- 3 Mayıs 2012
- 1.388
- 1.576
- 133
ısyerınden dolayımı ?
Evet canım ama gidişat sanki öyle, yerime birini alırlar ise benim için sıkıntı almazlarsa birlikte çalıştığım arkadaşım için sıkıntı anca 3 ay idare edebilirim bana da acı diyor
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ısyerınden dolayımı ?
Bende gaviscon surupkullaniuordum fayda etmeyince mide koruyucu basladi doktorum ve 1 haftadir yanmam yok cikarirken bile rahat cikariyorum midemdekilerini daha oncesinde asitten dolayi dilim bile yara oluyordu.
Benim azalsada hala göğüslerim acıyo.
o mide koruyucu dünyanın en harika ilacı benim hayatımı kurtarmıştı 6 sene önce, sanırım bu bebekte de kullanacağım
Dokundu mu ağrıyo benimkide sanki göğsümde biraz inme var gibio kadar çok ağrıyor ki gögüslerim anlatamam
Veriyorlar bende kullanıyordumMide koruyucu ilaçların hamilelik döneminde kullanılması konusunda doktorunuzun görüşü nedir? Ben hamilelikte mide koruyucu da dahil ilaç kullanımı önerilmiyor diye biliyorum ama.
Benim azalsada hala göğüslerim acıyo.
o kadar çok ağrıyor ki gögüslerim anlatamam
Dokundu mu ağrıyo benimkide sanki göğsümde biraz inme var gibi
Mide koruyucu ilaçların hamilelik döneminde kullanılması konusunda doktorunuzun görüşü nedir? Ben hamilelikte mide koruyucu da dahil ilaç kullanımı önerilmiyor diye biliyorum ama.
Toparlayıcı tavsiye ederim bende ise yaramistio kadar çok ağrıyor ki gögüslerim anlatamam
Mide koruyucu ilaçların hamilelik döneminde kullanılması konusunda doktorunuzun görüşü nedir? Ben hamilelikte mide koruyucu da dahil ilaç kullanımı önerilmiyor diye biliyorum ama.
Toparlayıcı tavsiye ederim bende ise yaramisti
Benimkiler büyüdüde. Insallah buyumeye devam etmez. Sertlestiler sızlıyolar. 3. hamileligimde bolr bise yasadım.o kadar çok ağrıyor ki gögüslerim anlatamam
Süngersiz diom bende. Evde oldugum icin uclar sorun olmuyo. Duzeltmeye calisiomBalansiz olan değil mi, oda gögüs uçları mı gösteriyro neyse yanında göbekten memeler gözükmeyecek nasıl olsa![]()
Benımkılerde buyuduSüngersiz diom bende. Evde oldugum icin uclar sorun olmuyo. Duzeltmeye calisiom![]()
Benımkılerde buyudu
hep dekolte gıyıp, frikik veresim var
Allah kıme neyı verıp vermıcenı bılıyor ıste![]()
Gerı ınmedı mı sutler gıdınce?Ahaha var ya ben gögüs dekoltesine bayılırım Allahtan benim memeler büyük 85 idi ilk doğumdan sonra 90 oldu, şimdi 95 olmaz umarım olursa yürüyen meme olarak gezerim vallahi.
Ben bennnkızlar aramızda ankarada olanalr kimlerdiii?
Gerı ınmedı mı sutler gıdınce?
kristinnn buarada bugun harmony verecekmıssın hadı bakalım hayırlısıyla
buarada ıstanbullu gelının o sahnesını dun bende ızledım , nıyeyse hıc etkılenmedım cok duygusuz oynamıs sankı. O degılde ben eltıye taktım kafayı o hamılemı nıyeyse bana yalan gıbı geldı