• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Kızlar dua edin yarın kontrole gidecem en son 6+5 ken acilde gördüm. Rabbim inşallah güzel haberlerle dönmemizi sağlar
Dualarımız seninle canım..İnşallah bebişinin ellerini kollarını kıpır kıpır görür mutlu mutlu dönersin:) Güzel haberlerini bekliyorum canım..

Kızım su çiçeği geçiriyor benim bağışıklığım var mı bilmiyorum hamileler için riskli olduğu söyleniyor
Çok korkuyorum sürekli aklımda bi şey oldu mu diye şu an uzak duruyorum ama ondan önce sürekli sarılma birlikte uyuma ile geçiyordu zaman
yarın doktora gideceğim zaman geçmiyor
Var mı böyle hamileyken geçiren yazıldığı kadar riskli mi :KK42:

#MMooNN gecmis olsunn canmm. ama hic bi fikrim yokk. cok uzgunumm. cok cok gecmis olsunn

Ikili test yaptıran anneler ac mi gidilmesi gerekiyor 10 da randevu ac ac nasil duracagim ben midem cok fena oluyor ac kalinca

İyi akşamlar kızlar kaç gündür giremedim sınavdı şehir degistirmeydi falan derken. Nasılsınız herkes iyidir inşallah hafta sonu çok yoruldum gerçekten hem sınavlar hem gezdik hem yuruduk falan ağrım oldu baya bi şimdi evimdeyim çok.şükür ılık bir dus yaptım uzanıyorum karnım çıktı baya bi gittigim yerde beli lastikli pantolon almak zorunda kaldım yanimda goturdugum pantolon olmadı belime. İnşallah iyidir Bebegim ben baya bi yatar dinlenirim kalkmam hic yerimden

Kızım su çiçeği geçiriyor benim bağışıklığım var mı bilmiyorum hamileler için riskli olduğu söyleniyor
Çok korkuyorum sürekli aklımda bi şey oldu mu diye şu an uzak duruyorum ama ondan önce sürekli sarılma birlikte uyuma ile geçiyordu zaman
yarın doktora gideceğim zaman geçmiyor
Var mı böyle hamileyken geçiren yazıldığı kadar riskli mi :KK42:
Cok gecmis olsun cocuklugunda gecirdiysen (insallah gecirmissindir) tekrar gecirmezsin. Yakın akraban varsa kızını bi sure evden uzaklastirabilirsin.
kulucka donemi oluyo bu hastalıgın bebekken asısı vurulduysan hafif gecer ama hamilelik olunca nsl olur dr muhakkak git.

ben de çok fazla öğürüp kusuyorum. bişey yemesem de kusuyorum hiç o niyete girmedim. kızımda doğum yaptım ertesi gün ramazandı. hiç tutamadım sonra kazadan tuttum allah kabul eder inşallah. nasip olursa bunları da tutarız sonra. şimdi hem kendine hem de bebeğine eziyet etme cnm. hamilelik de allahın izniyle oluyor sonuçta
Teşekkür ederim canım.amin

İyi akşamlar kızlar kaç gündür giremedim sınavdı şehir degistirmeydi falan derken. Nasılsınız herkes iyidir inşallah hafta sonu çok yoruldum gerçekten hem sınavlar hem gezdik hem yuruduk falan ağrım oldu baya bi şimdi evimdeyim çok.şükür ılık bir dus yaptım uzanıyorum karnım çıktı baya bi gittigim yerde beli lastikli pantolon almak zorunda kaldım yanimda goturdugum pantolon olmadı belime. İnşallah iyidir Bebegim ben baya bi yatar dinlenirim kalkmam hic yerimden
bnde seni merK ediyordum canmm. nasill gecti sinavinn. dinken burazcikk kuzucukta yorulmustur..

Daha iyiyim canım, doktora gitmedim ama inşallah bebişte iyidir..Salı günüde benim kontrolüm var..Allah hepsinin güzel haberlerini almayı nasip etsin inşallah..

İnşallah canım yarına güzel haberler alırsın sende :dua:

Back