• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

bnde seni merK ediyordum canmm. nasill gecti sinavinn. dinken burazcikk kuzucukta yorulmustur..
Günaydın kızlar. Fena değildi canım biraz zorlamışlardı bu sene bazı derslerde hakkımızda hayırlısı olsun .. Öyle böyle bir yorulma değil ya sürekli Bebegim seni çok.yorduk deyip duruyorum karnıma :) sen nasılsın iyi.misin

Günaydın kızlar nasılsnz.. güneş kremi zararlı mıdır? Kullanan var mı ?

Hayırlı haberlerle inşallah

Amin canımm

Yüzün güler inşallah bu gün.Uoff benimkine çok var 40 gün. Sonraya randövümü verilir oruç bitmesine yakın daha :işsiz: keşke kocam doktor olaydı o_O

Beklemek gerçekten zor benim perşembeydi eşimin izin günü bu hafta değişince hemen bugün geldik Allahtan sıra bulduk

Bebeğin olduğu yere neden hemen ani ağrılar girer bi sorsana onu kız

Benimde kontrolüm 03/06 idi doktor izinli 05/06 ya aldım bakalım... Sabır sabır

Ikili test yaptıran anneler ac mi gidilmesi gerekiyor 10 da randevu ac ac nasil duracagim ben midem cok fena oluyor ac kalinca
Yok cnm ac olmaya gerek yok
Günaydın kızlar nasılsnz.. güneş kremi zararlı mıdır? Kullanan var mı ?
güneş kremi kullanmak lzm leke olmaması için cnm ama içeriğini araştırmak lzm yıne de kimyasal oranına vs
Ben makyaj malzemelerimi değiştirdim mesela

Amin canımm

Beklemek gerçekten zor benim perşembeydi eşimin izin günü bu hafta değişince hemen bugün geldik Allahtan sıra bulduk
Benimde aklımda ayın 1 i kalmış senin randevu şaşırdım o yüzden:) Biran önce göreceksin bu vesileyle ne güzel:)Saat kaçta randevun canım?

Günaydın kızlar
Sabah sabah kkya kızdım hamilelerin sayfasında yiyecek reklamı neden verilir
Aklıma takıldı bnm o yıyecek bugun almam lzm şimdi onu :duduk:
Nezlem de devam edıyor hala umarak uzun sürmez :dua:

Okudugum bi kitapta kullanmamiz gerektigi yaziyordu cunku hamilelikte acayip leke oluyor cilt cok hassaslasiyor. Ben oglumla kendime ortak alicam bitane bella b trukid falan olabilir 30+ faktor

Peki csnm tüm vücut olarak mı kullnacz kremi,, ben güneşe çıktığım zamn kaşıntıdan duramıyrm elllerim boynumun altı kaşıdıkça küçük sivilce gibi oluyur :KK43:

10. hafta bitti şimdiden köfte gibi oldum

Eklentiler

• IMG-20170528-WA0007-1[1].jpg
    IMG-20170528-WA0007-1[1].jpg
    14,8 KB · Görüntüleme: 84
Peki csnm tüm vücut olarak mı kullnacz kremi,, ben güneşe çıktığım zamn kaşıntıdan duramıyrm elllerim boynumun altı kaşıdıkça küçük sivilce gibi oluyur :KK43:
Ben o kadar hassas degilim canim cok hizli bronzlasirim hatta hic kizarmam bugday tenliyim. Sadece yuzume ellerime suruyorum kapaliyim zaten. Sen gunes sutu ya da losyonu alabilirsin genis bolgelere surmesi daha kolay oluyor

Günaydın kızlar
Sabah sabah kkya kızdım hamilelerin sayfasında yiyecek reklamı neden verilir
Aklıma takıldı bnm o yıyecek bugun almam lzm şimdi onu :duduk:
Nezlem de devam edıyor hala umarak uzun sürmez :dua:
Doğru söylüyorsun o günler dondurma dedilerdi burada daha aklımda şekerim var :dondurma:şimdi bile anlatınca azım sulandı eşimin iş yerine yakın bi dondurmacı vardı ondan istiyorum eşime desem almaz .Şekerim olmasaydı alırdı

Back