Çok geçmiş olsun,işallah en yakın zamanda kucağın dolar,ben de çok korkuyorum,bir kaybım oldu geçen sene temmuzda,şimdi 10. Haftadayım,hep içimde bir korku acaba herşey yolunda mı diye,farkettiğin bir şey oldu mu ?Kızlar Ramazan'ınız hayırlı olsun ben bebeğimi kaybettim dokuzuncu haftada kalbi durmuş salı kontrole gittiğimde öğrendim küretaj oldum. Hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeklerinizi sağlıkla hayırla geçsin süreciniz inşallah
Ben varımHerkese Hayırlı Ramazanlar
Arkadaşlar ben hamileliklerimde süt içmekten uzaklaşıyorum. Normalde gece gündüz içtiğim sütü böyle bi içmek gelmiyor içimden. Benzer durum yaşayan var mıı??
Lütfen kafanıza takmayın..pazartesi günü bana da oldu..elbette ki çok endişelendim.. doktorum hemen Progestana başlattı 10 gün kullan dedi..dinlenmemi tavsiye etti..3 gün evden çıkmadım beyaza döndü çok şükür..kırmızıya dönmediği sürece içinizi ferah tutmaya çalışalım çünkü bebişlerimiz de etkileniyor.. iyidir inşallah Allah'ın izniyle..Akşam akşam yine kahverengi lekelenmem oldu yine ve bu sefer baya geldiArtık 12.haftadayım ve hernedense hep h.sonlarına denk geliyor..Acillere koşmaktan sıkıldım..Sürekli ultrasona girmekte bebeğe zarar..Ne yapacağını şaşırıyor insan..Salı günü kontrolüm var ozamana kadar sabretmeye çalışacağım eğer artış olmazsa..Dinlenmeye devam..Allahım yavrumu bana bağışlasın inşallah..Duanızı eksik etmeyin sizde mübarek günde nolur..
sagolun benim hic belirtim olmadi ayniydi hersey. ama kafanizi yormayin böyle seylerle insallah Allah tekrar yasatmasin sag salim kucaklamak nasip olsunÇok geçmiş olsun,işallah en yakın zamanda kucağın dolar,ben de çok korkuyorum,bir kaybım oldu geçen sene temmuzda,şimdi 10. Haftadayım,hep içimde bir korku acaba herşey yolunda mı diye,farkettiğin bir şey oldu mu ?
Tabiki vardi ozel oda tutuyorsun 90 tl geceligi annem yanimda kaldi esimde girip cikticanim zekai tahirde bir arkadasim digum yapti da o hic memnun degil. refakatci bile almiyorlarmis. sende refakatci varmiydi.
Nezlenin bebeğe zararı olmaz.Kızlar nezle oldum bebeğe zararı olur mu bunun
Canım geçmiş olsun nezle tam ne bilmiyorum ama qrip bazı gebeliklerde bebeyin suynu bulandırıyormuş ama korkma yani korkman için söylemedim bide ateşine dikkat et çıkmasınKızlar nezle oldum bebeğe zararı olur mu bunun
cok sagoll. aklimda olsun. bilgilerin icin tesekkur ederimm.Tabiki vardi ozel oda tutuyorsun 90 tl geceligi annem yanimda kaldi esimde girip cikti
gecmis olsun cnmm.Kızlar nezle oldum bebeğe zararı olur mu bunun
sağol cnmNezlenin bebeğe zararı olmaz.
Ateş yok cnm burun alıntısı göz sulanması hapsuruk varCanım geçmiş olsun nezle tam ne bilmiyorum ama qrip bazı gebeliklerde bebeyin suynu bulandırıyormuş ama korkma yani korkman için söylemedim bide ateşine dikkat et çıkmasın
Sağol cnmgecmis olsun cnmm.
canım ben de hastayım ateş olmadığı sürece tehlike yok.doktorumu aradık tuzlu suyla gargara limonlu çorba istirahat ve bol sıvı alımı tavsiye etti.Bir de ben ciğerlerimi üşütmüşüm felaket öksürüyorum.Ayrıca yarın rapor alacağım siz de çalışıyordunuz sanırım rapor işini düşünün isterseniz çünkü ilaçsız iyileşmek zaman alacak evde dinlenirsiniz.Kızlar nezle oldum bebeğe zararı olur mu bunun
bir de e vitamini önerdi anne ve bebeğin bağışıklık sistemini güçlendirmesi açısından.bunu da doktorunuza sorabilirsiniz.Kızlar nezle oldum bebeğe zararı olur mu bunun
canım ben de hastayım ateş olmadığı sürece tehlike yok.doktorumu aradık tuzlu suyla gargara limonlu çorba istirahat ve bol sıvı alımı tavsiye etti.Bir de ben ciğerlerimi üşütmüşüm felaket öksürüyorum.Ayrıca yarın rapor alacağım siz de çalışıyordunuz sanırım rapor işini düşünün isterseniz çünkü ilaçsız iyileşmek zaman alacak evde dinlenirsiniz.
Çok teşekkürler cnmbir de e vitamini önerdi anne ve bebeğin bağışıklık sistemini güçlendirmesi açısından.bunu da doktorunuza sorabilirsiniz.
Herkese Hayırlı Ramazanlar
Arkadaşlar ben hamileliklerimde süt içmekten uzaklaşıyorum. Normalde gece gündüz içtiğim sütü böyle bi içmek gelmiyor içimden. Benzer durum yaşayan var mıı??
Kızlar dua edin yarın kontrole gidecem en son 6+5 ken acilde gördüm. Rabbim inşallah güzel haberlerle dönmemizi sağlar
Meraba Canm bebiğinizi sağlıklı görür mutlu haberlerle dönersiniz inşşh... aramızda bi gün var ben de 2 Haziran da gidecm kısmetse..
Aynen cnm benim 1 hazirandı randevu ama eşimin izini bu hafta pazartesi olunca yarın gidecez mecbur inşallah bebeklerimiz sağlıklıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?