• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Evet hanimlar yetistim size :)) bildirenler herkezi ekledim sanirim tabloya, gozumden birsey kactiysa soyleyin lutfen. bu arada rica ederim seve seve yaptim :KK66: belki ilerde tabloyu dogum tarihine gore siralarim ne dersiniz?

hayirlisi olsun tatlim herkezte tutmuyormus zaten :KK200:

dogum tarihlerimiz ayni canim:anneadayı:

kizzz 5 gunde bebisi kucaginami aldin :))) ama duzeltim tabloda:KK66:

gozunaydin cnm, ne guzell bi saat bebisini izledin biz 2 dkka ciktik ya:)) bende birdaha gitigimde cikolatalari yiyip gidecem, bizim minnak hic kipirdamadi o kadar durtmeye ragmen. bebis resimde basi asa cikmis yan profili yokmu?

gecmis olsun cnm bol bol dinlen uzan:KK200:

canim bence senin yasinin kucuk olmasindan dolayi gorumcen dedigini yaptirmak istiyor, hic taviz verme. sonucta bebek senin bebisin, madem o kadar cok istiyolardi kendileri koysaymis anne babalarin isimlerini. kirmamak icin ikinci isim olarak koyabilirsin bence, sonra bu ezilmis duygusu hep icinde kalacagina eminim. lutfen guzel bi dille bunu esine izah et ve esin lafini masaya koysun ikinci isim diye :KK66:

cnm doktoruna gitiginde kac hafatlik dedi bebisine? onu baz alarak dogum tarihi hesapliyabilirsin

Bu arada herkeze hayirli cumalar ve milletce basimiz sagolsun...

Çok teşekkür ederiz tekrardan, çok güzel bir tablo olmuş

Ama ben kaçıncı çocuk olduğunu yazmayı unutmuşum, 1.çocuk olarak güncelleyebilir misin zahmet olmazsa:anneadayı:

Görümüm dedi babamla annemin ismini koyarsin. sart Evin tek Oglu diye. Isimlerini koymazsak küseceklerini biliyorum belli etmez Ama Anlarim.Esimde mecburi koyar.Ben Kur'an-i kerimden Bir isim olsun istiyodum.Eşime dedim yine isimlerini onlar koysun ama kendi isimleri olması kızdı .
Ay Ne çok karışıyorlar... :) olmadı 2 isim koyarsınız , hem onların gönlü olur hem sizin.

Kizlar bende bebısın 10 haftalik fotosunu yükleyeyim cinsiyeti sordum ama doktor bu haftalarda hepsi erkeğe benzer yani belli değil dedi. Sizin tahminleriniz varsa seve seve dinlerim:)

Eklentiler

• Screenshot_2017-06-01-14-43-39-1.jpg
    Screenshot_2017-06-01-14-43-39-1.jpg
    47,9 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar bende kacamak yaptım ilaç yazdırmak için hastaneye gittim gitmişken de bebeğimi gördüm daha dogrusu ultrason okadar kötüydü ki sadece bir karaltı hareket ediyordu onu gördüm doktor cok iyiydi şikayetlerimi özeldeki doktordan daha iyi dinledi ayrıntılı ultrason zamanın gelmiş dedi istersen izmire sevk edeyim seni dedi bursaya tasınma durumu heran olabilir diye istemedim bursada giderim dedim . Bu ayrıntılı ultrason ne oluyor hanımlar bir bilginiz var mı

Kızlar bende kacamak yaptım ilaç yazdırmak için hastaneye gittim gitmişken de bebeğimi gördüm daha dogrusu ultrason okadar kötüydü ki sadece bir karaltı hareket ediyordu onu gördüm doktor cok iyiydi şikayetlerimi özeldeki doktordan daha iyi dinledi ayrıntılı ultrason zamanın gelmiş dedi istersen izmire sevk edeyim seni dedi bursaya tasınma durumu heran olabilir diye istemedim bursada giderim dedim . Bu ayrıntılı ultrason ne oluyor hanımlar bir bilginiz var mı
Ayrıntılı ultrason 20-21. Haftada yapılıyor ama...

Daha canlı net herseyini görüyorsun.Aletleri son model oluyo

Back