2017 Aralık Anneleri

Benimki kesenin en dibinde saklanmıştı en son kontrolde, doktor uğraştı bulmak için sanki ce eee yapıp kaçıyor gibiydi.

Bende eylül ayına aldım tatili mi. bayramdan sonra her hafta sonu denize de gideceğiz inşallah gelsin D vitaminleri.
Su sorunu bende de var kana kana içemiyorum...
Su çok önemli, içmemiz lazım. Dr ekime kadar seyahat edebilirsin dedi bana. Bebekten sonra uzunca süre evde olacağım için yazı iyi değerlendirmeliyim.

Kremi tüm vücuduna sürebiliyor musun yoksa sadece yüzüne mi.. ben de aynısını alsam mı yoksa kişiye göre mi değişiyor
Bu yalnızca zavallı yüz için, vücut için farklı şeyler alıyorum . Yüzümü sürekli koruyorum ama vücuduma bir tek tatilde sürüyorum ben Şu anda Daylong extreme diye bir krem var. İlk kez kullanıyorum, eczacı önerdiği için aldım.

Kızlar ben bugün 9+6 oldum ama benim karnım hala çıkmadı. Sadece akşamları biraz çıkıyor o da çok su içmekten ve yemekten. Benim gibi olan var mı. Bakıyorum bir çoğunuzun karnı çıkmış maşallah ama bende özellikle sabahları dümdüz akşamları hafif varla yok arası.

İlk gebelik mi ? Benim de kocaman bir göbeğim oldu ama dr ikinci gebelikte karın çok çabuk çıkar demişti bana.

Ben 13.haftadayim ama hala bi şey yok kiminin ki geç çıkıyor kiminin ki erken acele etmemek gerek sonunda kocaman olacak zaten

İlk gebelik mi ? Benim de kocaman bir göbeğim oldu ama dr ikinci gebelikte karın çok çabuk çıkar demişti bana.
İlk gebeliğim benim. Annemin de iç karnı genismis kardeşime hamileyken karnı hiç çıkmamıştı ona benzemisim herhalde ama yine de tedirgin oluyorum acaba gelişimi iyi mi diye merak ediyorum.

Ben biraz evhamliyim canım ondan sanırım:))
Asıl evhamı bende görmen lazım. Hamile kalmadan hep ben hamile kalınca evhamlı olmayacağım hiç birşeyi kafama takmayacağım derdim. Ama öyle olmuyormuş. Artık eşimle de paylaşamıyorum o da sıkıldı bu durumdan. Birde stresli bir işim var ne kadar stres yapmayacağım desemde yapıyorum. Bunun yanında bebeğimin sağlığına da zararı olacak diye üzülüyorum ama İnşallah o benim gibi takıntılı olmaz.

Bendede öyle iştahsizlik çok var bide su içemiyorum azıma eşki sular geliyo o zaman 2 litre içmek için kendimi zorluyorum baya su içmezsemde kasıklarım ağrıyo

Ben normalde de evhamlı bi insanım. Hamile kalınca endişelerim daha da arttı benim sadece eşim değil etrafımdaki herkes bıktı benden. Annem kardeşim eşim teyzelerim :))

Günaydın hamişler, ben kendime nazar ettim bulantım Yok çıkarmıyorum iki gündür feci durumdayım .
Bugün doktor kontrolüm vardı minik fasulyemi gördüm. Bir hafta önde gidiyoruz 10 hafta bir günlük ölçtü. 2 hafta sonra bir daha gideceğim. Bu sürede hiç kilo almadım çok şükür Buda minik kelebeğimin usg görüntüsü. Cinsiyet merakım hat safhada

Eklentiler

• IMG_2043.JPG
    36,4 KB · Görüntüleme: 68
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…