2017 Aralık Anneleri

Benim 13 te geçti. 12 de bi geçiyo gibi yapıp geri gelmişti. Şimdi iyiyim ama bazı tiksindiğim şeyler var, hala düşününce içim kalkıyor. Dişimi sıkıp yazayım; brokoli, karnıbahar, ıspanak, barbunya
Ve bunlar benim en sevdiğim sebzelerdi. Umarım geçer tiksintim

Benim tiksintim olmuyor canım ama ne yesem 10 dk sonra lavaboya koşuyorum bünyem halsiz düşüyor bu seferde

Kızlar Bişi sorcam cinsiyet öğrenenler doktor hep Bebek yan konumdayken mi cinsiyet dedi size bizimki yanken bişi denedi Nasıl çekti bilmiyorum ama popodan çekti ve orda cok netti her sey ekliyorum bakın Bi hic böyle usg fotosu olan görmedim ama böyle cinsiyet cok net belli oluyor
Bizimkine de alttan baktı canım
2017-06-03 09.58.39.jpg

:KK200::KK200::KK200::KK200:Selam kızlar kontrolden geliyorum daha çok erken olsada bi kızım olacakmış :21:öyle gözüküyor sesi ayrıca düşük tehlikem azalmış kanamalarıma gelince Yok denecek kadar bitmiş die bilirim dedi bebeğiminde keyfi yerindeymiş parmağını emerken yakaladık elhamdulillah çok İyim ya
Hayırlı olsun gözün aydın canım darısı bize

eyyay eyyay canım genellikle alttan 16 haftada net olarak alt takımları geliştiği ve görüldüğü zaman bakıyorlar :KK22: ilkten kız diyip sonda erkek demeleri bu oluşan nubun eğilip düzelmesi yada kalkması drumundan

İlk kızımda bizde tam tersi olmuştu rutin doktor erkek demişti peritanalog kız demişti:KK69:

Kızlar bu ense ölçümünü karından bakarak mı yapıyorlar ?

Birkaç gün önce sağ alt arka diş etim şişti ve ağrı yaptı.. geçti şimdi çok şükür. 1 su bardağı ılık suya 1 tatlı kaşığı tuzu karıştırıp ağzını çalkalayınca baya iyi geldi bana. yanaktan buz kompresi de iyi geliyor. Cildim için bişey yapmıyorum bi kaç tane sivilceden başka bir şey yok çok şükür ama tabiki hamile olmadığım zamana göre daha solgun yüzüm aynaya bakınca :110:dışarı çıkarken güneş kremini de ihmal etmiyorum; hamilelik lekelerine karşı..
Benim yirmilik dişim dün akşamdan beri çok rahatsız ediyor. Çıkma durumu yok yan yatık ve batık şekilde. Yutkunurken bile zorluk çekiyorum. Geçen yıl ameliyatla alacaklardı korktum aldırmamıştım :KK43:

Benim yirmilik dişim dün akşamdan beri çok rahatsız ediyor. Çıkma durumu yok yan yatık ve batık şekilde. Yutkunurken bile zorluk çekiyorum. Geçen yıl ameliyatla alacaklardı korktum aldırmamıştım :KK43:

Cnm enfeksiyon olduysa bol sakız çiğne bana doktorum demişti bundan 5 ay önce çok iyi geld ilaçtan bile. Falım sade sakız ama tatsız olacak birde tuzlu suyla gargara yap

aa bn kokulu tas sandim canimm. bu daha guzel bisey. hatta superr. bnde isterim valla. :)
Cnm bunun nette kendin yap tarifi var, bulursam paylasirim

Kızlar tlfnda hangi uygulamaları kullanıyorsunuz
Nedense birden fazla kulaniyorum ben cnm :KK22:
Benim gibi 9 tane gebelik uygulaması olan varmı :D

Kızlar birde benimkine bakın yahuu
Doktor bana da söylemedi daha erken 16 haftada belli olur dedi
Cnm resim çok büyük telefondan kucultemedimde, anlayamadım

Back