- 2 Mayıs 2017
- 127
- 108
- 23
- 45
Ay ne güzel ben kizimda hep dua ederdi kardeşim olsun diye ama şimdi hic sesi cikmiyor bir kere ustu kapali sordum hayır dediValla biz keseyi görmeye ailecek gittik 6 yaşına girecek oğlum, çığlık çığlığa ben dua ettim Allah kabul etti beni kardeşim gelecek dedi, ilk önce kız istedi bana yardımcı olurmuş bir de evde 2 kız 2 erkek olurmuş şimdi diyorki yok erkek olsun bana yardım etsin benim çok işim var anne tek nasıl yaparım diyoe Allah gönlüne göre versin yavrum dedim ne diyeyim
Üniversite hastanesine geldim..Ultrasona aldılar ama bebiş oturuyodu bakamadı..Yatıyor olması lazım 13:30 da gel bidaha dedi..Nasılda aksi bi çocuk..Daha doktor olmadan hava civa binbeşyüz..H.sonu lekelenmem olduğundan kalp atışınıda merak ettim sorum..Dövmekten beter cevaplar falan..Tam şikayet etmelik ama uğraşamayacağım..İnsan yarım saat sonra falan gel der..Kalabalıkta yok..Sinir oldum..Allahtan özelede gidiyorum..Bunların eline kalsak yanmışız..Neyse tek iyi haberlerini alayımda gerisi umrumda değil..
Valla yandık cnm ne yaramaz hemde :)Ben yaramaz bir erkek bebesi gibi hayal ettim amuda kalkmış deyince
9 eylül canım..Benimkininde normalde eli kolu durmazdı..Şimdi doktora uslu taklidi yapacağı tuttu sanırım bilemedimki..Egemi cnm ? Bizimkiler çok yaramaz valla seninki oturur benimki amuda kalkar.
Ay ne güzel ben kizimda hep dua ederdi kardeşim olsun diye ama şimdi hic sesi cikmiyor bir kere ustu kapali sordum hayır dedianladimi acaba bilmiyorum ki deli gibi merak ediyorum tepkisini
Cinsiyeti öğrenen annislere bir soru. Ye eksiyi doğru ayseyi ye tatliyi doğru hakkiyi sözü doğru cikti mi sizce. İlk gebeligimde tuttu benim eksi hastasiydim kizin oldu. Simdi hic eksi görmek istemiyorum deli gibi tatli çekiyor canim bakalım tutacak mi
9 eylül canım..Benimkininde normalde eli kolu durmazdı..Şimdi doktora uslu taklidi yapacağı tuttu sanırım bilemedimki..
Devlete mecbur olmadikca gitmemek lazim.Üniversite hastanesine geldim..Ultrasona aldılar ama bebiş oturuyodu bakamadı..Yatıyor olması lazım 13:30 da gel bidaha dedi..Nasılda aksi bi çocuk..Daha doktor olmadan hava civa binbeşyüz..H.sonu lekelenmem olduğundan kalp atışınıda merak ettim sorum..Dövmekten beter cevaplar falan..Tam şikayet etmelik ama uğraşamayacağım..İnsan yarım saat sonra falan gel der..Kalabalıkta yok..Sinir oldum..Allahtan özelede gidiyorum..Bunların eline kalsak yanmışız..Neyse tek iyi haberlerini alayımda gerisi umrumda değil..
Cnm tam net değil ama sanki erkek gibi geldi11+4de poz verdiyim fotoğrafım hadi yorum yapın banada teyzeler
Bende hala görebilmiş değilim nubu
Sağol cnm ama hala usgde anlayamıyorum
hepsini yiyorum ya nar hariç cok değil ama 3-4 tane yerim yani günde cok meyve yıyemem zaten normalde de Bişi olmaz o kdrdan
Ben hic anlanıyorum cnm
Doktor usgde bizim alttan da görüntü çekti orda anladık zaten yandan hiç Bişi belli olmuyor ki
Bu resimde popodan cektş bacaklar da acık olunca direk Her sey ortada işte:)))
Cnm bende burda yukliyemiyorum, ayrı sitede nete yüklüyorum öyle o "direct linki" resim ekle diye buraya atiyorumGunaydin kizlar ben de usg fotosu atayim diyorum da telden atamiyorum
Siz atabiliyor musunuz?
Bende de tuttu bence hep eksi şeyler yedim kızım olacak insallahCinsiyeti öğrenen annislere bir soru. Ye eksiyi doğru ayseyi ye tatliyi doğru hakkiyi sözü doğru cikti mi sizce. İlk gebeligimde tuttu benim eksi hastasiydim kizin oldu. Simdi hic eksi görmek istemiyorum deli gibi tatli çekiyor canim bakalım tutacak mi
olabilir cnmBenimkinde hic yuklenmiyor canim
Boyutu mu buyuk geliyor anlamadimki
tatlı istedi ve oğlum olacak cnmCinsiyeti öğrenen annislere bir soru. Ye eksiyi doğru ayseyi ye tatliyi doğru hakkiyi sözü doğru cikti mi sizce. İlk gebeligimde tuttu benim eksi hastasiydim kizin oldu. Simdi hic eksi görmek istemiyorum deli gibi tatli çekiyor canim bakalım tutacak mi
Bu gün hiç uyumadım midem çok fena.eşkime bi yandan ağrı bi yandandurumum çok fena.akşam sağa sola dönmekten bi hal oldum.Gerneşmeyi de hiç sormayın elimde değil yapıyorum.
Sende demi öyle tek değilim Yani bu konuYa o gerinme yüzünden uyuyamıyorum.öyle bi geriniyorum gerinmeme uyanıyorum. Artık kendimi tutuyorum vücudum tepki verip titreme oluyo yok böyle bişey. Hiç uyuyamadım bende gece
Sende demi öyle tek değilim Yani bu konu
Elimi kolumu bacağımı açıp bi gerinsem ah biHayatımda böyle gerinme isteği olmadı çok istiyorum gerinmek. Uykuda gerinirken uyanıyorum uykum çok hafif zaten. Kendimi tutuncada titreyiveriyorum saniyelik
Elimi kolumu bacağımı açıp bi gerinsem ah bigene sen kendini tutuyorsun ben tutamıyorum.
İnşallah bir şey olmaz Allahım bebeklerimizi korusunAh aah inşallah bişey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?