Sen yine progestan alsaydin tatlimŞu an Yok denecek kadar az leke gübi çok korktum onu görünce bi anda oldu bi ağrım da Yok progestan alsam mı acaba.. ayaklarım altında yastık öle yatıyrm Doktr'u arasam gel dick devm edrse gidecm lütfen dua edin bana
Dayanabiliyor olsanız bile tutmanız tavsiye edilmiyor. Uzun süren açlıklarda anne karnındaki bebekte epigenetik değişim gözlemlenmiş. Yani anne aç kaldığında bebeğe dışarıda kıtlık var yemek az, kendini ona göre ayarla mesajı gidiyor ve bebeğin genlerinde küçük değişimler oluyor. Bu değişimler bebeği kıtlığa karşı korumaya yönelik, örneğin bebek doğduktan sonra hayatı boyunca yağ tutmaya yani obeziteye yatkın bir birey oluyor. Şeker hastalığına yakalanma oranı artıyor.Kızlar aranizda oruç tutan var mı. Ben yarın yapabilirsem deniycem. Hatta emziren var mi 1 yaşında oglum..
Ya biliorum tutma etme dien olacak ama zaten tutmadm hiç ama bi denemek istiorum . Diğer türlü yapabilirmisim de keyfi tutmuyor muş gibi vicdanım rahatsız
Doktora sormayı unuttum. Da. Zaten 30 gun tut no problem dese de ben de o potansiyelAslinda kisinin bunyesiyle alakali. Ben tutamam mesela.
Zaten gun icinde tansiyonum da düşüyor.
Ama sen kendinden eminsen doktoruna sor tut derse tut canim.
Ayy canım ne güzel aciklamissin çok teşekkür ederim. Çok doğru her sözüne katılıyorum. 1 2 günden bişi olmaz inşallah. Niyet ettim bakalım. Umarım rahat gcer. Bigün tutup bigün tutmam eğer yarın kolay olursa. Bebem de inşallah etkilenmez. Ogluş um da emiyor . Ona hiç kıyamam . Yarın yani bugünDayanabiliyor olsanız bile tutmanız tavsiye edilmiyor. Uzun süren açlıklarda anne karnındaki bebekte epigenetik değişim gözlemlenmiş. Yani anne aç kaldığında bebeğe dışarıda kıtlık var yemek az, kendini ona göre ayarla mesajı gidiyor ve bebeğin genlerinde küçük değişimler oluyor. Bu değişimler bebeği kıtlığa karşı korumaya yönelik, örneğin bebek doğduktan sonra hayatı boyunca yağ tutmaya yani obeziteye yatkın bir birey oluyor. Şeker hastalığına yakalanma oranı artıyor.
Kısacası gebelik esnasında bir sorun yaşamasanız bile bebeğinize uzun vadede zarar veriyorsunuz.
Şu an bizim en büyük görevimiz onları korumak, beslemek. Oruç konusunda zaten hamileye emzirene izin verilmiş hiç vicdan yapmanıza gerek yok. Siz dayandığınızı sanırsınız ama içten içe bebecik zarar görür.
İşyeri gebelik izni verince illede işe gidicem, vicdanım rahat değil demeyiz değil mi? Ee burda Allah katından izinlisiniz, içiniz rahat olsun :)
Canım allah kabul etsin inşallah çok zorlanmazsin. Ben de çok istiyorum ama tutamayacağıma eminim her yarım saatte bir bişeyler yemezsem midem error veriyor malesef. Tutabilenlerinkini allah kabul etsin inşallahAyy canım ne güzel aciklamissin çok teşekkür ederim. Çok doğru her sözüne katılıyorum. 1 2 günden bişi olmaz inşallah. Niyet ettim bakalım. Umarım rahat gcer. Bigün tutup bigün tutmam eğer yarın kolay olursa. Bebem de inşallah etkilenmez. Ogluş um da emiyor . Ona hiç kıyamam . Yarın yani bugünbakalım napcem
Ben de aynen bu durumdayım...Canım bende öyleyim ya. Şunu anladım çikolata tarzı şeyer yiyince acayip bi mide yanmam oluyo kıvrandırıyo. Çok açım ama az az yiyorum o da doyurmuyo. Ne yesem ağzımda tat kalıyo hiç hoşlanmıyorum gitmiyoda
Aynen katılıyorum. Vicdan rahatlatacağım diye bebeğe zarar vermek çok gereksiz... Bilimsel olarak zararları açıklanıyor ki zaten dinen de bir mecburiyet Yok.Dayanabiliyor olsanız bile tutmanız tavsiye edilmiyor. Uzun süren açlıklarda anne karnındaki bebekte epigenetik değişim gözlemlenmiş. Yani anne aç kaldığında bebeğe dışarıda kıtlık var yemek az, kendini ona göre ayarla mesajı gidiyor ve bebeğin genlerinde küçük değişimler oluyor. Bu değişimler bebeği kıtlığa karşı korumaya yönelik, örneğin bebek doğduktan sonra hayatı boyunca yağ tutmaya yani obeziteye yatkın bir birey oluyor. Şeker hastalığına yakalanma oranı artıyor.
Kısacası gebelik esnasında bir sorun yaşamasanız bile bebeğinize uzun vadede zarar veriyorsunuz.
Şu an bizim en büyük görevimiz onları korumak, beslemek. Oruç konusunda zaten hamileye emzirene izin verilmiş hiç vicdan yapmanıza gerek yok. Siz dayandığınızı sanırsınız ama içten içe bebecik zarar görür.
İşyeri gebelik izni verince illede işe gidicem, vicdanım rahat değil demeyiz değil mi? Ee burda Allah katından izinlisiniz, içiniz rahat olsun :)
Bende hala görebilmiş değilim nubuNub meselesini ben de anlamadım nub neresi onu bile çözemedim:))
Sağol cnm ama hala usgde anlayamıyorumCinsel organlarının oluştuğu bölgeye deniyor benim çözdüğüm kadarıyla..2 paralel çizgi varsa kız..Çıkıntı yukarı doğruysa erkek diye yorumluyorlar..Anladıklarım bukadar:))
hepsini yiyorum ya nar hariç cok değil ama 3-4 tane yerim yani günde cok meyve yıyemem zaten normalde de Bişi olmaz o kdrdanNar,kiraz ,cilekte zararlimis
Ben hic anlanıyorum cnm11+4de poz verdiyim fotoğrafım hadi yorum yapın banada teyzeler
Baktım canım ama seninki direk senin karnında yürümeye başlamış:)) Uzak bi çekim, ben hiçbişey göremedim bu şekilde..Bugün 11:00 de 2li test için gideceğim, bana dua edermisiniz canım..M Mucizem2017 cnmmm banada yorum yapın çatladım sabahtan beri yazmadınızamuda kalkmış bizimki doktor öyle dedi :)
Dualarımız seninle canım bizi haberdar et.Baktım canım ama seninki direk senin karnında yürümeye başlamış:)) Uzak bi çekim, ben hiçbişey göremedim bu şekilde..Bugün 11:00 de 2li test için gideceğim, bana dua edermisiniz canım..
Bukadar güzel açıklanabilirdi..Ağzına sağlık canım..İçimizdeki Allahın bize emaneti..Şuanki en büyük görevimiz onu en iyi şekilde besleyip sağlıklı olması için elimizden geleni yapmak..Oruç sonra kaza olarak tutulabilir ama bebeğe verebileceğimiz zararların geri dönüşü yok..Hem dayanamadığın noktada bozmak zorunda kalmak daha riskli bence..Kefaret orucuna girebilir..Bu riski almayı doğru bulmuyorum ben kendi adıma..Dayanabiliyor olsanız bile tutmanız tavsiye edilmiyor. Uzun süren açlıklarda anne karnındaki bebekte epigenetik değişim gözlemlenmiş. Yani anne aç kaldığında bebeğe dışarıda kıtlık var yemek az, kendini ona göre ayarla mesajı gidiyor ve bebeğin genlerinde küçük değişimler oluyor. Bu değişimler bebeği kıtlığa karşı korumaya yönelik, örneğin bebek doğduktan sonra hayatı boyunca yağ tutmaya yani obeziteye yatkın bir birey oluyor. Şeker hastalığına yakalanma oranı artıyor.
Güzel haberlerle gelirsin insallah canım.Baktım canım ama seninki direk senin karnında yürümeye başlamış:)) Uzak bi çekim, ben hiçbişey göremedim bu şekilde..Bugün 11:00 de 2li test için gideceğim, bana dua edermisiniz canım..
Ayy MaşAllah çok tatlıı ya :)Bende hala görebilmiş değilim nubu
Sağol cnm ama hala usgde anlayamıyorum
hepsini yiyorum ya nar hariç cok değil ama 3-4 tane yerim yani günde cok meyve yıyemem zaten normalde de Bişi olmaz o kdrdan
Ben hic anlanıyorum cnm
Doktor usgde bizim alttan da görüntü çekti orda anladık zaten yandan hiç Bişi belli olmuyor ki
Bu resimde popodan cektş bacaklar da acık olunca direk Her sey ortada işte:)))
Güzel haberlerle yüzün gülerek gelirsin inşallahBaktım canım ama seninki direk senin karnında yürümeye başlamış:)) Uzak bi çekim, ben hiçbişey göremedim bu şekilde..Bugün 11:00 de 2li test için gideceğim, bana dua edermisiniz canım..
günaydın. benimde eğilip kalkarken belimin bir noktasında batma oluyor. ben önemsemedim ama devamli ağrı olursa mı önemli acabacanım istersen başka doktora git. Doktorum belinde ağrı olursa muhakkak ara demişti daha önce kaybım olduğu için.İhmal etmeyin.Yürüyüş yapıyor musunuz? Belki yürüyüş önerecek yani anlayamıyorum çok evhamlısın gelme nedir
Canim gecmis olsun. Hamilelikte burun tikanikligi icin burun deliklerinin onune susam yagi suruluyor diye duymustum. Bir arastir istersenKızlar bu arada nefes alamıyorum hiç burnum tıkalı iyice
Of Bi an önce iyileşsem keske ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?