• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

merhaba kızlar
benim bugün ilk kez kahve çook az lekelenmem oldu. eşime söyledim telaş yaptı başka doktora gittik çok ilgili bir doktordu. karından baktı bize bebeği de gösterdi kalp atışını da. lekelenme düşük tehlikesidir dedi. progestan başlattı ve bana 5 tane kalçadan iğne yazdı. ilkini bugün oldum. 3 gün arayla tekrarlayacağım iğneleri. ıstırahat etmemi söyledi. Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah :KK43:

Cnm geçmiş olsun benimde oldu sakın strest yapma eğilip kalkma hatta mümkünse ayağının altına yastık koy dinlen Allah'ın izniyle birşey olmaz bol su iç ve eşin elini karnına koyup ya mübdi celle celalühü okusun. Düşük tehlikesinde okunurmuş ve doğuma kadar okusun hatta

Arkadaslar ben 7. Haftamdan beri yogun mide bulantoso ve kismayla savasiyorum..dr bebek hersey normal ddi hap verdi ama o da ise yaramadi...sıkıntı şu ki midem bulanirken yemeden icmeden kesiliyorum yasayabilecek kadar ancak yiyebiliyorum...benim gbi olanlar var m8 acaba

Akşam akşam yine kahverengi lekelenmem oldu yine ve bu sefer baya geldi:KK43: Artık 12.haftadayım ve hernedense hep h.sonlarına denk geliyor..Acillere koşmaktan sıkıldım..Sürekli ultrasona girmekte bebeğe zarar..Ne yapacağını şaşırıyor insan..Salı günü kontrolüm var ozamana kadar sabretmeye çalışacağım eğer artış olmazsa..Dinlenmeye devam..Allahım yavrumu bana bağışlasın inşallah..Duanızı eksik etmeyin sizde mübarek günde nolur..

Geçmiş olsun,dinlen güzelce. Aklına kötü şeyler getirme,Allah korusun

Benım göğüslerim çok ağrıyor uçları da acıyor ama benim hiç göğüs uçlarım yok ya çok üzülüyorum ya bebeğim emmekte zorlanirsa. Kuzenimin de aynıydı emziremedi sütünü sağıyordu ama bir süre sonra bebek sütten kesildi geri gitti sütü. İnşallah bebeğim emebilir
Canım "Philips Avent Niplette" adında göğüs ucu çıkarıcı bir ürün var. Kk da bir çok konusu var. Hamileliğin 6.ayına kadar da kullanılabilir yazıyor. Doktoruna da danışabilirsin istersen:
http://www.philips.com.tr/c-p/SCF152_01/avent-goegues-bakimi-niplette

merhaba kızlar
benim bugün ilk kez kahve çook az lekelenmem oldu. eşime söyledim telaş yaptı başka doktora gittik çok ilgili bir doktordu. karından baktı bize bebeği de gösterdi kalp atışını da. lekelenme düşük tehlikesidir dedi. progestan başlattı ve bana 5 tane kalçadan iğne yazdı. ilkini bugün oldum. 3 gün arayla tekrarlayacağım iğneleri. ıstırahat etmemi söyledi. Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah :KK43:

Benim de kanamam araliklarla 2-3 hafta surdu, doktorum olabilir, sadece dinlen dedi. Zaten ultrasonda bakiyorlar kanama alani filan yoksa onemli degil. Bu kadar igne filan verseydi sahsen baska doktora giderdim, hemen ilaca, igneye sarilanlari cok mantikli bulmuyorum. Ama baska ozel durumlar varsa onlar istisna tabii. Kendini sikma hic, gececek Allahin izniyle.

Canım "Philips Avent Niplette" adında göğüs ucu çıkarıcı bir ürün var. Kk da bir çok konusu var. Hamileliğin 6.ayına kadar da kullanılabilir yazıyor. Doktoruna da danışabilirsin istersen:
http://www.philips.com.tr/c-p/SCF152_01/avent-goegues-bakimi-niplette
Canım çok teşekkürler benim böyle bi üründen haberim yoktu çok sevindim görünce çünkü bebeğimi ya emziremezsem diye çok endişe ediyordum. Ben bu ürünü doktoruma danışıp alayım. Güvenilir bi marka olduğu için gönül rahatlığıyla da kullanabilirim

Cnm geçmiş olsun benimde oldu sakın strest yapma eğilip kalkma hatta mümkünse ayağının altına yastık koy dinlen Allah'ın izniyle birşey olmaz bol su iç ve eşin elini karnına koyup ya mübdi celle celalühü okusun. Düşük tehlikesinde okunurmuş ve doğuma kadar okusun hatta

çook sağ ol canım. elimden geleni yapıyorum.

Benim de kanamam araliklarla 2-3 hafta surdu, doktorum olabilir, sadece dinlen dedi. Zaten ultrasonda bakiyorlar kanama alani filan yoksa onemli degil. Bu kadar igne filan verseydi sahsen baska doktora giderdim, hemen ilaca, igneye sarilanlari cok mantikli bulmuyorum. Ama baska ozel durumlar varsa onlar istisna tabii. Kendini sikma hic, gececek Allahin izniyle.

ben doktorumdan çok memnun kaldım.
çok teşekkürler sağ ol

Slm kızlar ben bugün oruç tuttum fakat çok zorlandım bulantıdan dolayı hatta yeşil yeşil bişey de kustum çok berbattı yarın tutmamayı düşünüyorum ama çok kötüyüm az önce tekrar çıkardım ve sahur bile yapacak durumda değilim doktorum bana zofran diye bi ilaç yazdı bulantı için ilaç kullanmak istemediğim için almadım ama gittikçe artıyor dayanılacak gibi değil ne gecem var ne gündüzüm bu ilacı kullanan varmı aranızda varsa iyi geldi mi

C
Akşam akşam yine kahverengi lekelenmem oldu yine ve bu sefer baya geldi:KK43: Artık 12.haftadayım ve hernedense hep h.sonlarına denk geliyor..Acillere koşmaktan sıkıldım..Sürekli ultrasona girmekte bebeğe zarar..Ne yapacağını şaşırıyor insan..Salı günü kontrolüm var ozamana kadar sabretmeye çalışacağım eğer artış olmazsa..Dinlenmeye devam..Allahım yavrumu bana bağışlasın inşallah..Duanızı eksik etmeyin sizde mübarek günde nolur..
canım geçmiş olsun belki üstüne görme oluyorsundur hep son aylara denk geliyorsa bide benim doktorum Ve aile hekimim ultrasyonun hiç bi şekilde zararı Yok böyle seyler inanmayın dedi

Back