• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Bişey sormak istiyorum doktorum bana gebelik kesesini görmesinden itibaren progestan isimli ilacı verdi ve coraspin kullanmamı söyledi. Mevcutta 5,5 cm çikolata kistim
Yanlis hatirlamiyorsam kullananlar var bu ilaclardan.progestan icin Sunu söylüyebilirim.Alttan aliniyodu bebegi korusun diye Risk olmasin diye .sersemlik yapiyodu.bide kabizlik yapiyomus.Ben kullanmiyom ama bilgim var.coraspinde pıhtılaşması olanlara veriliyor
Lekelenmem olduğunda doktor bana da Progestan verdi. Progesteron hormonu içeriyor ve bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyor..doktor bu haftaki kontrolde plasentayı aşağıda görünce Progestan a devam dedi..ben fitil olarak değil de ağızdan kullanıyorum..gerçekten sersemlik yapıyor..o yüzden gece yatarken alıyorum. Bende kabızlık yapmadı sanki tam tersi çalıştırıyor bağırsaklarındaki :KK48:. Coraspin de Avust'un dediği gibi kan sulandırıcı özelliği var.

arkadaşlar artık bulantım istihfarım hat safhada benim gibi olan varmı acaip kötüyüm saat 3 de randevum var nasıl gidicem bilmiyorum

gulii7 gulii7 eline sağlık.. beni de ekleyebilir misin rica etsem?
Kullanıcı adı:hopefully2305
Son adet tarihi:23.03.2017
Tahmini Doğum tarihi:28.12.2017
İsim:Belli değil
Şimdiden çok teşekkürler :KK36:

Canlarim çok şükür bebeğim iyi rahim ağzında çok büyük bi yara var ondan kanaman olmuş dedi rahim ağzına dikiş koyacağı zaman onu da temizlicem dedi şimdi antibiyotik iğne verdi
Canım geçmiş olsun bebeğinin iyi olmasına çok sevindim çok şükür. Bebisi etkileyecek birşey değilmiş dimi

Aslında isimle aram Yok ta vakkazla sıdıka mecburi koyacağımız isim

Teşekkür ederim canım :) bebisin sana neden kızsın kızmaz merak etme kötü isimler değil senin koyacağın isimlerde ama özel değilse şunu sormak istiyorum kv kp özellikle direttiler mi bu şekilde olsun diye yoksa esin ve senin ortak kararınız mi

Back