• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

onlar ne dusunecekler diye dusunmek bizi yipratiyor en iyisi sen nasil rahatsan o sekilde davranmak zaten esin iyiyi kotuyu ayirt etmis tercihini yapmis cok da dusunme diger tarafini
Dogru söylüyorsun.kafaya takmayin sallayin gitsin.üzmeyin kendinizi pozitif olalim her zaman.Hayatin tadini cikaralim

Canlarim çok şükür bebeğim iyi rahim ağzında çok büyük bi yara var ondan kanaman olmuş dedi rahim ağzına dikiş koyacağı zaman onu da temizlicem dedi şimdi antibiyotik iğne verdi
Canım bununla gelmiş geçmiş olsun bol su iç ve yatabildigin kadar yat

Kızlar benim gibi baş ağrısı çeken var mı ya kaç gündür başım felaket ağrıyor özellikle de öğleden sonra çok siddetleniyor. Tansiyonumu ölctürmedim hiç ama tansiyon olsa anlarım ben. Normal mi acaba bu haftalarda bu nasıl ağrısı
Canım ben o haftalarda çok çektim baş ağrısı bide tansiyonda normaldi endişelenme bi iki haftaya geçer İnşAllah

Kızlar kan sonuçlarım çıkmış normalmiş bu toxoplzma nedir o test yeni yapılmıştı. Dün doktorun özel numarasını aradım 3 kere ulaşamadım mesajda attım. Kart vermişlerdi. Bugün hastanenin dahiliyesine bağlandım doktora bağladı.sekreterine verdi normal sonuçların dedi kapattı. Ben doktorun özel numarasını arayarak hatamı yaptım. Önemli bişey olsa bu doktora ulaşamıcammı benmi hatalıyım acaba

Kızlar kan sonuçlarım çıkmış normalmiş bu toxoplzma nedir o test yeni yapılmıştı. Dün doktorun özel numarasını aradım 3 kere ulaşamadım mesajda attım. Kart vermişlerdi. Bugün hastanenin dahiliyesine bağlandım doktora bağladı.sekreterine verdi normal sonuçların dedi kapattı. Ben doktorun özel numarasını arayarak hatamı yaptım. Önemli bişey olsa bu doktora ulaşamıcammı benmi hatalıyım acaba
Canım toxoplazma bende var. Sonuç kağıdında toxo negatif yazıyorsa sende de vardır. Çiğ şeyler tuketmiceksin, sebzeler çok çok iyi yikanacak. Hem doktoru araman çok normal tabiki arayacaksın. Ben bütün sonuçlarım için eğer acil bir şey değilse msj atıyorum o da müsait olduğu an dönüş yapiyor. Özel doktor değil mi gittiğin?

gulii7 gulii7 merhaba eline sağlık çok güzel olmuş.
misschery
yaş 36
sat 07.03.2016
bdt 12.12.2017
ilk bebbek:nazar::KK200:
cinsiyet belli değil

Bende o testleri yaptırmıştım canım normal çıkmıştı bendede gözün aydın seninde..hata sende değil o doktorda insan bişey olduğunda ilk doktora koşar zaten oda böyle yapsa yandık biz

Canım toxoplazma bende var. Sonuç kağıdında toxo negatif yazıyorsa sende de vardır. Çiğ şeyler tuketmiceksin, sebzeler çok çok iyi yikanacak. Hem doktoru araman çok normal tabiki arayacaksın. Ben bütün sonuçlarım için eğer acil bir şey değilse msj atıyorum o da müsait olduğu an dönüş yapiyor. Özel doktor değil mi gittiğin?

Evet özel. Yok canım sadece sonuçların iyi normal çıktı dedi yani.

Üye adi:Avust
Yas:19
Sehir:Antep
Son adet:21 Mart
Dogum tarihi:2 aralik
Bebek ismi:kiz olursa "SIDIKA " oglan olursa "VAKKAZ"
Kacinci Bebek :ilk bebegim olacak
DOĞUM TARİHİNDE BİR GARİPLİK VAR. 26 ARALIKTA DOĞURMAN GEREK

Bende o testleri yaptırmıştım canım normal çıkmıştı bendede gözün aydın seninde..hata sende değil o doktorda insan bişey olduğunda ilk doktora koşar zaten oda böyle yapsa yandık biz

Bilemedim ya bu doktoru çok övmüşlerdi mesajımıda gördü dönmemişti dün

2 li testi nafiz korezde yaptirdim ben doktor ultrasonu iyiyse kendi bakiyo iyi degilse ultrason icin ultrason doktoruna yonlendiriyo ki yonlendirmesini dort gozle bekledim ben ilk bebegimde yonlendirmisti 11. Haftada kesin ve net olarak cinsiyeti erkek dedi doktor simdide gittim yaptirdim ben 2 li testi 11 haftaliktim kiza benzettim dedi ultrasonu cok guzel tavsiye ederim hava hastanesi nasil?
hava hast. ultrason cihaxi cok kotuydu. kalp atisi duymadik sadece ekrandan gosterdii doktor. bide orda dogum yokmus. cok sacma. doktor resmen kndjnuze doktor hadtane secin doguma yakkn oraya gidin dedi. hangi doktora gidiyordun nafiz korezde.

gulii7 gulii7 canimm ellerine saglikk.bni de ekler misin.
Jeway
sat:14.03.2017
bdt:20.12.2017
ankara
yas:32
ikinci bebek. cinsiyet belli degil

Kızlar şimdi toxoplasma hakkında konuşmuşsunuz da birşey sormak.istiyorum. şimdi benim.hamileligimin 5.haftasında yapılmıştı o test doktor uyarısını da yaptı bana çiğ etme yeme diye bende yemedim zaten meyve sebze yıkanmasına da dikkat ettim. Cumartesi günü ikili testim var şimdi o test yapılalı üstünden 7 hafta geçti ben bu süreçte bir sürü yerden yemek yedim toxoplasma olmuş olabilir mi bende yani öğrenmek için cumartesi.doktora ayriyeten bu testin de yapılmasını istiyorum demem lazımmı yoksa doktorlar.kontrol için kendileri yapıyorlar mi tekrardan

Back