Evet hanimlar yetistim size :)) bildirenler herkezi ekledim sanirim tabloya, gozumden birsey kactiysa soyleyin lutfen. bu arada rica ederim seve seve yaptim
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
belki ilerde tabloyu dogum tarihine gore siralarim ne dersiniz?
Sağol cnn yorumun için
Doktor gecen hafta %90 erkek dedi bana ben de gördüm erkek olduğunu bak Bnde tutmayan Bişi daha cıktı bu cinsiyet konusunda:)
hayirlisi olsun tatlim herkezte tutmuyormus zaten
eyyay
Yaş 29
Sat 03/03/2017
Doğum 07/12/2017
Cinsiyet %90 erkek:)
İlk çocuk
dogum tarihlerimiz ayni canim
Sunrise1984
Yas 33
Ankara
15.03.2017
20.03.2017
Belli degil
2.bebek
kizzz 5 gunde bebisi kucaginami aldin :))) ama duzeltim tabloda
Bende bugun kontrolden ciktim 2 li taramada olcumler gayet iyi dedi kan testleride yarin cikicak bakalim ama cinsiyet icin erken dedi zaten bacaklarini kapatmis dedi sonrada. Ama okadar hareketliydiki icimde dans ediyodu resmen olcumlerini cok zor aldi bende bu sayede en az 45 dakika buyuk bi zevkle izledim minigimi
![Anne Adayı :anneadayı: :anneadayı:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk78.gif)
bende bi foto atiyim bari varmi cinsiyet tahmini olan acabaaa
gozunaydin cnm, ne guzell bi saat bebisini izledin biz 2 dkka ciktik ya:)) bende birdaha gitigimde cikolatalari yiyip gidecem, bizim minnak hic kipirdamadi o kadar durtmeye ragmen. bebis resimde basi asa cikmis yan profili yokmu?
Canlarim çok şükür bebeğim iyi rahim ağzında çok büyük bi yara var ondan kanaman olmuş dedi rahim ağzına dikiş koyacağı zaman onu da temizlicem dedi şimdi antibiyotik iğne verdi
gecmis olsun cnm bol bol dinlen uzan
Görümüm dedi babamla annemin ismini koyarsin. sart Evin tek Oglu diye. Isimlerini koymazsak küseceklerini biliyorum belli etmez Ama Anlarim.Esimde mecburi koyar.Ben Kur'an-i kerimden Bir isim olsun istiyodum.Eşime dedim yine isimlerini onlar koysun ama kendi isimleri olması kızdı .
canim bence senin yasinin kucuk olmasindan dolayi gorumcen dedigini yaptirmak istiyor, hic taviz verme. sonucta bebek senin bebisin, madem o kadar cok istiyolardi kendileri koysaymis anne babalarin isimlerini. kirmamak icin ikinci isim olarak koyabilirsin bence, sonra bu ezilmis duygusu hep icinde kalacagina eminim. lutfen guzel bi dille bunu esine izah et ve esin lafini masaya koysun ikinci isim diye
Hamileyken adet gördüm öyle yazdım ne zaman hamile kalmışım hiç bilmiyom
cnm doktoruna gitiginde kac hafatlik dedi bebisine? onu baz alarak dogum tarihi hesapliyabilirsin
Bu arada herkeze hayirli cumalar ve milletce basimiz sagolsun...