2017 Aralık Anneleri

Tamam canim teşekkürler. Bazen domates yiyince de kasiniyorum ama uzun zamandir yemiyorum da
Bakalim benim doktor ne dicek. Cinsiyeti de bir ogrenseydik hayırlısıyla :)
erkeksw ogrenebilirsn belki canim benm ki 12. hafta da belli oldu kiz gec belli oluyir diolar.. domates salcadan falan biraz uzak dur canm baska bsy oldugunu sanmam

erkeksw ogrenebilirsn belki canim benm ki 12. hafta da belli oldu kiz gec belli oluyir diolar.. domates salcadan falan biraz uzak dur canm baska bsy oldugunu sanmam
insallah canim zaten yememeye çalışıyorum.
Evet erkek daha erken belli oluyor diyorlar bakalim hayirlisi olsun.

Ay canımm çok güzel çok sevindim ya

masallh canimm. gozun aydin cok sevindim herseyin yolunda olmasina. ins sonucta cok guzel cikacak..

Bu da benim göbek.... baya baya hamile kıyafetlerine geçtim ben artık.
oyhh cok guzel gobisin bayildim. ben zaten gobekliydim o yuzden fark edemiyrumm kndiminkini.

Domates ve salçadan niye uzak duruyoruz ? Her sabah ekmeksiz domates, peynir yiyorum ben...

masallh canimm. gozun aydin cok sevindim herseyin yolunda olmasina. ins sonucta cok guzel cikacak..

oyhh cok guzel gobisin bayildim. ben zaten gobekliydim o yuzden fark edemiyrumm kndiminkini.
Yok yok, hamile göbeği kendini belli ediyor hemen, sert ve sivri oluyor. Daha büyümemiştir o yüzden farkında değilsindir.

Maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin bebeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…