2017 Aralık Anneleri

Sali gunu ense olcumu icin cagirdi acaba soyler mi bakalim
eger ultrson cihazi iyiysse soyler canimm. herkes 12. haftada ogrendi cunku.. hata daha erkn ogrenenler bile var. ins sende ogrenirsin.
ayniiilarini yasadimm canimm. simdi daha iyiyimm. gececek hepsii hic merak etmee. az daha sabirr lutfenn.

C

canım geçmiş olsun belki üstüne görme oluyorsundur hep son aylara denk geliyorsa bide benim doktorum Ve aile hekimim ultrasyonun hiç bi şekilde zararı Yok böyle seyler inanmayın dedi
Çok teşekkürler canım..Mecbur kalınca varsada azda olsa zararı göze alıyoruz gidiyoruz yapacak bişey yok

günaydın herkeslere. arada girip takip ediyorum ama yazamıyorum. 5 yaşında bir kızım var onu okula götür getir ev işleri bulantılar derken hiç vakit kalmıyor. pazartesi dr randevum var inşallah bulantılarıma çare söyler. sudan çok tiksindim. kana kana su içmek istiyorum ama tek yudumda öğürüyorum

bndee sudan tiksiniyrumm cnim. dedigin gibi boyle bi bardak suyu tek dikiste icmeyi ozledimm valla.. benim kizimda temmuz da 4 yas olacak. allh tum kuzulara saglik versinn.

dün oruç tuttum ama gece hiç uyuyamadım. kasıklarımda ağrı ve böbreklerim feci oldu. ALLAH affetsin artık sonra tutacağım

bndee sudan tiksiniyrumm cnim. dedigin gibi boyle bi bardak suyu tek dikiste icmeyi ozledimm valla.. benim kizimda temmuz da 4 yas olacak. allh tum kuzulara saglik versinn.

benim kızımda temmuzda 5 yaş olcak :) dün gece nöyle susayarak uyandım ki içtim 1 bardak su sonra öğürmekten uyuyamadım. ilk çocuğumda hiç böyle şeyler yaşamadım. hasta gibiyim her an. ağzımın tadı hiç yok ama inşallah hepsi geçecek, sağlıkla kavuşmak olsun da ucunda bi şekilde atlatırız

Çok teşekkürler canım..Mecbur kalınca varsada azda olsa zararı göze alıyoruz gidiyoruz yapacak bişey yok
Canım bir zararı yokmuş doktorum dedi hatta bana ultrasonla baktı ertesi gün gittiğimde rapor almak için bir kez daha baktı. Ben de iki gün üst üste zararlı değil mi diye sordum hayır hiç bir zararı yok dedi. Stres olacağına git bebeğini gör için rahat etsin. Bu özel günleri kuşkuyla stresle geçirip kötü hatirlamayalim)

dün oruç tuttum ama gece hiç uyuyamadım. kasıklarımda ağrı ve böbreklerim feci oldu. ALLAH affetsin artık sonra tutacağım
ben de çok fazla öğürüp kusuyorum. bişey yemesem de kusuyorum hiç o niyete girmedim. kızımda doğum yaptım ertesi gün ramazandı. hiç tutamadım sonra kazadan tuttum allah kabul eder inşallah. nasip olursa bunları da tutarız sonra. şimdi hem kendine hem de bebeğine eziyet etme cnm. hamilelik de allahın izniyle oluyor sonuçta

aynen bende ilk cocugumda hamile oldugumu bilmezdim. ordan oraya gezer dururdumm. psikolojikmn kotuydum sadece dusumemek ucin geziyrdumm... simdide psikolojim iyi bedenimm iyi degill.

Herkese Hayırlı Ramazanlar

Arkadaşlar ben hamileliklerimde süt içmekten uzaklaşıyorum. Normalde gece gündüz içtiğim sütü böyle bi içmek gelmiyor içimden. Benzer durum yaşayan var mıı??

Arkadaşlar ben hamileliklerimde süt içmekten uzaklaşıyorum. Normalde gece gündüz içtiğim sütü böyle bi içmek gelmiyor içimden. Benzer durum yaşayan var mıı??
Hayırlı ramazanlar canım..Ben sütü içiyorum bi şekilde ama yumurta çok kokuyo burnuma ve midem kaldırmıyor..Çok nadir zorlayarak yiyebiliyorum bazen..

Aynen cok ozledim kana kana su icmeyi

ben de süt icemiyorum sadece köy sutu filan olursa ilk kaynattigimda sıcakken icebiliyorum o da ayda yilda bir elime geciyo

Yumurta yiyemeyen arkadaslar ben kaynamis yiyemiyorum ama kizarmis omlet gibi yiyebiliyorum bir de oyle deneyin isterseniz

Kızlar benim 3 gündür pek bulantım yok ama yemek yedikten sonra acayip rahatsız oluyo midem resmen tepki veriyo. Yağlı bişey yemiyorum. Ekmek yesemde kıvranıyorum resmen. Böyle olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…