etık degıl, cunku onlarda harmony test yapıyorlar ve o testın guvenırlıgını bu sekılde zedeleyemezler teknık olarak bebek dogmayacak dıye dusunuyorumBence doğacak bebek ama sorunu olmayacak inşallah
banada sanki oyle geldi :))))) dizi bu nasil olsa ama dizinin basinda gercek hayatan esinlenmistir yaziyodu dogrumu acabaBence doğacak bebek ama sorunu olmayacak inşallah
hangi üniversite cnm
Ana ben hıc ızlemedım ılk denk geldım dunku bolumuydu tekrarıydıbanada sanki oyle geldi :))))) dizi bu nasil olsa ama dizinin basinda gercek hayatan esinlenmistir yaziyodu dogrumu acaba
bi arkd zekai tahirde çalışıyor orda oldugunu söyledı de kalıtesı nasıldır bılemedım tabıı
medıkal parkta aklımda olsun cnm
araştırayım brz daha ben
aa o zmna bn göbüş de cıkar zaten
ankarada olan cokmuş zaten olabilir
Ama oyle olması etık degıl, cunku onlarda harmony test yapıyorlar ve o testın guvenırlıgını bu sekılde zedeleyemezler teknık olarak bebek dogmayacak dıye dusunuyorum
ben dızıyı tam ızlemedım de o doktorda sureyyanın kocasının eskı yavuklusumucanım ankarada ali ipek ve eyüp ekici meşhur isimler detaylı ultrason için.
bir de özgür deren varmış o da çok tutulan bir doktor bu konuda. zamanın gelince araştırırsın.
bence de doktor aldırın demek yerine amniyosentez yapalım demeliydi. benm de sinirimi bozdu çünkü tespit edilen sendromda zaten bebeğin doğma olasılığı da çok düşük.
ben dızıyı tam ızlemedım de o doktorda sureyyanın kocasının eskı yavuklusumu
Buarada evet katılıyorum bızım gruptan bır annede yazmıstı hatırlarsanız 2 lı testı yaptırmadık 15 haftada kaybettık cok pısmanım dıye.
Ama oyle olması etık degıl, cunku onlarda harmony test yapıyorlar ve o testın guvenırlıgını bu sekılde zedeleyemezler teknık olarak bebek dogmayacak dıye dusunuyorum
evet canım eski sevgilisi adam hala saklıyor karısından. bence zaten kadın öğrenince üzüntüden bebişi kaybedicek.
cocukta o adamdan . abov butun dızıyı ızlemıs kadar olmussam ızlemıyım yok eger fazlası varsa 1.bolumden ızleyımevet canım eski sevgilisi adam hala saklıyor karısından. bence zaten kadın öğrenince üzüntüden bebişi kaybedicek.
dışardan neden almıyorlar cnmGazi universitesi hastanesi
sağol cnm araştırayımben onları dacanım ankarada ali ipek ve eyüp ekici meşhur isimler detaylı ultrason için.
bir de özgür deren varmış o da çok tutulan bir doktor bu konuda. zamanın gelince araştırırsın.
.
dışardan neden almıyorlar cnm
normal muayaneye geldım yanı olmuyor mu kı
önceden baska bölümlere gıttım de kadım doğuma gıtmedım hıc orda
sağol cnm araştırayımben onları da
hmm anladım cnmGebelik takibi 12. Haftadan sonra almiyorlar yani ben oyle biliyorum istersen sansini bir dene
hmm anladım cnm
bı doktor arkdşm var gazıde ona derım olmazsa yardımcı olur sanırım
Ana ben hıc ızlemedım ılk denk geldım dunku bolumuydu tekrarıydı
Muge anlıda tatıle gırecek yazın mı ızlesem acaba gecmıs bolumlerden
cocukta o adamdan . abov butun dızıyı ızlemıs kadar olmussam ızlemıyım yok eger fazlası varsa 1.bolumden ızleyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?