2017 Aralık Anneleri

Bende gaviscon surupkullaniuordum fayda etmeyince mide koruyucu basladi doktorum ve 1 haftadir yanmam yok cikarirken bile rahat cikariyorum midemdekilerini daha oncesinde asitten dolayi dilim bile yara oluyordu.

o mide koruyucu dünyanın en harika ilacı benim hayatımı kurtarmıştı 6 sene önce, sanırım bu bebekte de kullanacağım

Mide koruyucu ilaçların hamilelik döneminde kullanılması konusunda doktorunuzun görüşü nedir? Ben hamilelikte mide koruyucu da dahil ilaç kullanımı önerilmiyor diye biliyorum ama.

o mide koruyucu dünyanın en harika ilacı benim hayatımı kurtarmıştı 6 sene önce, sanırım bu bebekte de kullanacağım

Benim azalsada hala göğüslerim acıyo.

o kadar çok ağrıyor ki gögüslerim anlatamam

Dokundu mu ağrıyo benimkide sanki göğsümde biraz inme var gibi

Sağolun kızlar verdiğiniz cevaplar için. Benimde özellikle uç kısımları acayip bir şekilde ve hala inmişlik yok :/ o zaman normal bu kafar devam etmesi

Mide koruyucu ilaçların hamilelik döneminde kullanılması konusunda doktorunuzun görüşü nedir? Ben hamilelikte mide koruyucu da dahil ilaç kullanımı önerilmiyor diye biliyorum ama.

Geçen akşam yoğun miğde ağrısı ve gaz sebepli gittiğimde kadın doğumcu miğde koruyucu kullanılabileceğini söyledi. Şimdilik başlamadım ara ara olur yada sürekli hale gelirse dayanılmaz ağrı olduğundan başlayacağım gibi

ama yemek yiyemeyince özellikle 2 trimester de sorun oluyor, benim dr yemek yememek benim için çok büyük problem demişti

Benimde başlangıç kilom 83,5
Şimdiki kilom 80
3,5 kilo verilmiş
Göğüs ağrısından konuşulmuş benimkiler 10. Haftalardı sanırım hem biraz indi hemde ağrısı gitti gerci sadece ucları sızlıyordu şimdi bazen cok az ara ara sızlıyor

Benımkılerde buyudu
hep dekolte gıyıp, frikik veresim var
Allah kıme neyı verıp vermıcenı bılıyor ıste :silah:

Ahaha var ya ben gögüs dekoltesine bayılırım Allahtan benim memeler büyük 85 idi ilk doğumdan sonra 90 oldu, şimdi 95 olmaz umarım olursa yürüyen meme olarak gezerim vallahi.

Ahaha var ya ben gögüs dekoltesine bayılırım Allahtan benim memeler büyük 85 idi ilk doğumdan sonra 90 oldu, şimdi 95 olmaz umarım olursa yürüyen meme olarak gezerim vallahi.
Gerı ınmedı mı sutler gıdınce?
kristinnn kristinnn buarada bugun harmony verecekmıssın hadı bakalım hayırlısıyla

buarada ıstanbullu gelının o sahnesını dun bende ızledım , nıyeyse hıc etkılenmedım cok duygusuz oynamıs sankı. O degılde ben eltıye taktım kafayı o hamılemı nıyeyse bana yalan gıbı geldı

Ya benim de göğüsler 75 ti, ilk Doğum ile 80 oldu. Şimdi de 85 olmuştur. Ben küçük göğüs daha çok seviyorum inşallah eski haline döner...

Gerı ınmedı mı sutler gıdınce?
kristinnn kristinnn buarada bugun harmony verecekmıssın hadı bakalım hayırlısıyla

buarada ıstanbullu gelının o sahnesını dun bende ızledım , nıyeyse hıc etkılenmedım cok duygusuz oynamıs sankı. O degılde ben eltıye taktım kafayı o hamılemı nıyeyse bana yalan gıbı geldı

ayy o eltiye bende bi gicik oluyorumki sorma tamda tipini bulmuslar yani :)) banada sanki oyle geliyordu ama doktora felan gitmisler kocasila oyle olsa orda belli ederdi

Back