Kibar erkekte olabilir
Nub u erkege benzettim bende. Kendine dikkat et ki bebis de iyi olsun
Nub tam olarak ne oluyo bilmiyorumda benNub u erkege benzettim bende. Kendine dikkat et ki bebis de iyi olsun
Ay haklısıınne bileyim kızlara öyle derler ya ondan
Şey işte ögrenilen yer nubNub tam olarak ne oluyo bilmiyorumda ben
Çok sevindim canım.bence yat devamlı dinlendikçe geçiyor kanama sen tedbirini al.Allah a emanet olun.Kızlar çok şükür herşy yolunda bebeğimi gördüm binlerce şükür...allh razı olsun hepinizden... doktr rahmin kapalı dedi kanama alanı da görmedm dedi....
Şey işte ögrenilen yer nub
Kendime sevinir gibi sevindim yemin ederim..Şükürler olsun..Eşine bile söyleyememiş olmandan çok etkilenmiştim..Ona kötü haber vermeyecek olmana inanılmaz sevindim..Ama kendine dikkat etmeyi ihmal etme ama canım..Full yatış..İş miş yok..Şakası yok bu işlerin görüyosun..Sen ve yavrun Allaha emanet canım..
Kiz sen cok komik birisisin he. Ayrılma sakın topikten. Eglenceli birisin masallahŞey işte ögrenilen yer nub
Bişi diğilÇok açıklayıcı oldu tişikkir idirimm
Gözün aydin kuzum. Cok şükür tahmin ettigimiz gibi güzel haberle döndun
Beli düz yere yatay sekilde duruyosa kız.Bişi diğil
Siz beni kovsanızda gitmem bi yereKiz sen cok komik birisisin he. Ayrılma sakın topikten. Eglenceli birisin masallah
Çok sevindim canım.bence yat devamlı dinlendikçe geçiyor kanama sen tedbirini al.Allah a emanet olun.
Senin bebekkini göremedim nubu yok nubsuz buHerkes bebisinin fotosunu yukleyip tahmin istemis ben de 2.gebeligim olmasina ragmen tahminde bulunamiyorum ve nub nedir bilmiyorum. Bana da yorumlar misiniz merak ediyorum acikcasi
Sakliyor sanirim gizemli olacakSenin bebekkini göremedim nubu yok nubsuz bu
Beli düz yere yatay sekilde duruyosa kız.
Yukarı dogru kalkık ise erkek.
Bole yorumluyolar yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?