2017 Aralık Anneleri

IMG_1016.JPG

Kızlar mrb muayeneden çıktım ense kalınlığı 0.99 dedi iyi dedi ikili test 10 gün sonra çıkacak hakkımızda hayırlısı

Kızlar dun bnde gttım ense ıcın ıkılı test ıcın kanı verdım ama ense kalmlgnı ve burnu ultrasonda ölcum yapmadı ya unttu heralde yapsa kagıda yazdrrdı dımı dıyardım. Bebegın fotosunu verdıgnde bana sordm hocam bıde burun ense kalmlgna bakılıyoms onlar nasıl bormalmı dedım oda foto uzernden gosterdı bana bak burun cıkntısı bellı oluyo ensesıde ıgı dedı. Ihmalmı oldu sızce bska dktra tekrar gostermelımym yksa ıkı hafta snra tekrar gtcem test sonucu ıcın o zaman uıne bakablrmı

Eki Görüntüle 2004050

Kızlar dun bnde gttım ense ıcın ıkılı test ıcın kanı verdım ama ense kalmlgnı ve burnu ultrasonda ölcum yapmadı ya unttu heralde yapsa kagıda yazdrrdı dımı dıyardım. Bebegın fotosunu verdıgnde bana sordm hocam bıde burun ense kalmlgna bakılıyoms onlar nasıl bormalmı dedım oda foto uzernden gosterdı bana bak burun cıkntısı bellı oluyo ensesıde ıgı dedı. Ihmalmı oldu sızce bska dktra tekrar gostermelımym yksa ıkı hafta snra tekrar gtcem test sonucu ıcın o zaman uıne bakablrmı
canım ikili için verdiği kâğıtta bütün bilgiler yazıyordu benimkinde kendide söyledi ensesi ve burun koku var dedi iyi dedi bir sorun yok dedi ama benim bir önceki gebeligim de ikili 1/164 çıkmıştı çok ağlamıştım ama için çok rahattı hic aklıma icime kotu his doğmamıştı çok şükür kızım sağlıklı bundada risk çıkarsa elbet üzülürüm çok ama Allahi min hediyesi bana bu bebek en doğrusunu o bilir ona emanet

Eki Görüntüle 2004050

Kötü olsa söylerdi, benim dr da söylemedi . Ki çok titiz bir kadındır. İhmal ettiğini düşünmedim hiç. yalnızca her şey yolunda dedi. Her türlü tıbbi ayrıntıyı paylaşmak istemeyebilirler . Ama dr unun ihmslkar olduğuna dair başka bir şüphen varsa tabi başka dr un da fikrini al.

canım ikili için verdiği kâğıtta bütün bilgiler yazıyordu benimkinde kendide söyledi ensesi ve burun koku var dedi iyi dedi bir sorun yok dedi ama benim bir önceki gebeligim de ikili 1/164 çıkmıştı çok ağlamıştım ama için çok rahattı hic aklıma icime kotu his doğmamıştı çok şükür kızım sağlıklı bundada risk çıkarsa elbet üzülürüm çok ama Allahi min hediyesi bana bu bebek en doğrusunu o bilir ona emanet
1496482188784408872275.jpg

Arkadaslar hepiniz ozele mi gidiyorsunuz bu ikili tarama kan sonuclariniz hep niye 1 hafta sonra cikiyo ben anlamadim :/ ozeldemi oyle cikiyoki ? Ben universite hastanesine gidiorum ertesi gun cikti sonuc :/

Günaydın kızlar :emir_bebek:doktordan geliyorum kocaman olmuş bebişim :halay:çok şükür iyiymiş herşeyi ikili test için kan verdim toxoplasma içinde verdim ben istedim direk yapılmasını ense kalınlığı 1.1 burun kemigide var dedi çok.sukur. cinsiyetini görmek.için bayaaaaa bir uğraştı alttan baktı bebisime ben bisey göremiyorum erkek olsa baya görünürdü %80 kız dedi :KK31:dumduzdu yavrumun bacak arası pipi namına hiçbirşey görünmüyordu :21:ilk.olarak sağlıklı olmasına çok sevindim çok.şükür Kipirdiyordu dönüyordu böyle bir cinsiyet tahmini yapmasına da sevindim en azından biraz da olsa merakım dindi ne olsa kabulumdu zaten hic farketmezdi bizim.için yine de kesin gözüyle bakmıyorum ama bende göremedim yani pipi :KK48:

Canım gözün aydın çpk sevindim :)

Kızlar görmeyenler için ekliyorum alttakiler bebeklerin el ayak izlerini cıkarıp saklamak için dekoratif öneriler ben almayı düşünüyorum cok güzel Bi anı bnce:anne:
Paylaştığın için teşekkürler.Muhteşem bir anı olur ben de başlayım araştırmaya:KK200:

Arkadaslar hepiniz ozele mi gidiyorsunuz bu ikili tarama kan sonuclariniz hep niye 1 hafta sonra cikiyo ben anlamadim :/ ozeldemi oyle cikiyoki ? Ben universite hastanesine gidiorum ertesi gun cikti sonuc :/

Benim sonucum 3gunde çıktı cnm, özele gidiyorum. Sanırım hastanenin imkanları ile ilgili. Kendi hastanede testi yapıyorlarsa daha çabuk yada biryere gonderiyorlarsa daha uzun sürüyor?

Ay ne kadar güzel massallah cnm:nazar: inşallah sonuçlarında güzel cikar ki iyi çıkacağına inanıyorum:KK200:

Gözünaydın canım..İnşallah kan değerlerinde de herşey güzel çıkar..Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah..

melikeecgl melikeecgl cnmm.nasil gecti kontrol.

Hadi gözün aydın :anneadayı: eminim sonuçlarda iyi çıkacak:super:

melikeecgl melikeecgl hayırlı olsun canım bebebin. Cok sevindim hersey yolundaymis.

Kızlar ben p.tesi dr a gitcem ama çikolata yemek istemiyorum onun dısında ne yesem bebek hareketlernir?

Ay canımm çok güzel çok sevindim ya :KK36:

masallh canimm. gozun aydin cok sevindim herseyin yolunda olmasina. ins sonucta cok guzel cikacak..

oyhh cok guzel gobisin bayildim. ben zaten gobekliydim o yuzden fark edemiyrumm kndiminkini.

Maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin bebeğini

Canım gözün aydın çpk sevindim :)
Çok sagolun kızlar inşallah hepimizin sonuçları iyi çıkar güzel.çıkar Allah bagislasin yavrularımızı :nazar:

Benim sonucum 3gunde çıktı cnm, özele gidiyorum. Sanırım hastanenin imkanları ile ilgili. Kendi hastanede testi yapıyorlarsa daha çabuk yada biryere gonderiyorlarsa daha uzun sürüyor?
Bende daha gpstermeye gidemedim ama heekes boyle bi hafta falan degince acaba baska seydemi var diye dusunmeye basladim :110:

Back