Kirazdamı zararlıymış??? Öyle bişey duymadım ben..Tam tersi başağrısına iyi geliyor diye okudum..
Sen yeme diye zararliAma güzel şeyler neden hep zararlı neden nedeen
Rica ederim her zamancok sagoll. aklimda olsun. bilgilerin icin tesekkur ederimm.
gecmis olsun cnmm.
Ya ben narı duydum da kiraz ve çileği ilk kez duyuyorum. Çilek ilk zamanlar yedim kiraz da son bi iki gündür yiyorum inşallah bişey olmamıştır. Rabbim korusun bebeklerimiziCilek dogumsal sorunlara yol aciyormus.narda kanı sulandırdığı için bide kasılmalara sebep olduğu için düşük riskini arttırıyormuş..ilk 3 ay asla Yemegin diyordu.Az yiyin nolur nolmaz abartmayin.Ben yedim bi sey olmadi diyende var her Anne ve Bebek Bir degil ne kaldiki bebegimize kavusmamizayemesekte olur.
Yeyin Ama abrtmamak lazim asiri tüketmemek lazim bi oturusta Bir iki Kilo yemeyin tadimlik yeyin sadeceYa ben narı duydum da kiraz ve çileği ilk kez duyuyorum. Çilek ilk zamanlar yedim kiraz da son bi iki gündür yiyorum inşallah bişey olmamıştır. Rabbim korusun bebeklerimizi
gözün aydın canım çok şükürKızlar çok şükür herşy yolunda bebeğimi gördüm binlerce şükür...allh razı olsun hepinizden... doktr rahmin kapalı dedi kanama alanı da görmedm dedi....
ben erkeğe benzettim kese uzun olduğu için.
bana kız gibi geldi kese tam yuvarlakKızlar ben hiç tahmin yapamadım ne köşedeki konumdan ne de nub dediğiniz şeyden:)) siz bi yorum yapabiliyor musunuz Eki Görüntüle 2001686
Kiraz doğal kan sulandırıcıdır. Tüketilmesi tavsiye edilir.Nar,kiraz ,cilekte zararlimis
erkek bebiş iyi sergilemiş maşallah.Benimki hiç göstermiyorBende hurmayı ve kirazi yiyorum, bı zararı olduğunuda düşünmüyorum. Hurma için bir çok yerde doğumu kolaylaştırdığını yazıyor ama yemeyin demiyor. Yani tam bı açıklamasi yok, ki etrafımda hamilelik boyunca hurma yiyenler var. Herşeyin fazlası zarar diyerek bı kaç taneden birşey olmaz düşüncesindeyim.
Nub'u soranlar olmuş örnek resim atıyorum daha iyi anlaşılır diye. Bide bı arkadasimizin yazdığı gibi doktorun o aciyi net yakalarsa daha belli oluyor.
Vücut genisliyo ya Ondan Aman Dikkat catlak kremlerinizi kullanin böyle durum daKizlar bugün resmen uyuz olmuş gibi kaşınıyorym 10. Haftadayım sizlerde varmı kaşıntı
canım istersen başka doktora git. Doktorum belinde ağrı olursa muhakkak ara demişti daha önce kaybım olduğu için.İhmal etmeyin.Yürüyüş yapıyor musunuz? Belki yürüyüş önerecek yani anlayamıyorum çok evhamlısın gelme nedirKızlaar,belim çok ağrıyor,belimden totomun sol tarafına doğru iniyo,ve bacağma vuruyoolur demi böle şeyler bi sıkıntı yoktur? En son 2 hafta önce gittim doktora,hep aklımda içerde herşey yolunda mı diye,bidaa ki randevu da bu cuma değil haftaya cuma,doktora hep bişiler soruyom,geliyim mi diyom,hep gelme diyo:) evhamlıymışım da birazcık:)
erkek bebiş iyi sergilemiş maşallah.Benimki hiç göstermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?