Maasallah canim. Benim gobek hala yerinde sayiyor :)Bu da benim göbek.... baya baya hamile kıyafetlerine geçtim ben artık.
Hafta olarak büyük olunca göbis de farketmis. MasallahBu da benim göbek.... baya baya hamile kıyafetlerine geçtim ben artık.
erkeksw ogrenebilirsn belki canim benm ki 12. hafta da belli oldu kiz gec belli oluyir diolar.. domates salcadan falan biraz uzak dur canm baska bsy oldugunu sanmamTamam canim teşekkürler. Bazen domates yiyince de kasiniyorum ama uzun zamandir yemiyorum da
Bakalim benim doktor ne dicek. Cinsiyeti de bir ogrenseydik hayırlısıyla :)
belki tahmim de bulunur ama kesin bsy demez bence cNm :)Kızlar ben yarın doktora gideceğim 11+3 oluyor sizce cinsiyet söyler mi belli olur mu yani bu haftada tabi onceligim inşallah sağlıklı olduğunu öğrenmek
insallah canim zaten yememeye çalışıyorum.erkeksw ogrenebilirsn belki canim benm ki 12. hafta da belli oldu kiz gec belli oluyir diolar.. domates salcadan falan biraz uzak dur canm baska bsy oldugunu sanmam
Büyür annesi büyür. Benim beklenen Doğum tarihi 1 AralıkAy ne Kadar tatlı görünüyo o göbüş. Maşallah. Bizim henüz net bi belirginlik Yok. Ama sert karnım öncekine göre. Ufaktan büyüyoruz biz de
Günaydın kızlardoktordan geliyorum kocaman olmuş bebişim çok şükür iyiymiş herşeyi ikili test için kan verdim toxoplasma içinde verdim ben istedim direk yapılmasını ense kalınlığı 1.1 burun kemigide var dedi çok.sukur. cinsiyetini görmek.için bayaaaaa bir uğraştı alttan baktı bebisime ben bisey göremiyorum erkek olsa baya görünürdü %80 kız dedi dumduzdu yavrumun bacak arası pipi namına hiçbirşey görünmüyordu ilk.olarak sağlıklı olmasına çok sevindim çok.şükür Kipirdiyordu dönüyordu böyle bir cinsiyet tahmini yapmasına da sevindim en azından biraz da olsa merakım dindi ne olsa kabulumdu zaten hic farketmezdi bizim.için yine de kesin gözüyle bakmıyorum ama bende göremedim yani pipi
masallh canimm. gozun aydin cok sevindim herseyin yolunda olmasina. ins sonucta cok guzel cikacak..Günaydın kızlardoktordan geliyorum kocaman olmuş bebişim çok şükür iyiymiş herşeyi ikili test için kan verdim toxoplasma içinde verdim ben istedim direk yapılmasını ense kalınlığı 1.1 burun kemigide var dedi çok.sukur. cinsiyetini görmek.için bayaaaaa bir uğraştı alttan baktı bebisime ben bisey göremiyorum erkek olsa baya görünürdü %80 kız dedi dumduzdu yavrumun bacak arası pipi namına hiçbirşey görünmüyordu ilk.olarak sağlıklı olmasına çok sevindim çok.şükür Kipirdiyordu dönüyordu böyle bir cinsiyet tahmini yapmasına da sevindim en azından biraz da olsa merakım dindi ne olsa kabulumdu zaten hic farketmezdi bizim.için yine de kesin gözüyle bakmıyorum ama bende göremedim yani pipi
oyhh cok guzel gobisin bayildim. ben zaten gobekliydim o yuzden fark edemiyrumm kndiminkini.Bu da benim göbek.... baya baya hamile kıyafetlerine geçtim ben artık.
Cok anladığım dan değilde ortada ki pipi sandım doktor kız demiş ise kızdır inşallah tereddüt etmeGercekten mi.zaten çok tereddütlerim var bir türlü inanamıyorum 2 erkekten sonra
Domates ve salçadan niye uzak duruyoruz ? Her sabah ekmeksiz domates, peynir yiyorum ben...erkeksw ogrenebilirsn belki canim benm ki 12. hafta da belli oldu kiz gec belli oluyir diolar.. domates salcadan falan biraz uzak dur canm baska bsy oldugunu sanmam
Yok yok, hamile göbeği kendini belli ediyor hemen, sert ve sivri oluyor. Daha büyümemiştir o yüzden farkında değilsindir.masallh canimm. gozun aydin cok sevindim herseyin yolunda olmasina. ins sonucta cok guzel cikacak..
oyhh cok guzel gobisin bayildim. ben zaten gobekliydim o yuzden fark edemiyrumm kndiminkini.
alerji yapiyo bze canim o sebepten sana yapmyosa tabiki cok faydaliDomates ve salçadan niye uzak duruyoruz ? Her sabah ekmeksiz domates, peynir yiyorum ben...
Ahh, ok ok.. Bilmediğim birşey mi var dedim ben de...alerji yapiyo bze canim o sebepten sana yapmyosa tabiki cok faydali
Maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin bebeğiniGünaydın kızlardoktordan geliyorum kocaman olmuş bebişim çok şükür iyiymiş herşeyi ikili test için kan verdim toxoplasma içinde verdim ben istedim direk yapılmasını ense kalınlığı 1.1 burun kemigide var dedi çok.sukur. cinsiyetini görmek.için bayaaaaa bir uğraştı alttan baktı bebisime ben bisey göremiyorum erkek olsa baya görünürdü %80 kız dedi dumduzdu yavrumun bacak arası pipi namına hiçbirşey görünmüyordu ilk.olarak sağlıklı olmasına çok sevindim çok.şükür Kipirdiyordu dönüyordu böyle bir cinsiyet tahmini yapmasına da sevindim en azından biraz da olsa merakım dindi ne olsa kabulumdu zaten hic farketmezdi bizim.için yine de kesin gözüyle bakmıyorum ama bende göremedim yani pipi
Gözün aydın :))))Kızlar mrb muayeneden çıktım ense kalınlığı 0.99 dedi iyi dedi ikili test 10 gün sonra çıkacak hakkımızda hayırlısı
Yaaa masallah ne guzel çıkmış zaten çıksın diye gün sayıyormm şimdi daha çok heves ettimBu da benim göbek.... baya baya hamile kıyafetlerine geçtim ben artık.
Test sonucunda iyi cikar insallah. Tahmin yapmadi mi dr?Kızlar mrb muayeneden çıktım ense kalınlığı 0.99 dedi iyi dedi ikili test 10 gün sonra çıkacak hakkımızda hayırlısı
Göbek çıkınca insan daha bir havaya giriyor.Yaaa masallah ne guzel çıkmış zaten çıksın diye gün sayıyormm şimdi daha çok heves ettim
Gozunaydin:) Ben de kan sonucumu bekliyorum insallah onda da guzel haberlrr alacagizKızlar mrb muayeneden çıktım ense kalınlığı 0.99 dedi iyi dedi ikili test 10 gün sonra çıkacak hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?