• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Kızlar Ramazan'ınız hayırlı olsun ben bebeğimi kaybettim dokuzuncu haftada kalbi durmuş salı kontrole gittiğimde öğrendim küretaj oldum. Hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeklerinizi sağlıkla hayırla geçsin süreciniz inşallah
Çok geçmiş olsun,işallah en yakın zamanda kucağın dolar,ben de çok korkuyorum,bir kaybım oldu geçen sene temmuzda,şimdi 10. Haftadayım,hep içimde bir korku acaba herşey yolunda mı diye,farkettiğin bir şey oldu mu ?

Herkese Hayırlı Ramazanlar :KK36:

Arkadaşlar ben hamileliklerimde süt içmekten uzaklaşıyorum. Normalde gece gündüz içtiğim sütü böyle bi içmek gelmiyor içimden. Benzer durum yaşayan var mıı??
Ben varım :KK33: zaten tek sevmediğim besin maddesi süt.. ilk öğrendiğim zamanlarda kendimi zorlayıp içmeye çalıştım kahvaltılarda.. sonrasında midemi bulandırmaya başladı.. yoğurt ve peynir yemeye çalışıyorum.. onları seviyorum zaten..özellikle yoğurt içerisindeki probiyotikler olduğu için faydası daha fazla diye biliyorum..zaten besinle eksik gelen kalsiyumu dişlerimizden kemiklerimizden emiyorlar benim dişçiler sızlamaya başladı:KK64:

Akşam akşam yine kahverengi lekelenmem oldu yine ve bu sefer baya geldi:KK43: Artık 12.haftadayım ve hernedense hep h.sonlarına denk geliyor..Acillere koşmaktan sıkıldım..Sürekli ultrasona girmekte bebeğe zarar..Ne yapacağını şaşırıyor insan..Salı günü kontrolüm var ozamana kadar sabretmeye çalışacağım eğer artış olmazsa..Dinlenmeye devam..Allahım yavrumu bana bağışlasın inşallah..Duanızı eksik etmeyin sizde mübarek günde nolur..
Lütfen kafanıza takmayın..pazartesi günü bana da oldu..elbette ki çok endişelendim.. doktorum hemen Progestana başlattı 10 gün kullan dedi..dinlenmemi tavsiye etti..3 gün evden çıkmadım beyaza döndü çok şükür..kırmızıya dönmediği sürece içinizi ferah tutmaya çalışalım çünkü bebişlerimiz de etkileniyor.. iyidir inşallah Allah'ın izniyle..

Çok geçmiş olsun,işallah en yakın zamanda kucağın dolar,ben de çok korkuyorum,bir kaybım oldu geçen sene temmuzda,şimdi 10. Haftadayım,hep içimde bir korku acaba herşey yolunda mı diye,farkettiğin bir şey oldu mu ?
sagolun benim hic belirtim olmadi ayniydi hersey. ama kafanizi yormayin böyle seylerle insallah Allah tekrar yasatmasin sag salim kucaklamak nasip olsun

Kızlar nezle oldum bebeğe zararı olur mu bunun
canım ben de hastayım ateş olmadığı sürece tehlike yok.doktorumu aradık tuzlu suyla gargara limonlu çorba istirahat ve bol sıvı alımı tavsiye etti.Bir de ben ciğerlerimi üşütmüşüm felaket öksürüyorum.Ayrıca yarın rapor alacağım siz de çalışıyordunuz sanırım rapor işini düşünün isterseniz çünkü ilaçsız iyileşmek zaman alacak evde dinlenirsiniz.

canım ben de hastayım ateş olmadığı sürece tehlike yok.doktorumu aradık tuzlu suyla gargara limonlu çorba istirahat ve bol sıvı alımı tavsiye etti.Bir de ben ciğerlerimi üşütmüşüm felaket öksürüyorum.Ayrıca yarın rapor alacağım siz de çalışıyordunuz sanırım rapor işini düşünün isterseniz çünkü ilaçsız iyileşmek zaman alacak evde dinlenirsiniz.

bir de e vitamini önerdi anne ve bebeğin bağışıklık sistemini güçlendirmesi açısından.bunu da doktorunuza sorabilirsiniz.
Çok teşekkürler cnm
Evet çalışıyorum ama bu hafta rapor almam cok zor cok yoğun Bi hafta olacak ama iyi hissetmezsem mecbur alıcam tabi
Tuzlu suyla gargara yaptım dun ben iyş geldi
Tarhana çorbası içtim o da iyi geldi
Ama bu burun akıntım ve göz sulanması Bi hafta gider sanırım öksürük yok cok şükür
Gecmiş olsun sana da cnm

Herkese Hayırlı Ramazanlar :KK36:

Arkadaşlar ben hamileliklerimde süt içmekten uzaklaşıyorum. Normalde gece gündüz içtiğim sütü böyle bi içmek gelmiyor içimden. Benzer durum yaşayan var mıı??

Bende içemiyorum çok tiksindim ama yoğurt ayran da sorun yok

:KK15:
Kızlar dua edin yarın kontrole gidecem en son 6+5 ken acilde gördüm. Rabbim inşallah güzel haberlerle dönmemizi sağlar

Meraba Canm bebiğinizi sağlıklı görür mutlu haberlerle dönersiniz inşşh... aramızda bi gün var ben de 2 Haziran da gidecm kısmetse.. :dua::KK15:

:KK15:

Meraba Canm bebiğinizi sağlıklı görür mutlu haberlerle dönersiniz inşşh... aramızda bi gün var ben de 2 Haziran da gidecm kısmetse.. :dua::KK15:

Aynen cnm benim 1 hazirandı randevu ama eşimin izini bu hafta pazartesi olunca yarın gidecez mecbur inşallah bebeklerimiz sağlıklıdır :nazar:

Back