- 4 Mayıs 2017
- 189
- 173
- 23
- 35
Evet hanimlar yetistim size :)) bildirenler herkezi ekledim sanirim tabloya, gozumden birsey kactiysa soyleyin lutfen. bu arada rica ederim seve seve yaptim belki ilerde tabloyu dogum tarihine gore siralarim ne dersiniz?
hayirlisi olsun tatlim herkezte tutmuyormus zaten
dogum tarihlerimiz ayni canim
kizzz 5 gunde bebisi kucaginami aldin :))) ama duzeltim tabloda
gozunaydin cnm, ne guzell bi saat bebisini izledin biz 2 dkka ciktik ya:)) bende birdaha gitigimde cikolatalari yiyip gidecem, bizim minnak hic kipirdamadi o kadar durtmeye ragmen. bebis resimde basi asa cikmis yan profili yokmu?
gecmis olsun cnm bol bol dinlen uzan
canim bence senin yasinin kucuk olmasindan dolayi gorumcen dedigini yaptirmak istiyor, hic taviz verme. sonucta bebek senin bebisin, madem o kadar cok istiyolardi kendileri koysaymis anne babalarin isimlerini. kirmamak icin ikinci isim olarak koyabilirsin bence, sonra bu ezilmis duygusu hep icinde kalacagina eminim. lutfen guzel bi dille bunu esine izah et ve esin lafini masaya koysun ikinci isim diye
cnm doktoruna gitiginde kac hafatlik dedi bebisine? onu baz alarak dogum tarihi hesapliyabilirsin
Bu arada herkeze hayirli cumalar ve milletce basimiz sagolsun...
Çok teşekkür ederiz tekrardan, çok güzel bir tablo olmuş
Ama ben kaçıncı çocuk olduğunu yazmayı unutmuşum, 1.çocuk olarak güncelleyebilir misin zahmet olmazsa