2017 Aralık Anneleri

gulii7 gulii7 beni de ekler misin listeye
Cansekeri
Diyarbakır
Sat: 24.03.2017
Beklenen Doğum tarihi :28.12.2017
Kaçıncı Bebek: ilk Bebek
Selam astral.diyarbakir yazinca heyecanlandim:) bende diyarbakirliyim ama tekirdagdayim 2 yildir.

En mantıklısı kaydetmek. Biz daha eşimle birlikte gidemedik ne yazık ki. Daha hiç bebişi görmedi. Bu kez birlikte gidicez inşallah. Artık o da görsün yani. Çok heyecanlı bi şey ya.
Aa gerçekten mi inşallah birlikte gidin ekranda öyle görmek baba içinde çok heyecanlı :)

Belgradd. Yaş:31 tekirdağ. Sat:28.03.2017 bdt: 2.01.2018. İlk bebek Cinsiye:belli degil

Aa gerçekten mi inşallah birlikte gidin ekranda öyle görmek baba içinde çok heyecanlı :)
Babamız pek çocuğa hevesli değildi açıkçası. Ama öğrendiği günkü heyacanı hiç gözümün önünden gitmiyor. İşindem dolayı denk getiremedik bi türlü hastane işini ama bu kez kaçarı Yok. Bi de burda devlet hastanesinde erkekleri odaya almıyorlar. Her yerde mi böyle bilmiyorum açıkcası. O yüzden de görmek nasip olmadı. Bu kez artık özelde devam etmeyi düşünüyorum/ orda daha ayrıntılı görme şansımız olur

Ay evetya.zor valla.dbakirda tanidiklarin var mi.
Bi kaç arkadaşım vardı buraya gelmeden önce üniversiteden tanıdığım. ONUN dışında tanıdığım kimse yoktu. Artık buralı sayılırım mecbur kendi çapımda bi çevre oluşturdum

Evet 35in altındayım. O zaman sanırım bi dahaki kontrolümde yaptırmam lazım. Devlet hastaneleri yapıyor mu peki. Özeldeki doktorum çok dolu olduğu için görüşme fırsatım olmadı. Yoksa valla gidip doktorun kapısında çadır kuracam artık.
Burada ki devlet hastanesi yapmiyor.üniversite hastaneleri ve özeller yapıyor canım.hayırlı haberlerle gelirsin inşAllah.

Burada ki devlet hastanesi yapmiyor.üniversite hastaneleri ve özeller yapıyor canım.hayırlı haberlerle gelirsin inşAllah.
Anladım canım teşekkür ederim bilgi verdiğin için. İnşallah özelden bi an önce randevu alırım da kendimi atarım hastaneye.

Babamız pek çocuğa hevesli değildi açıkçası. Ama öğrendiği günkü heyacanı hiç gözümün önünden gitmiyor. İşindem dolayı denk getiremedik bi türlü hastane işini ama bu kez kaçarı Yok. Bi de burda devlet hastanesinde erkekleri odaya almıyorlar. Her yerde mi böyle bilmiyorum açıkcası. O yüzden de görmek nasip olmadı. Bu kez artık özelde devam etmeyi düşünüyorum/ orda daha ayrıntılı görme şansımız olur
Nasıl babayı almıyorlar çok saçmaymış gerçekten onunda hakkı görmek onunda evladı. Birde ekranda görsün sen o zaman gör heyecanı benim eşim kahkaha atıyor her gördüğünde :)

Nasıl babayı almıyorlar çok saçmaymış gerçekten onunda hakkı görmek onunda evladı. Birde ekranda görsün sen o zaman gör heyecanı benim eşim kahkaha atıyor her gördüğünde :)
Ay valla almıyorlar. Zaten devlet hastanesi müthiş kalabalık. Koku hassasiyetim başladığında randevu dakikasına kadar dışarda bekliyodum. İçeri girdiğim gibi türlü kokular vuruyodu yüzüme. O yüzden doktorun odasına muayene olacak 6-7 hastayı birlikte alıyorlar/ paravan var ama rahat rahat bi şey soramıyosun doktora. E içerdi kadın dolu olunca erkekleri almıyorlar. Saçmalık hem de ne saçmalık. Bi an önce özele gitmek istiyorumZ doktor bi boş olaydı iyiydi

Bi kaç arkadaşım vardı buraya gelmeden önce üniversiteden tanıdığım. ONUN dışında tanıdığım kimse yoktu. Artık buralı sayılırım mecbur kendi çapımda bi çevre oluşturdum
Anladim canim.bizimkiler herkes orda isin falan ne olursa olsun burdan haber edebilirsin.kimsesizligi bilirim burdan dolayi.:KK43:(

Anladim canim.bizimkiler herkes orda isin falan ne olursa olsun burdan haber edebilirsin.kimsesizligi bilirim burdan dolayi.:KK43:(
Doğrudur canım ben de aynı sıkıntıları yaşadım. Ama alıştım mecburen. Artık eskisi kadar canımı acıtmıyor yalnızlık. Eşimden Allah razı olsun o benim tek kalabalığım burda. Başka kalabalığa ihtiyaç duymadım. Teşekkür ederim yine de önerin için :KK200:

Ay valla almıyorlar. Zaten devlet hastanesi müthiş kalabalık. Koku hassasiyetim başladığında randevu dakikasına kadar dışarda bekliyodum. İçeri girdiğim gibi türlü kokular vuruyodu yüzüme. O yüzden doktorun odasına muayene olacak 6-7 hastayı birlikte alıyorlar/ paravan var ama rahat rahat bi şey soramıyosun doktora. E içerdi kadın dolu olunca erkekleri almıyorlar. Saçmalık hem de ne saçmalık. Bi an önce özele gitmek istiyorumZ doktor bi boş olaydı iyiydi
İnşallah bir an önce bulursun doktoru boş canım rahat rahat babası da görür inşallah bebeğini bazı özeller de çok kalabalık oluyor devletten farkları yok özeli de iyi seçmek lazım :)

:KK50: Beni özlediniz mi :KK37:
Hoşgeldin
Günaydın canım..Benden bahsediyorsun muhtemelen..Bugün harmony test için gideceğim..Yüreğim pırpır..Mübarek ramazan ayında..Mübarek cuma günü Allah dualarımı kabul eder ve güzel sonuçlar alırım inşallah..Tersini düşününce kalbim duracak gibi oluyor:KK43:
Merakla bekliyoruz sonucu, kalbini ferah tut.
Ben kusuyorum bırde ama nasıl aldım anlamıyorum ara ogunlerımı kacırıyorum dıyecegım meyve yıyorum meyve kılo aldırır mı? Sıgara ıcıyordum ogrendıgımden berıdır ıcmıyorum oda sebeb oldu herhalde. Ekmek bende yememelıyım ama doymuyorum ekmeksız hamılelıkten oncede boyleydım
Sigarayı bıraktığın için almışsındır kilo
Bu hafta bana cok zor gectı , ıcımden bır ses hastaneye gıt serum taktır orada aksama kadar uyu dıyor :kahve:
Benım eve kadın gelıyordu ramazanda 1 ay gelemeyecekmıs , bakalım ne halt edıcez sımdı bırde temızlık cıkacak basımıza :spor::KK17:
Aynı şey bugün benim başıma geldi . Regli olunca geleyim dedi eve aldığım yardımcı... Dört gözle regli olmasını bekliyorum.
Ben zincir bile cekemiyorum yaa:olamaz: ama annem bi dunya ormustu oglum icin bi giydirdik kafa derisi yuzu boynu nokta nokta kizardi yavrumun 1aylik falandi. Tek isime yarayan patik olmustu. O kadar hassas ciltli beyaz ki. Daha kapidan girerken doktor diyor alerjisi mi var beyaz ten renkli goz diye:KK43:.Kardesi de oyle hassas olacak gibi geliyor
Ben de patik dışında birşey giydiremedim. Bu sefer anneme sıkı sıkı tembih ettim birşey örme diye.
Canım Allah razı olsun senden ve diğer tüm arkadaşlarımdan..Özeldeki doktoruma gittim muayenede herşey yolunda..Sonra 2li test sonucumu gösterdim onunda rengi değişti..Bu boyuttaki risklerde direk amniyosentez öneriyoruz dedi..Ben riskli olduğu için onu göze alamadığımı söyledim..Harmony testi yaptırmak istediğimi söyledim..Onda da doğruluk payı %99.4 ama sonuçta o da bir tanı testi dedi..Kesin teşhis için tek çare amniyosentez dedi..Onda da düşük riski %1 dedi..Bunu bu aşamada göze alamıyorum:KK43: Önerdiği yere gittik çıkışta..İsveçe gönderiliyomuş ve %99.9 doğruluk garantisi veriyoruz dedi..Amniyosentez riskini engelliyoruz diyorlar..Testin adı Tranquility..Doktorumun aracılığıyla gittiğim için indirim yaptılar..X Y Kromozamları dahil 5 çeşit taramayı 1750tl ye yapıyorlar..15 işgününe sonuçlar gelirmiş..Bu süreyi nasıl atlatırım bilmiyorum Allah güç kuvvet versin..Mübarek günlerde Rabbim mucizelerini eksik etmesin inşallah..
bu konuda en tanınmış isim Atıl Bey 'dir. Hoş İstanbul'da MIsın bilmiyorum

Size bi şey sorucam, benim sırtımı sivilce ve pütürcük bastı. Zaten kışları çıkardı ama hamileliğimin başından beri felaket durumda :110: var mı böyle olan?

Ne çok konuşmuşsunuz. Azmettim okudum. Cinsiyet öğrenenler, bebeğini görenler gözünüz aydın.

Bugün kendime giysi alışverişi yaptım , benim göbek çok büyüdü . Hala oluyor kıyafetlerim ama ben göbek kısmını çok bölen şeyler giymek istemiyorum artık. sizde göbek durumları nasıl?

Hamileliklerde benim cildim düzeliyor.
Vay be ne güzelmiş. Benim saç ve tırnaklar coştu. İnanılmaz hızlı uzuyorlar ama cilt tırtladı. Yaa şu göbek olayını ben de merak ediyorum, ne durumdasınız diye :) biz her hafta foto çekiyoruz eşimle, ordan anladıgım son 2 haftadır kalınlaşma var. Göbekte çıktı azıcık ama hamile göbeğinden çok kilo almışım gibi duruyor :)

Back