2017 Aralık Anneleri

Güzel güzel örgülerde paylaşılmış maşallah elinizden geliyorsa kızlar yapın hepsinden
Ben bu işlerde tırt:duduk:

Vay be ne güzelmiş. Benim saç ve tırnaklar coştu. İnanılmaz hızlı uzuyorlar ama cilt tırtladı. Yaa şu göbek olayını ben de merak ediyorum, ne durumdasınız diye :) biz her hafta foto çekiyoruz eşimle, ordan anladıgım son 2 haftadır kalınlaşma var. Göbekte çıktı azıcık ama hamile göbeğinden çok kilo almışım gibi duruyor :)
Yarın üşenmezsem bir göbek fotoğrafı çekeyim :)

İnşallah bir an önce bulursun doktoru boş canım rahat rahat babası da görür inşallah bebeğini bazı özeller de çok kalabalık oluyor devletten farkları yok özeli de iyi seçmek lazım :)
Kesinlikle öyle. Ben hastaneden çok doktor için özele gitmek istiyorum. Burda kime sorsam genesiste pınar hamıma git diyo. 14 yıllık doktor ve hakikaten çok bahsediliyor. Özel muaeyenesi olsa hiç kaçırmam direk giderim. Çok meşhur ve alanında iyi bi doktor olduğu için aşırı yoğun. İnşallah bana da nasip olur da giderim bi an önce

Insallah degildir canim. Vucudumuz alt ust oluyor zaten hormonlar cok hizli deger degistiriyor. Bence vucudumuzun boyle tepkiler vermesi cok normal. Bende de aft cikiyor biri bitiyor biri basliyor o da vitaminsizlikten sanirim. Bi de ogretmenim konusmak eziyet oluyor iyice. Yemek yemek de:110:

Ah canım aft dedin beni kalbimden vurdun:KK61: 7 8 yaşlarımdan beri sürekle biri çıkar biri biter sanırım ömrüm bunun acısıyla geçicek. doktorlar hep vitaminsizlik dedi çözemedim. Hiç unutmam bir defa küçük dilimin üztünde çıkmıştı. Cıkmadık yer kalmamıştır ağzımda. Şimdide dilimde var aynı anda 10 tane cıkıpta yemk yiyemeyip ağladığım günleri bilirim :KK61:

Ah canım aft dedin beni kalbimden vurdun:KK61: 7 8 yaşlarımdan beri sürekle biri çıkar biri biter sanırım ömrüm bunun acısıyla geçicek. doktorlar hep vitaminsizlik dedi çözemedim. Hiç unutmam bir defa küçük dilimin üztünde çıkmıştı. Cıkmadık yer kalmamıştır ağzımda. Şimdide dilimde var aynı anda 10 tane cıkıpta yemk yiyemeyip ağladığım günleri bilirim :KK61:
Canım Aft tozu var aktarlarda. Ve müthiş etkili iki kullanımda bütün aftlar kayboluyo. Yutulmayan bi şey zaten. Ağzına aft çıkan yere sürüp lavaboya eğilip o tozun tükürükle birlikte Akmasını bekliyorsun. Benim engelli bi kaynım var. Onun için almıştık çok iyi gelmişti. Hamileler kullanabilir mi bilmiyorum ama sorup denemekte fayda var.

Ay valla almıyorlar. Zaten devlet hastanesi müthiş kalabalık. Koku hassasiyetim başladığında randevu dakikasına kadar dışarda bekliyodum. İçeri girdiğim gibi türlü kokular vuruyodu yüzüme. O yüzden doktorun odasına muayene olacak 6-7 hastayı birlikte alıyorlar/ paravan var ama rahat rahat bi şey soramıyosun doktora. E içerdi kadın dolu olunca erkekleri almıyorlar. Saçmalık hem de ne saçmalık. Bi an önce özele gitmek istiyorumZ doktor bi boş olaydı iyiydi
Evet devlet ve üniversite hastanelerinde almıyorlar ben de doktorumdan dolayı üniversite hastanesine gidiyorum ayrıca özelde de bir doktora gidiyoruz eşimle özele gittiğimizde görüyor bebeğimizi

Canım Aft tozu var aktarlarda. Ve müthiş etkili iki kullanımda bütün aftlar kayboluyo. Yutulmayan bi şey zaten. Ağzına aft çıkan yere sürüp lavaboya eğilip o tozun tükürükle birlikte Akmasını bekliyorsun. Benim engelli bi kaynım var. Onun için almıştık çok iyi gelmişti. Hamileler kullanabilir mi bilmiyorum ama sorup denemekte fayda var.

Çok şey denedim ama bunu ilk defa duydum şimdiki geciyo artık acısı azaldı. Hamilelikte kullanmıyim en iyisi nolur nolmazz

Bulantılar ne zaman geçecek :( sizler ne durumdasınız kızlar

sen fatma duran a mi gidiyorsun.
Canim ben de bu aksam mesai disi saat 8 e randevu almistim namini cok duydum ama ilk defa muayene oldum ve neden bu kadar yogun oldugunu anladim cok ilgili bi doktor her soruna sabirla cevap veriyo ve hastanin doktora duydugu saygi kadar hastaya saygi duyuyo hem hekimligini hem insanligini begendim ben boyle doktorlar cogalsin insallah

Canım Allah razı olsun senden ve diğer tüm arkadaşlarımdan..Özeldeki doktoruma gittim muayenede herşey yolunda..Sonra 2li test sonucumu gösterdim onunda rengi değişti..Bu boyuttaki risklerde direk amniyosentez öneriyoruz dedi..Ben riskli olduğu için onu göze alamadığımı söyledim..Harmony testi yaptırmak istediğimi söyledim..Onda da doğruluk payı %99.4 ama sonuçta o da bir tanı testi dedi..Kesin teşhis için tek çare amniyosentez dedi..Onda da düşük riski %1 dedi..Bunu bu aşamada göze alamıyorum:KK43: Önerdiği yere gittik çıkışta..İsveçe gönderiliyomuş ve %99.9 doğruluk garantisi veriyoruz dedi..Amniyosentez riskini engelliyoruz diyorlar..Testin adı Tranquility..Doktorumun aracılığıyla gittiğim için indirim yaptılar..X Y Kromozamları dahil 5 çeşit taramayı 1750tl ye yapıyorlar..15 işgününe sonuçlar gelirmiş..Bu süreyi nasıl atlatırım bilmiyorum Allah güç kuvvet versin..Mübarek günlerde Rabbim mucizelerini eksik etmesin inşallah..
Canım benim Allah yardımcın olsun hiç korkma bol.bol dua et inşallah tertemiz çıkar sonuçların.

IMG_20170602_231651.jpg
IMG_20170602_231651.jpg
Kızlar bize de yorum yapabilir misiniz? Sizce kız mı erkek mı? Tabiki sağlıklı olması hepsinden önemli zaten ilk bebeğimiz olacak inşallah ama merak ediyorum doktor erken dedi anlayanlar yorum yapabilirseniz sevinirim ;)

Eklentiler

• 1496434128352-1917001699.jpg
    1496434128352-1917001699.jpg
    53,7 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar ben yarın doktora gideceğim 11+3 oluyor sizce cinsiyet söyler mi belli olur mu yani bu haftada tabi onceligim inşallah sağlıklı olduğunu öğrenmek
Bana da bun haftalar da %70 kız dediler 2 hafta sonra erkek dediler çok belli etmiyor kendini çok küçük olduğu için ama tahmini bi şey söylerler bence tabi doktora da bağlı ama :emir_bebek:

Kızlar göbek deliğinin orada sancı gibi böyle bi anda bi agri gibi bişey hisseden var mı? Sanki göbek deligimi içerden bir şey çekiyormuş gibi oluyor. Salı doktora sorucam ama böyle bişey yaşayan var mı aranızda?

Eki Görüntüle 2003913 Eki Görüntüle 2003913
Kızlar bize de yorum yapabilir misiniz? Sizce kız mı erkek mı? Tabiki sağlıklı olması hepsinden önemli zaten ilk bebeğimiz olacak inşallah ama merak ediyorum doktor erken dedi anlayanlar yorum yapabilirseniz sevinirim :KK66:
Ben sanki erkek çocuğuna benzettim birinden duymuştum ultrason da poposu yukarda duruyorsa erkek çocuktur demişlerdi senin bebis de yukarda sanki

Back