2017 Aralık Anneleri

Tamam canim teşekkürler. Bazen domates yiyince de kasiniyorum ama uzun zamandir yemiyorum da
Bakalim benim doktor ne dicek. Cinsiyeti de bir ogrenseydik hayırlısıyla :)
erkeksw ogrenebilirsn belki canim benm ki 12. hafta da belli oldu kiz gec belli oluyir diolar.. domates salcadan falan biraz uzak dur canm baska bsy oldugunu sanmam ;)

erkeksw ogrenebilirsn belki canim benm ki 12. hafta da belli oldu kiz gec belli oluyir diolar.. domates salcadan falan biraz uzak dur canm baska bsy oldugunu sanmam :KK66:
insallah canim zaten yememeye çalışıyorum.
Evet erkek daha erken belli oluyor diyorlar bakalim hayirlisi olsun.

Günaydın kızlar :emir_bebek:doktordan geliyorum kocaman olmuş bebişim :halay:çok şükür iyiymiş herşeyi ikili test için kan verdim toxoplasma içinde verdim ben istedim direk yapılmasını ense kalınlığı 1.1 burun kemigide var dedi çok.sukur. cinsiyetini görmek.için bayaaaaa bir uğraştı alttan baktı bebisime ben bisey göremiyorum erkek olsa baya görünürdü %80 kız dedi :KK31:dumduzdu yavrumun bacak arası pipi namına hiçbirşey görünmüyordu :21:ilk.olarak sağlıklı olmasına çok sevindim çok.şükür Kipirdiyordu dönüyordu böyle bir cinsiyet tahmini yapmasına da sevindim en azından biraz da olsa merakım dindi ne olsa kabulumdu zaten hic farketmezdi bizim.için yine de kesin gözüyle bakmıyorum ama bende göremedim yani pipi :KK48:

Ay canımm çok güzel çok sevindim ya :KK36:

Günaydın kızlar :emir_bebek:doktordan geliyorum kocaman olmuş bebişim :halay:çok şükür iyiymiş herşeyi ikili test için kan verdim toxoplasma içinde verdim ben istedim direk yapılmasını ense kalınlığı 1.1 burun kemigide var dedi çok.sukur. cinsiyetini görmek.için bayaaaaa bir uğraştı alttan baktı bebisime ben bisey göremiyorum erkek olsa baya görünürdü %80 kız dedi :KK31:dumduzdu yavrumun bacak arası pipi namına hiçbirşey görünmüyordu :21:ilk.olarak sağlıklı olmasına çok sevindim çok.şükür Kipirdiyordu dönüyordu böyle bir cinsiyet tahmini yapmasına da sevindim en azından biraz da olsa merakım dindi ne olsa kabulumdu zaten hic farketmezdi bizim.için yine de kesin gözüyle bakmıyorum ama bende göremedim yani pipi :KK48:
masallh canimm. gozun aydin cok sevindim herseyin yolunda olmasina. ins sonucta cok guzel cikacak..

Bu da benim göbek.... baya baya hamile kıyafetlerine geçtim ben artık.
oyhh cok guzel gobisin bayildim. ben zaten gobekliydim o yuzden fark edemiyrumm kndiminkini.

masallh canimm. gozun aydin cok sevindim herseyin yolunda olmasina. ins sonucta cok guzel cikacak..

oyhh cok guzel gobisin bayildim. ben zaten gobekliydim o yuzden fark edemiyrumm kndiminkini.
Yok yok, hamile göbeği kendini belli ediyor hemen, sert ve sivri oluyor. Daha büyümemiştir o yüzden farkında değilsindir.

Maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin bebeğini

Back