• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

tatlım senin bildirdiğin doğum tarihinde bir tuhaflık var ona bakar mısın son adet tarihin 21 mart benden 1 gün sonra yani. o zaman sen 26 aralıkta doğurmalısın ama 2 aralık diye bildirdin. sence de bir gariplik yok mu?
Hamileyken adet gördüm öyle yazdım ne zaman hamile kalmışım hiç bilmiyom

son adet tarihini baz alacaksın. hamileyken adet olduğunu da sayma. 21 mart adet tarihim diyorsan eğer doğumun 26 aralık. 2 aralık doğum tarihinse eğer 22 şubat son adet tarihin ona göre.

son adet tarihini baz alacaksın. hamileyken adet olduğunu da sayma. 21 mart adet tarihim diyorsan eğer doğumun 26 aralık. 2 aralık doğum tarihinse eğer 22 şubat son adet tarihin ona göre.
Düzeltecektim de düzeltemedim

Kızlar şimdi toxoplasma hakkında konuşmuşsunuz da birşey sormak.istiyorum. şimdi benim.hamileligimin 5.haftasında yapılmıştı o test doktor uyarısını da yaptı bana çiğ etme yeme diye bende yemedim zaten meyve sebze yıkanmasına da dikkat ettim. Cumartesi günü ikili testim var şimdi o test yapılalı üstünden 7 hafta geçti ben bu süreçte bir sürü yerden yemek yedim toxoplasma olmuş olabilir mi bende yani öğrenmek için cumartesi.doktora ayriyeten bu testin de yapılmasını istiyorum demem lazımmı yoksa doktorlar.kontrol için kendileri yapıyorlar mi tekrardan
Canim bana da 6haftalikken yapmislardi yanlis hatirlamiyorsam. Belki tekrardan yaparlar.
Bu bakteri iyi yikanmayan sebzelerden. Cig et cig balik sucuk salam gibi yiyeceklerden gcermis. Ama kesin bende olusmustur diye dusunme. Illa ki yedigin yerde hijyene de dikkat etmislerdir.
Sen de yerken farketmissindir et pismis mi veya sebzeler temiz mi diye.
Bir de kediden de gecebiliyormus. Kedilerde bu bakteri olabiliyirmus bu yuzden evde kedi besleyenler dikkat etsin.
Icin rahat etmezse tekrar soyle doktora canim.

Aynen bir yıldır evliyim
Allah mutlu etsin sizi canim.
Cocuguna koyacagin isimler biri sahabe ismi digeri de sadik anlamina geliyor anlam olarak tabi ki cok anlamli isimler ama senin aklinda bir isim var mi peki bunlar dışında?
Eger farkli isim koymak istersen konus esinle canim o da sana anlayis gosterir insallah.

Allah mutlu etsin sizi canim.
Cocuguna koyacagin isimler biri sahabe ismi digeri de sadik anlamina geliyor anlam olarak tabi ki cok anlamli isimler ama senin aklinda bir isim var mi peki bunlar dışında?
Eger farkli isim koymak istersen konus esinle canim o da sana anlayis gosterir insallah.
Ya benim için fark etmezde günümüzde böyle isim Yok onun için diyorum.Çoçuğum olursa Allah'ın izni ile Ya üzülürse isminden dolayı ya beğenmezse

Evet hanimlar yetistim size :)) bildirenler herkezi ekledim sanirim tabloya, gozumden birsey kactiysa soyleyin lutfen. bu arada rica ederim seve seve yaptim ;) belki ilerde tabloyu dogum tarihine gore siralarim ne dersiniz?

Sağol cnn yorumun için
Doktor gecen hafta %90 erkek dedi bana ben de gördüm erkek olduğunu bak Bnde tutmayan Bişi daha cıktı bu cinsiyet konusunda:)
hayirlisi olsun tatlim herkezte tutmuyormus zaten :KK200:

eyyay
Yaş 29
Sat 03/03/2017
Doğum 07/12/2017
Cinsiyet %90 erkek:)
İlk çocuk
dogum tarihlerimiz ayni canim:anneadayı:

Sunrise1984
Yas 33
Ankara
15.03.2017
20.03.2017
Belli degil
2.bebek
kizzz 5 gunde bebisi kucaginami aldin :))) ama duzeltim tabloda;)

Bende bugun kontrolden ciktim 2 li taramada olcumler gayet iyi dedi kan testleride yarin cikicak bakalim ama cinsiyet icin erken dedi zaten bacaklarini kapatmis dedi sonrada. Ama okadar hareketliydiki icimde dans ediyodu resmen olcumlerini cok zor aldi bende bu sayede en az 45 dakika buyuk bi zevkle izledim minigimi :anneadayı: bende bi foto atiyim bari varmi cinsiyet tahmini olan acabaaa :KK54:
gozunaydin cnm, ne guzell bi saat bebisini izledin biz 2 dkka ciktik ya:)) bende birdaha gitigimde cikolatalari yiyip gidecem, bizim minnak hic kipirdamadi o kadar durtmeye ragmen. bebis resimde basi asa cikmis yan profili yokmu?

Canlarim çok şükür bebeğim iyi rahim ağzında çok büyük bi yara var ondan kanaman olmuş dedi rahim ağzına dikiş koyacağı zaman onu da temizlicem dedi şimdi antibiyotik iğne verdi
gecmis olsun cnm bol bol dinlen uzan:KK200:

Görümüm dedi babamla annemin ismini koyarsin. sart Evin tek Oglu diye. Isimlerini koymazsak küseceklerini biliyorum belli etmez Ama Anlarim.Esimde mecburi koyar.Ben Kur'an-i kerimden Bir isim olsun istiyodum.Eşime dedim yine isimlerini onlar koysun ama kendi isimleri olması kızdı .
canim bence senin yasinin kucuk olmasindan dolayi gorumcen dedigini yaptirmak istiyor, hic taviz verme. sonucta bebek senin bebisin, madem o kadar cok istiyolardi kendileri koysaymis anne babalarin isimlerini. kirmamak icin ikinci isim olarak koyabilirsin bence, sonra bu ezilmis duygusu hep icinde kalacagina eminim. lutfen guzel bi dille bunu esine izah et ve esin lafini masaya koysun ikinci isim diye ;)

cnm doktoruna gitiginde kac hafatlik dedi bebisine? onu baz alarak dogum tarihi hesapliyabilirsin

Bu arada herkeze hayirli cumalar ve milletce basimiz sagolsun...

Canim bana da 6haftalikken yapmislardi yanlis hatirlamiyorsam. Belki tekrardan yaparlar.
Bu bakteri iyi yikanmayan sebzelerden. Cig et cig balik sucuk salam gibi yiyeceklerden gcermis. Ama kesin bende olusmustur diye dusunme. Illa ki yedigin yerde hijyene de dikkat etmislerdir.
Sen de yerken farketmissindir et pismis mi veya sebzeler temiz mi diye.
Bir de kediden de gecebiliyormus. Kedilerde bu bakteri olabiliyirmus bu yuzden evde kedi besleyenler dikkat etsin.
Icin rahat etmezse tekrar soyle doktora canim.
Teşekkür ederim canım cumartesi günü gittiğimde tekrar yapılmasını isteyeceğim bakilmasinda fayda var

Ya benim için fark etmezde günümüzde böyle isim Yok onun için diyorum.Çoçuğum olursa Allah'ın izni ile Ya üzülürse isminden dolayı ya beğenmezse
Sen bunu esinle guzelce konus canim.
Net bir sekilde anlat kendini.

Azımla kuş tutsam boş.Saglık olsun diğer çoçuklarımın ismi güzel olur inşallah

Canım iki isimde gerçekten çağın dışında kalmış isimler, sıdıka nın yanına NUR Vakkas ın yanına CAN gibi isimler ekle, dersin kayınvalidene anne sizin isimleriniz olsun tabi ki ama bak yurtdışındayız, dünya değişti vs bu kısacık isimleri ekleyelim biz ailede sıdıka ve ya Vakkas deriz onlar büyüyünce ne kullanmak isterlerse de. Kimseyi karıştırma direk sen söyle madem kayınvalidenle aran iyi bence bir kere dene

Canım iki isimde gerçekten çağın dışında kalmış isimler, sıdıka nın yanına NUR Vakkas ın yanına CAN gibi isimler ekle, dersin kayınvalidene anne sizin isimleriniz olsun tabi ki ama bak yurtdışındayız, dünya değişti vs bu kısacık isimleri ekleyelim biz ailede sıdıka ve ya Vakkas deriz onlar büyüyünce ne kullanmak isterlerse de. Kimseyi karıştırma direk sen söyle madem kayınvalidenle aran iyi bence bir kere dene
Aynen canım kayinvalidenle aran iyiyse tatlı tatlı konuş sonradan hep içinde kalır. Onu 9 ay sen taşıyorsun yeri geliyor hamileligin sıkıntılarını çekiyorsun doğumu yaşayacak olan sensin isim konusunda hakkın olsun gorumceni her konunun dışında tutmaya çalış. Anlamıyorum her şeye karışan insanlari ya başkalarının hayatına karismaktan kendi hayatlarını yaşayamıyor bu insanlar

gulii7 gulii7 aslinda fotograf cok var ama neet degiller aslinda ben cok guzel cok net izledim ama fotolar duzgun cikmamis pek fotojenik olmicak galiba :D simdi isyerindeyim gene eve gecince tekrar bakicam fotolara agzi yuzu burnu heryeri varda bi cinsiyet belirliyicek foto yok heralde :)

gulii7 gulii7 aslinda fotograf cok var ama neet degiller aslinda ben cok guzel cok net izledim ama fotolar duzgun cikmamis pek fotojenik olmicak galiba :KK70: simdi isyerindeyim gene eve gecince tekrar bakicam fotolara agzi yuzu burnu heryeri varda bi cinsiyet belirliyicek foto yok heralde :)
Video da alsaydiniz surekli izlerdiniz. Kim isterse gosterirsinizde.

Back