2017 Aralık Anneleri

Günaydın herkese hayırlı cumalar.
Kızlar maalesef bebeğimi bir hafta önce kaybetmişim. Kalp atımı da yok. Bugün iki doktor gezdim ikisi de aynı şeyi söyledi ve yarin kurtaj alacağım kanamam da var
Allah sabır versin inşallah gerçekten çok üzüldüm. Rabbim tez zamanda hayırlısıyla sağlıkla yeniden nasip etsin inşallah.

Şimdi fark ettım , Allah esırgesın ya Allah sabır versın ama o rıskı cıkan arkadasın ıcını ferah tutmasını soylemek ıstıyorum adınıda unuttum . Bır arkadasımın ablasında yas rıskı ve kombıne rısk onunkınden daha yuksek cıktı , amnıyosentez yapıldı bebek saglıklı. Yastan dolayı sanırım bu rıskler daha yukarı cekılıyor.
Buarada yarın tedbır amaclı baska bır doktora gıdecegım , acıbademden rısklı gebelık uzmanına , gecmıs kayıplarımdan dolayı cokta tecrubelıymıs rahım agzı uzunluguna baktıacagım dıkıs gerekıyormu gerekmıyor mu dıye.

Buarada su kasıkta batma olayı bendemı var sadece , ara ara legen kemıgımde agrıyor ama uzun suren agrılar degıl bunlar

Canım merhaba hoşgeldiiiin:KK9: o ağrı bendede var sadece sağ tarafta kemik tarafınada vuruyo. Birkaç gündür var hiç geçmedi. 1 hafta evvel kum döktüğümü öğrendim galiba onla ilgili

Şimdi fark ettım , Allah esırgesın ya Allah sabır versın ama o rıskı cıkan arkadasın ıcını ferah tutmasını soylemek ıstıyorum adınıda unuttum . Bır arkadasımın ablasında yas rıskı ve kombıne rısk onunkınden daha yuksek cıktı , amnıyosentez yapıldı bebek saglıklı. Yastan dolayı sanırım bu rıskler daha yukarı cekılıyor.
Buarada yarın tedbır amaclı baska bır doktora gıdecegım , acıbademden rısklı gebelık uzmanına , gecmıs kayıplarımdan dolayı cokta tecrubelıymıs rahım agzı uzunluguna baktıacagım dıkıs gerekıyormu gerekmıyor mu dıye.

Buarada su kasıkta batma olayı bendemı var sadece , ara ara legen kemıgımde agrıyor ama uzun suren agrılar degıl bunlar
Dün bende ilk kez oldu kasıkta iğnelenip batma; çünkü hamileliğimin başından heri ilk kez iş yapmıştım. Yorgunluk, ayakta kalmak, hatta yanlıs hareket yapmaktan kaynaklandıgını dusunuyorum kendi adıma.

Dün bende ilk kez oldu kasıkta iğnelenip batma; çünkü hamileliğimin başından heri ilk kez iş yapmıştım. Yorgunluk, ayakta kalmak, hatta yanlıs hareket yapmaktan kaynaklandıgını dusunuyorum kendi adıma.
Oylemı ? Bıraz hızlımı hareket edıyorum dıye dusundum, ıdrar tahlılımden anladıgıma gore bakterı cıkmıs yanı enf var bende , bır oncekı gebelıgımde tedavı edılmemıs enf ılerlemıs bobreklere sıcramıstı o yuzden enf olduguna sevındım en azından fark ettım dıye . Kızlar doktorlar ıstemıyor ama sızler evde olanlar ozellıkle mutlaka saglık ocaklarında kultur ve tahlılı bence 3 haftada bır yaptırın enf cok onemlı bır sorun. Dıs enf. aynı sekılde

Korkma canım inan içimde hiç kötü bir şey yok, harmony içim nereden kaç paraya randevu aldın cnm?
Allah razı olsun canım inşallah hislerin doğru çıkar..Henüz hiçbiyerden randevu almadım görüşmedim..Hepsi bugün belli olacak..Doktorum nereye yönlendirirse direk oraya gideceğim, piyasayı araştıracak diyat alacak psikolojide değilim..Tek dileğim bebeğimin sağlığı..

Allah korusun kuzum , bende korkuyorum bu dedıklerınden ama oglunda sadece epilepsi var degılmı baska herhangı bırsey yok ?

Benım cok yakınlarımda sonradan olusan engellılık durumalrı var o kadar zor kı , bır o yandan itelieniyorlar, bır bu yandan zor ısler Allah hepımıze saglıkla nasıp etsın

çok şükür bir engel durumu yok. sadece konuşmasında biraz gerilik var ama o da ilerliyor, gerileme olmuyor.
o yüzden araştırılıp duruyor bu çocukta nereden çıktı bu iş diye. hatta kilodur boydur gelişim olarak yaşıtlarından ilerideydi hep.delik deşik oldu yapılmayan test kalmadı. doğum erken değildi, sezeryandı hani diyeceğim oksijensiz kaldı ama emarı temiz. daha önce demiştim allah düşürmesin çocuk nöroloji servislerine, çaresiz o kadar çok insan var ki.

Henüz gidip görüşmedik canım, bugün özeldeki doktorum yönlendirecek oraya..İnşallah aynı mucize banada nasip olur..Allah hiçbirimizi bebeklerimizin sağlığıyla sınamasın inşallah..Yaştan dolayı riskimin biraz yüksek çıkacağını tahmin ediyordum ama Papp-a değerimde çok düşük çıktığından kombine riskimde bukadar yüksek çıkında dağıldım:KK43: Eğer bukadar yanılma payı varsa bukadar hassar dönemlerimizde bizi strese sokacak bu testleri niye yapıyorlar anlamış değilim..Bu çağda artık daha kesin tetkikler yapılması lazım..İhtimal üzerinden bizi bukadar üzmeye hakları yok..Benim çok şükür durumum var yaptıracağım diğer testi..Ya yaptıramayacak durumda olanlar? Yazık günah değilmi 9 ay o stresle yaşamak zorunda kalıyorlar yada aminosentezle bebeklerini riste atıyorlar..Çok üzücü:KK43:
Canım cok haklısın ınankı bızler ıcınde boyle, bu testler ıhtımallerı arastırıyor bende harmony yaptırmak ıstedım doktorum yasından dolayı gereklı gormuyorum dedı ama gormusundur belkı sonucumu 1:47500 cıkmıs ama o 1 kısının ben olmadıgımı nereden bılecegım???

Elımde suanda 40 yasında bır arkadasımın ıkılı sonucu var aynı yerde yaptırdık onunda rıskı cıktı ama doktor yastan dolayıdır dıyerek herhangı bırseye yonlendırmedı acıkcası arkadasımın ıcıde cok rahat . Ama papp-a degerını bılemıyorum anlamıyorumda zaten hıc

Mucizem hayırlı sağlıklı sonuc ciksin insallah. Benim icim rahat daha önce ki tahminlerimin nedenlerini yazmistim. Bende haftaya vericem kan harmony icin. İnşallah bayramimiz bayram olur.
İnşallah dediğin gibi çifte bayram yaparız canım benim..Sanada Allah güzel haberler almayı nasip etsin..

Gunaydin kizlar hayirli cumalar.
Benim yine midem tuttu bu sabah.
Kimi zaman bulantim olmuyor kimisinde fena oluyorum.
Bir de beni arada sirada kaşıntı tutuyor sizde de oluyor mu niye kasiniyorum bilmiyorum:KK17:
CuteMom CuteMom hosgeldin canim. Bir daha banlanirsan 1 hafta zor gelirsin he dikkat et yorumlarina:KK53:

M Mucizem2017 cnm ben inanıyorum herşey güzel olacak içini fereh tut ve bol bol dua et rabbim yardımcın olsun. Hangi hastaneye gidiyorsun tınaztepe yapıyor biliyordum orasımı
Tınaztepe yapıyormu canım, bilmiyordum..Özel bir laboratuvara yönlendirir heralde doktorum hiçbi fikrim yok canım..Bugün 15:20 de randevum..

Günaydın kızlar. Dün akşamdan beri çok huzursuzum. Karnım çok ağrıyo. Hareket etmekte zorlanıyorum. Gaz sancısı mı bilemedim. Omuzlarıma kadar atıyo sancısı. Ve aşırı tokluk da var. Çok az bi şeyle hemen doyuyorum. Benim gibi olan var mı? Normal mi bunlar? Çok Canımı sıktı bu durum. Mide bulantılarım da kesilmişti bi ara şimdi tekrar başladı. Ama yemek yedikten sonra olduğunda sanki hiç yemek yememişim gibi midem bomboş. N'oluyo böyle ya

Bende 3 kilo alanlardanim. O kadar bulantiya kusmaya ragmen nasil başardım bilmiorum.ustelik oglumda 13 kilo ile tamamlamistim. 10 kilo hakkim kaldi :kk77: sağlıklı hayirli omurlu olsunlarda verilir nasılsa.
Valla bız dombılımı olucaz acaba :eek: Ben oglumda 20 kılo almıstım belkıde bıraz daha fazlası o yuzden benım daha hakkım var umarım gecmem oysakı hayalım ebru sallı gıbı olmaktı. :KK11:

Canım merhaba hoşgeldiiiin:KK9: o ağrı bendede var sadece sağ tarafta kemik tarafınada vuruyo. Birkaç gündür var hiç geçmedi. 1 hafta evvel kum döktüğümü öğrendim galiba onla ilgili
Hosbuldum canımm
Sen nasıl ogrendın kum doktugunu benımde kucukken bobrek sorunum vardı kum dokmustum, kım teshıs edıyorsa bende bır baktırsam ıyı olur malum gunde hala 1 lt su ıcebılıyorum. Ve kusuyorum . Hatta demın kahvaltıyı bosaltıp geldım. Ona ragmen kılo aldım bende ah ah susuz kaldıgımıda dusunuyorum .

çok şükür bir engel durumu yok. sadece konuşmasında biraz gerilik var ama o da ilerliyor, gerileme olmuyor.
o yüzden araştırılıp duruyor bu çocukta nereden çıktı bu iş diye. hatta kilodur boydur gelişim olarak yaşıtlarından ilerideydi hep.delik deşik oldu yapılmayan test kalmadı. doğum erken değildi, sezeryandı hani diyeceğim oksijensiz kaldı ama emarı temiz. daha önce demiştim allah düşürmesin çocuk nöroloji servislerine, çaresiz o kadar çok insan var ki.
Insallah bu defa korktugunla sınanmazsın yavrum , ınsallah oglunda cok guzel konusmaya baslar tum sıkıntılar mumkun oldugunca gerıde kalır yengemın abısıde epilepsi hastası ama kendını cok guzel gelıstırmıs ınan hıııc bır farkımız yok onun epilepsisi soyle gelısmıs, balkonda kanepede yatarken uyurken dusuyor ve kafasını vuruyor betona orada ılk krızını gecırıyor

Bende pazartesi gideceğim bir ay olacak neredeyse, ne durumda bebeğim ne yapar bilmiyorum ve çok merak ediyorum.
Insallah guzel sonuclarla donersin canim. Bu aralar ben de cok merak ediyorum. Bu sefer stres yapmayacagim demistim aslinda ama oglum simdiden eziyet ediyo kardesine. Uyuturken yanina yatiyorum her aksam 1 2 tekme geliyo karnima debelenirken. Az once kostu kostu kafasiyla tosladi Kasla goz arasinda. O da napsin benimle oynamak istiyor eskisi gibi. O yuzden benim bebegim iyiyse herkesinki iyidir heraldeo_O cok merak ediyorum durumunu

Gunaydin kizlar hayirli cumalar.
Benim yine midem tuttu bu sabah.
Kimi zaman bulantim olmuyor kimisinde fena oluyorum.
Bir de beni arada sirada kaşıntı tutuyor sizde de oluyor mu niye kasiniyorum bilmiyorum:KK17:
CuteMom CuteMom hosgeldin canim. Bir daha banlanirsan 1 hafta zor gelirsin he dikkat et yorumlarina:KK53:
Canımmm gunaydin:) kız çocuğuna gebelerde genelde kaşıntı olurmuş...

Back