zararlı değil hatta kullanmamızı tavsiye ediyorlar. Marka yazmak yasak mı bilmiyorum ama çoğu hamilenin kullandığı bir marka var.Hamileler için güneş kremi diye aratınca çıkıyor.Günaydın kızlar nasılsnz.. güneş kremi zararlı mıdır? Kullanan var mı ?
Çok şükür canım. Bak iyi ki gitmişsin için içini yiyecekti yoktan yere. Şimdi gönül rahatlığıyla git bacaklarını hafif yukarı dik dinlen :))Kızlar çok şükür herşy yolunda bebeğimi gördüm binlerce şükür...allh razı olsun hepinizden... doktr rahmin kapalı dedi kanama alanı da görmedm dedi....
Kayisi yiyebiliyosak cay hosaf da zarar vermez bence. Kullanilmamasi gerekenler Maydonoz adacayi hurma benim bildiklerimkizlar kayisi cayi icebilr miyiz. bi zarari var midir acabaa..cok kotu kabizlik cekiyrumm.
Kasiyi yedim Kac DEFA bi sey olmadi cayindan da birsey olmaz herhalde.süt ic Salata ye günde iki DEFA Bol Bol Su ic tuvalette cikamankizlar kayisi cayi icebilr miyiz. bi zarari var midir acabaa..cok kotu kabizlik cekiyrumm.
cok tesekkrler cnnm. cok sagoll.Kayisi yiyebiliyosak cay hosaf da zarar vermez bence. Kullanilmamasi gerekenler Maydonoz adacayi hurma benim bildiklerim
Belliyse muhtemelen erkek demistir dr :) ben resimden bakinca pek anlamiyorum amaBnm cinsiyet belli ama nuba bakın bakıım Bi 12+6da bu usg
Insallah iyidir bebegin.Dikkat etmen gerektigini Hic Bir zaman unutmaAgir kaldirmakla ilgili mesaj vardi bulamadim. Ben hamile oldugumu bilmiyordum baya agir isler yaptim annemin evinde. Oglumla da gurestik hopladik zipladik bir hamilenin korktugu her seyi yaptik cok sukur bir sikinti olmadi. Ama dikkat etmekte fayda var tabiki bile bile de yapmamamiz lazim ben vileda kovasini bile dokmuyorum valla esimi cagiriyorum. Bi tek ogluma dayanamiyorum agliyor annecim saril bana diyor bazen kucagima aliyorum 15kilo
Bu arada ben de kabizim hep boyleyim yani. Bi salata yapiyordum hepsi cigden beyaz lahana karnabahar brokoli havuc avokado domates kirmizi pancar rendesi turp tere roka koyuyodum tabi cogu kista kaldi bu sebzelerin. Uzerine de nar eksisi bol zyagi tuz limon. Ilk kez bu kadar rahat etmistim. Malzemeler degisik gelebilir ama minicik dograyinca kimse anlamiyorkizlar kayisi cayi icebilr miyiz. bi zarari var midir acabaa..cok kotu kabizlik cekiyrumm.
Hazir salatayi Kim yemez .Bu arada ben de kabizim hep boyleyim yani. Bi salata yapiyordum hepsi cigden beyaz lahana karnabahar brokoli havuc avokado domates kirmizi pancar rendesi turp tere roka koyuyodum tabi cogu kista kaldi bu sebzelerin. Uzerine de nar eksisi bol zyagi tuz limon. Ilk kez bu kadar rahat etmistim. Malzemeler degisik gelebilir ama minicik dograyinca kimse anlamiyorhatta misafirim bayila bayila yemisti
Kayisi yiyebiliyosak cay hosaf da zarar vermez bence. Kullanilmamasi gerekenler Maydonoz adacayi hurma benim bildiklerim
Ay sakiiin. Dr um ozellikle soylemisti bana. Rahim kaslarini gevsetiyor doguma yakin yiyorlar hatta kay dogsun diye. Bi arkadasim beni dinlemeyip canim cekiyo dedi yedikce yedi oteki domatese benzeyenden de yedi. 1ay yatti hastanede kanamalari basladi. Cok korkutuyo beni hurmaAa hurmadamı yasak ben hergün 5 10 tane yiyorum çok sevdiğim için
Hiç bir fikrim Yok, dr u arayıp teyit et istersenKızlar ikili alırken doktorum gebelik sayıma 2 girmiş halbuki kürtaj düşük ve boş gebelik dahil 5.gebelik bu sonucu etkileyecek bir seymi bilen var mi
Gözün aydın , çok sevindim senin ve bebeğin iyi olmasına...Çok teşkr ederm cnm
benim oğlan da 17 kilo, mecbur alıyorum kucağa Ne yapayım ???Agir kaldirmakla ilgili mesaj vardi bulamadim. Ben hamile oldugumu bilmiyordum baya agir isler yaptim annemin evinde. Oglumla da gurestik hopladik zipladik bir hamilenin korktugu her seyi yaptik cok sukur bir sikinti olmadi. Ama dikkat etmekte fayda var tabiki bile bile de yapmamamiz lazim ben vileda kovasini bile dokmuyorum valla esimi cagiriyorum. Bi tek ogluma dayanamiyorum agliyor annecim saril bana diyor bazen kucagima aliyorum 15kilo
Ne zararliysa onu yiyok Bizde seker hastasiyim arada dayanamayip diyeti bozuyomAy sakiiin. Dr um ozellikle soylemisti bana. Rahim kaslarini gevsetiyor doguma yakin yiyorlar hatta kay dogsun diye. Bi arkadasim beni dinlemeyip canim cekiyo dedi yedikce yedi oteki domatese benzeyenden de yedi. 1ay yatti hastanede kanamalari basladi. Cok korkutuyo beni hurma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?