2017 Aralık Anneleri

canim kasinti karacigerle ilgili olabiliyor bi enzimlerine baktirabilirsun ya da kendi kadin dogumcuna soyle o seni yonlendirsin gecmis olsun

benim oglan da bugun bayagi bi tekme atti ben de kayinvalidelerde oldugumdan yan yana yatiyoruz gece bi ara tekme yedim karnima Allahtan bebegin oldugu yere degil biraz ustuydu

Bebe yağı kullandım şimdi de başladım sıfır çatlak
ben de ilkinde bebe yagi kullandim catlamadim ama petrol urunuymus ya simdi hindistan cevizi yagi ve kakao yagi onerdi arkadaslar onu kullanacagim

Sagol canim doktora kasintimi soylicem.
Netten de arastirdim da hamilelikte cogunda olabiliyormus.
Tabi insallah bir hastaliktan dolayi degildir.

Ne bileyim ilkinde böyle olunca o zaman hindistan cevizi yağı alırız aman ya bu nedir eskiden annelerin böyle sorunlarımı vardı

Ne bileyim ilkinde böyle olunca o zaman hindistan cevizi yağı alırız aman ya bu nedir eskiden annelerin böyle sorunlarımı vardı
Evet canim ben de yazacaktim unuttum. Bebe yaglari cok da saglikli degil bence de. Bana alerji yapmisti zaten. Ogluma biobaby nin yagini almistim organikti o. Illa bebek yagi sureceksen onu tavsiye ederim.

Kizlar bu arada siz nerden giriyorsunuz kk ye? Uygulamasi cok agir geldi bana telefonun normal internet sayfasindan giriyorum ama reklamlar yukleniyor tikliyorum yanlislikla.

Sagol canim doktora kasintimi soylicem.
Netten de arastirdim da hamilelikte cogunda olabiliyormus.
Tabi insallah bir hastaliktan dolayi degildir.
Insallah degildir canim. Vucudumuz alt ust oluyor zaten hormonlar cok hizli deger degistiriyor. Bence vucudumuzun boyle tepkiler vermesi cok normal. Bende de aft cikiyor biri bitiyor biri basliyor o da vitaminsizlikten sanirim. Bi de ogretmenim konusmak eziyet oluyor iyice. Yemek yemek de

Kizlar bu arada siz nerden giriyorsunuz kk ye? Uygulamasi cok agir geldi bana telefonun normal internet sayfasindan giriyorum ama reklamlar yukleniyor tikliyorum yanlislikla.
Bilgisayardan gırıyorum ama tel gırdıgımde tarayıcı uzerınden acıyorum

Oyle canim hormonlarla da olabilir.
Aklima hemen kötüyü getirmiyorum tabi once bir ogreneyim de ona gore bakalim.
Bende de hep aft cikar ama hamilelikte cikmadi şükür. Zaten hicbir sey de gecirmiyor 1 hafta o acıyı cekmek zorunda kaliyorsun benim oyle oluyor yani

Bu arada ben telden giriyorum canim kkya normal siteden uygulama indirmedim ama reklamlara bende sinir oluyorum

Arkadaslar dislerinde disetlerinde hassasiyet yasayan varmi? Disim dis etim agrimaya basladi resmen dunden beri articakmi acaba korkuyorum :/ cildimde zaten kotuydu simdi daha kotu oldu iice cirkin bisey oluyorum ya evde uyguladiginiz dogal yontemler varmi acaba cildiniz icin, dis agrisi icin falan ?

Selam kızlar kontrolden geliyorum daha çok erken olsada bi kızım olacakmış öyle gözüküyor sesi ayrıca düşük tehlikem azalmış kanamalarıma gelince Yok denecek kadar bitmiş die bilirim dedi bebeğiminde keyfi yerindeymiş parmağını emerken yakaladık elhamdulillah çok İyim ya

Benım boyum 1.71
zaten bana gore fazla kıloyla hamıle kaldım 60 ıel suanda 64 kıloyum, ve ben kusuyorumda nasıl oluyor gercekten anlamıyorum yedıgım hıc bıseyı hadı tuvalete gıtmesem kusuyorum nedır yanı bu kılo yapan

Tabı canım hıc sorun degıl benım kı
aylık 300 tl alıyor.
Bır hafta 4 saat kalıyor, bır sonrakı hafta 6 saat kalıyor canım , sonra gene 4 sonra gene 6 saat
yemek yapmıyor, utude yapmıyor , camasır utu ısı bende yemeklerımıde annem yapıyor

Kızlar ben hıc hamıle oldugumu unutamıyorum , bır bas donmesı, bır uyku halı, bır kusmalar bulantılar halsızlıkler butun gun s.dıklı şaziye gibi hıssedıyorum kendımı.
Allah ızın verırse 2 hafta sonra 3 hafta yıllık ızne cıkıyorum, yazlıga gıdıcez artık kendımı oradada toplamazsam yandıkkı ne yandık.

Gözünaydın canim o zaman. İnşallah sağlıkla ve kolaylıkla kucağına da alırsın. Darısı benim başıma ama sanırım daha var benim cinsiyeti öğrenmeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…