Cevabın için teşekkür ederim canım hayırlısı olsun inşallah:)Ben sanki erkek çocuğuna benzettim birinden duymuştum ultrason da poposu yukarda duruyorsa erkek çocuktur demişlerdi senin bebis de yukarda sanki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cevabın için teşekkür ederim canım hayırlısı olsun inşallah:)Ben sanki erkek çocuğuna benzettim birinden duymuştum ultrason da poposu yukarda duruyorsa erkek çocuktur demişlerdi senin bebis de yukarda sanki
Bugun ilk defa izledim tam bölümüne denk gelmişim cok garip hissettim kendimi ya garip duygulara girdim vallaİstanbullu gelini izleyen var mı içim dışıma çıktı ağlamaktan....
Ayy çek :) dur son çektiğimi yükleyebilirsem yükleyim burayaYarın üşenmezsem bir göbek fotoğrafı çekeyim :)
Benim 13 te geçti. 12 de bi geçiyo gibi yapıp geri gelmişti. Şimdi iyiyim ama bazı tiksindiğim şeyler var, hala düşününce içim kalkıyor. Dişimi sıkıp yazayım; brokoli, karnıbahar, ıspanak, barbunyaBulantılar ne zaman geçeceksizler ne durumdasınız kızlar
Benim 13 te geçti. 12 de bi geçiyo gibi yapıp geri gelmişti. Şimdi iyiyim ama bazı tiksindiğim şeyler var, hala düşününce içim kalkıyor. Dişimi sıkıp yazayım; brokoli, karnıbahar, ıspanak, barbunya
Ve bunlar benim en sevdiğim sebzelerdi. Umarım geçer tiksintim
Massallah annesi çok tatlı olmusunuz, benim gobuste böyle bişe sanırım fazla çıkmadı henüzBenden size dev hizmetüşenmedim kolaj yaptım bi de :) 4. Haftam ve 13 haftam arasında ki fark
@HappybugEki Görüntüle 2003979
Bir pipimi goruyorum orda ne :)))Buda benim bebiş gittiğimizde uyuyordu![]()
cinsiyeti ögrenemedim ögrenenler ne şanslı çok merak ediyorum ben de
![]()
Bir pipimi goruyorum orda ne :)))
Su ortadaki resmi biraz daha yakından çekip atarmisin cnmAaaa nerdedoktor söylemedi tahminde de bulunmadı 4 hafta sonra dedi
sürekli bakıyorum ben pek anlamıyorum
![]()
Su ortadaki resmi biraz daha yakından çekip atarmisin cnm
Uzaktan sanki bı çıkıntı var gibi gozukuyor cnm, başka bı zaman atarsın ozamanresim evde ben annemdeyim
![]()
İnşallah ilk fırsatta atacağım canımUzaktan sanki bı çıkıntı var gibi gozukuyor cnm, başka bı zaman atarsın ozaman![]()
Bişey dicem 13 haftada kız diipde sonradAn erkek olma olanagı yüksekmidir kiBana da bun haftalar da %70 kız dediler 2 hafta sonra erkek dediler çok belli etmiyor kendini çok küçük olduğu için ama tahmini bi şey söylerler bence tabi doktora da bağlı ama![]()
bn de devlete gidiyorim canim. bizdede erkekleri almiyorlar iceri.. demkki her yerde ayni.Babamız pek çocuğa hevesli değildi açıkçası. Ama öğrendiği günkü heyacanı hiç gözümün önünden gitmiyor. İşindem dolayı denk getiremedik bi türlü hastane işini ama bu kez kaçarı Yok. Bi de burda devlet hastanesinde erkekleri odaya almıyorlar. Her yerde mi böyle bilmiyorum açıkcası. O yüzden de görmek nasip olmadı. Bu kez artık özelde devam etmeyi düşünüyorum/ orda daha ayrıntılı görme şansımız olur
aa bn kokulu tas sandim canimm. bu daha guzel bisey. hatta superr. bnde isterim valla. :)
nasil lluyor o canim. ilk defa duyuyorum. mesai disinda bakiyorlar mi. nasil aliyorsun randevuyu. bnde cok isterim almayi.ve bu kadar ilgileniyorsa kesinlikle giderim yani saat farketmez.. fatma duran a gittin dimi.Canim ben de bu aksam mesai disi saat 8 e randevu almistim namini cok duydum ama ilk defa muayene oldum ve neden bu kadar yogun oldugunu anladim cok ilgili bi doktor her soruna sabirla cevap veriyo ve hastanin doktora duydugu saygi kadar hastaya saygi duyuyo hem hekimligini hem insanligini begendim ben boyle doktorlar cogalsin insallah
vay vayy vay. masallh canimm. supper horunuyorsunn.Benden size dev hizmetüşenmedim kolaj yaptım bi de :) 4. Haftam ve 13 haftam arasında ki fark
Arkadaslar dislerinde disetlerinde hassasiyet yasayan varmi? Disim dis etim agrimaya basladi resmen dunden beri articakmi acaba korkuyorum :/ cildimde zaten kotuydu simdi daha kotu oldu iice cirkin bisey oluyorum yaevde uyguladiginiz dogal yontemler varmi acaba cildiniz icin, dis agrisi icin falan ?
Ne çok konuşmuşsunuz. Azmettim okudum. Cinsiyet öğrenenler, bebeğini görenler gözünüz aydın.
Bugün kendime giysi alışverişi yaptım , benim göbek çok büyüdü . Hala oluyor kıyafetlerim ama ben göbek kısmını çok bölen şeyler giymek istemiyorum artık. sizde göbek durumları nasıl?
Ah canım aft dedin beni kalbimden vurdun7 8 yaşlarımdan beri sürekle biri çıkar biri biter sanırım ömrüm bunun acısıyla geçicek. doktorlar hep vitaminsizlik dedi çözemedim. Hiç unutmam bir defa küçük dilimin üztünde çıkmıştı. Cıkmadık yer kalmamıştır ağzımda. Şimdide dilimde var aynı anda 10 tane cıkıpta yemk yiyemeyip ağladığım günleri bilirim
![]()
Kızlar göbek deliğinin orada sancı gibi böyle bi anda bi agri gibi bişey hisseden var mı? Sanki göbek deligimi içerden bir şey çekiyormuş gibi oluyor. Salı doktora sorucam ama böyle bişey yaşayan var mı aranızda?
Insallah cnm cevap için tesekkurlerDiş hassasiyeti hamilelikte çok yaygındır. 3. aydan sonra kalsiyum takviyesi almaya başlayınca biraz daha rahatlarsın. Bu arada tuzlu suyla gargara yapmak en iyi çözüm. Allah kolaylık versin.
Göbeğim bu hamilelikte çok çok hızlı bir şekilde büyüdü. Çok şaşırıyorum ama hoşuma da gidiyor. Diğer ikisinde 3-4 aydan sonra çıkmaya başlamıştı. Böyle daha güzel, hemen havaya giriyor insan :)
Ben tesadüfen geçen gün bir haberde okudum. Sumaklı suyla gargara yapmak iyi geliyormuş. Hiç denedin mi bilmiyorum, hamileyken de yapılabilir bir çözüm gibi. Bir araştır istersen.
İlk hamileliğimde göbek deliğimde ağrı yaşadığımı hatırlıyorum ama daha ilerki dönemlerdeydi. Muhtemelen önemsiz bir şeydir, doktora sorunca için daha rahat eder.
Burada bir arkadaşın daha aynı şikayeti vardı ama kim olduğunu unuttum baya oldu çünkü. Aynı senin tarif ettiğin gibi tam göbek dediğinin olduğu yerdeydi ağrısı sonra kendiliğinden geçti herhalde çünkü bir sorun olsa söylerdi doktora gittigindeInsallah cnm cevap için tesekkurler![]()
Benim ogluma 12+ 4 te kiz demisti dr 16 da erkek oldugu kesinlesmistiBişey dicem 13 haftada kız diipde sonradAn erkek olma olanagı yüksekmidir ki![]()
Eki Görüntüle 2003913 Eki Görüntüle 2003913
Kızlar bize de yorum yapabilir misiniz? Sizce kız mı erkek mı? Tabiki sağlıklı olması hepsinden önemli zaten ilk bebeğimiz olacak inşallah ama merak ediyorum doktor erken dedi anlayanlar yorum yapabilirseniz sevinirim![]()
Benden size dev hizmetüşenmedim kolaj yaptım bi de :) 4. Haftam ve 13 haftam arasında ki fark
Buda benim bebiş gittiğimizde uyuyordu![]()
cinsiyeti ögrenemedim ögrenenler ne şanslı çok merak ediyorum ben de
![]()