• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Kızlar şimdi toxoplasma hakkında konuşmuşsunuz da birşey sormak.istiyorum. şimdi benim.hamileligimin 5.haftasında yapılmıştı o test doktor uyarısını da yaptı bana çiğ etme yeme diye bende yemedim zaten meyve sebze yıkanmasına da dikkat ettim. Cumartesi günü ikili testim var şimdi o test yapılalı üstünden 7 hafta geçti ben bu süreçte bir sürü yerden yemek yedim toxoplasma olmuş olabilir mi bende yani öğrenmek için cumartesi.doktora ayriyeten bu testin de yapılmasını istiyorum demem lazımmı yoksa doktorlar.kontrol için kendileri yapıyorlar mi tekrardan

yapmıyorlar bildiğim kadarıyla. ben her gün yemekhanede yiyorum iş yerinde valla, ilk hamilelikte de böyleydi baştan bir kere yapıldı. bunda da yine negatif çıktı.sadece yeşillik yemiyorum dışarıda.

Kızlar şimdi toxoplasma hakkında konuşmuşsunuz da birşey sormak.istiyorum. şimdi benim.hamileligimin 5.haftasında yapılmıştı o test doktor uyarısını da yaptı bana çiğ etme yeme diye bende yemedim zaten meyve sebze yıkanmasına da dikkat ettim. Cumartesi günü ikili testim var şimdi o test yapılalı üstünden 7 hafta geçti ben bu süreçte bir sürü yerden yemek yedim toxoplasma olmuş olabilir mi bende yani öğrenmek için cumartesi.doktora ayriyeten bu testin de yapılmasını istiyorum demem lazımmı yoksa doktorlar.kontrol için kendileri yapıyorlar mi tekrardan
Canım 5ci haftada erken yapmışsın testi 3ayında yaptırdım ben bide cmv fln bu viruslerinde hepsini yaptırdım istersen doktorna bi sor yaptır yeniden

yapmıyorlar bildiğim kadarıyla. ben her gün yemekhanede yiyorum iş yerinde valla, ilk hamilelikte de böyleydi baştan bir kere yapıldı. bunda da yine negatif çıktı.sadece yeşillik yemiyorum dışarıda.

Canım 5ci haftada erken yapmışsın testi 3ayında yaptırdım ben bide cmv fln bu viruslerinde hepsini yaptırdım istersen doktorna bi sor yaptır yeniden
Tamam kızlar çok teşekkür ederim en başında kan aldıklarında kendileri yapmışlar bende sonuçlara bakarken gördüm geçen gün cumartesi gittiğimde söyleyeyim tekrar bakılmasını isteyeyim çok teşekkür ederim

Görümüm dedi babamla annemin ismini koyarsin. sart Evin tek Oglu diye. Isimlerini koymazsak küseceklerini biliyorum belli etmez Ama Anlarim.Esimde mecburi koyar.Ben Kur'an-i kerimden Bir isim olsun istiyodum.Eşime dedim yine isimlerini onlar koysun ama kendi isimleri olması kızdı .
İKİ İSİM OLSUN O ZAMAN.

gulii7 gulii7

leydii18
SAT: 28.03.2017 ( 20 marttı geç yumurtlama olduğu için ileri aldı)
Doğum tarihi: 3 ocak 2018 (sat değişince buda değişte daha erken gelir belki)
İlk cocuk
Cinsiyet belli değil

Bi sey desen kavga olacak agrimayan basimi agritmak istemiyorum.kaynanamin cocuklarinin ismi hep moderen kendileri koymus hep kimsenin ismini Koymamis.
Yumusak bi sekilde siz neden koymadiniz kv kp isimlerini die soramiyomusun?

sıdıka mı? allahaşkına yazık evladına kardeşim, ne derlerse ne yaparlarsa yapsınlar sen karar ver. sen taşıyorsun sen doğuracaksın onlara ne?
Sidika da bi isim de günümüzde böyle isimler kalmadi.Ya bebegimle dalga gecerlerse ya ismini beyenmezse

Onu Bende düsündüm.ikinci bi ismi olsa yok sidika demezmis öbür ismini derlermis o zaman ismini koydugumun ne anlamiyom varmis.
sıdıka demesinler zaten sıdıka ney vakkas daha da kötü yazık çocuğa hep isminden utanırsa?

Ne kadar iyi olursa olsun illa karisiyorlar :110:
tatlım senin bildirdiğin doğum tarihinde bir tuhaflık var ona bakar mısın son adet tarihin 21 mart benden 1 gün sonra yani. o zaman sen 26 aralıkta doğurmalısın ama 2 aralık diye bildirdin. sence de bir gariplik yok mu?

Kızlar işteyim bir çok şeyi takip edemiyorum, önemli bir şey yok değil mi?
Mucize 2 testi biliyorum ve içime nedense hiç kötü bir ey doğmuyor, bir de dr gidecek olan iki arkadaşımız vardı haber geldi mi? CuteMom CuteMom u merak ediyorum banlanmış sanırım.

Back