2017 Aralık Anneleri

Ben uygulama olarak pregnancy+ kullaniyorum ingilizce ama. Degisik guzel bilgiler geliyor. Mesela gecen okudum sogan sarimsak gibi seylerin tadi amniyo sivisina da geciyormus. Hatta son trimesterde bebek gunde 1 litre amniyo sivisindan yutarmis emmeyi de ogrenirmis bu sekilde ve degisik tatlari da ogrenirmis. Sonrasinda Her seyden yiyen bebek icin bizim de her seyden tuketebilmemiz onemli olabilir bu yuzden.

Bende daha gpstermeye gidemedim ama heekes boyle bi hafta falan degince acaba baska seydemi var diye dusunmeye basladim :110:

Bizede hastanede sonuçlar icin bir hafta demişlerdi ama daha erken çıktı. Bilmemki neden olabilir, ozamanki yoğunlukla ilgilide olabilir belki

XXWMaO.png

https://i.hizliresim.com/XXWMaO.png

Bunlarda benim kulandiklarim :))))

Kötü olsa söylerdi, benim dr da söylemedi . Ki çok titiz bir kadındır. İhmal ettiğini düşünmedim hiç. yalnızca her şey yolunda dedi. Her türlü tıbbi ayrıntıyı paylaşmak istemeyebilirler . Ama dr unun ihmslkar olduğuna dair başka bir şüphen varsa tabi başka dr un da fikrini al.

Bu dktra ılk defa geldm blmıyormkı ozelde degl devlt hastanesı bu bılgın. Yazlnası gerekrdı due danuyorm bn dıymadm yazdrdgnı soledfgnı. Ikı hafta snrada gttgmde baklrmı acaba aynı seye

IMG_1016.JPG

Insallah cnm ınsallah sılemstrde ben duymamamdr kagt dpldrdu sekreter hc bakmadım heyecandan kan vergm yere verdm onuda. Bebekle ılgıılıde consoyete erken dedı gornmuyo dımı Fotoda

Buda benim uygulamalar son iki çok iyi,
ilk üç rutin takip

Eklentiler

• IMG_9034.jpg
    IMG_9034.jpg
    39,8 KB · Görüntüleme: 55
Eki Görüntüle 2004063

Insallah cnm ınsallah sılemstrde ben duymamamdr kagt dpldrdu sekreter hc bakmadım heyecandan kan vergm yere verdm onuda. Bebekle ılgıılıde consoyete erken dedı gornmuyo dımı Fotoda

Canım şimdi fark ettim, sen 10+.. haftaliksin? İkili test 12ci haftadan itibaren yapılıyor diye biliyorum?

Bende daha gpstermeye gidemedim ama heekes boyle bi hafta falan degince acaba baska seydemi var diye dusunmeye basladim :110:
Özel hastanelerin çoğu testlerin büyük bir kısmını dışarıdaki laboratuvarlara gönderiyorlar..o sebeple uzun süre oluyor. Üniversitenin kendi laboratuvarları olduğu için sonuçların kısa sürede çıkması doğal diye düşünüyorum.

Merhaba sonunda aradihim basligi buldum bende aralikta dogum yapicam insaallah. 11+4 benimkide daha ikili test yaptirmadim. Cok rahatsizim mideden dolayi buna birde bir haftafir bogazin ic taraflaridaki agri ve dislerime vuran agri ile kabisa dondu nasil basadecegimi bilemez oldum.

Bana kız dedi canım
erkek sanmıştım ben:)

eyyay eyyay canım genellikle alttan 16 haftada net olarak alt takımları geliştiği ve görüldüğü zaman bakıyorlar :KK22: ilkten kız diyip sonda erkek demeleri bu oluşan nubun eğilip düzelmesi yada kalkması drumundan

İlk kızımda bizde tam tersi olmuştu rutin doktor erkek demişti peritanalog kız demişti:KK69:
Aaa bnmki de erkek olmayabilir mi yani cnm image.jpeg bana cok net geldi görüntü ama bacak arasında

Bnde:)

bnde cok begendim cnmm. cok guzel. kndimuiz mi basiyoruz fimi mjniklerin ellerini ayaklarini ayaklarini kaliba.

valla cok sevinirim canimm...
evet cnm biz basıyoruz alçı gibi Bişi sanırım

Hem eline hem göbeğine sağlık ❤️❤️❤️ Birazdan ben de koyacağım foto. Kaç kilo aldın ? Ya da aldın mı?

Evet değişebiliyor... Benim dr yanılma payı var diye söylemedi bile.
Dr lar mutlaka alttan da bakıyorlar . Bizimki de baktı ama birşey demedi.
bildiğin yaz gelmiş bugün ...
değişebilir mi bu fotodan cnm image.jpeg net gibi ama bilemedim şimdi

Back