• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

http://m.n11.com/fetal-doppler-P175547879 Bundan aldım canim ama ben aynısını 130 liraya aldım sende bulursun benim kardeşim kadın doğumcunun yanında hemşire tehlikeli olsaydi o kıyameti koparırdı hatta ben jelini almayı unutmuşum medikalden kendi benim icin jelini aldı biz bir kaç saniye sesini dinleyip bırakıyoruz öyle dakikalarca dinlemiyoruz doktorun bize söylediği zararlı degil ama kalbini bulamazsanız endişelenirsiniz anca 14. Haftada iyi duyarsınız dedi ama benim eşim yerini ezberledi hemen buluyor hafta da bir falan dinleyip rahatlıyoruz birde uyumadan yarım saat önce tuvalete gidersen hemen bulunuyor :)
Bu zararlı gibi geliyo bana doktor bile bize dinletmedi kalbini gönderilen sinyal zararlıymış buda sinyal gönderiyordur .benim tekme yememe bi şey kalmadı.

Son düzenleme:
merhaba kızlar
benim bugün ilk kez kahve çook az lekelenmem oldu. eşime söyledim telaş yaptı başka doktora gittik çok ilgili bir doktordu. karından baktı bize bebeği de gösterdi kalp atışını da. lekelenme düşük tehlikesidir dedi. progestan başlattı ve bana 5 tane kalçadan iğne yazdı. ilkini bugün oldum. 3 gün arayla tekrarlayacağım iğneleri. ıstırahat etmemi söyledi. Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah :KK43:
Canım telaş yapma bendede o haftalarda olmuştu şimdi herşey cok iyi maşAllah iyne flnda olmamıştım

Akşam akşam yine kahverengi lekelenmem oldu yine ve bu sefer baya geldi:( Artık 12.haftadayım ve hernedense hep h.sonlarına denk geliyor..Acillere koşmaktan sıkıldım..Sürekli ultrasona girmekte bebeğe zarar..Ne yapacağını şaşırıyor insan..Salı günü kontrolüm var ozamana kadar sabretmeye çalışacağım eğer artış olmazsa..Dinlenmeye devam..Allahım yavrumu bana bağışlasın inşallah..Duanızı eksik etmeyin sizde mübarek günde nolur..

Akşam akşam yine kahverengi lekelenmem oldu yine ve bu sefer baya geldi:KK43: Artık 12.haftadayım ve hernedense hep h.sonlarına denk geliyor..Acillere koşmaktan sıkıldım..Sürekli ultrasona girmekte bebeğe zarar..Ne yapacağını şaşırıyor insan..Salı günü kontrolüm var ozamana kadar sabretmeye çalışacağım eğer artış olmazsa..Dinlenmeye devam..Allahım yavrumu bana bağışlasın inşallah..Duanızı eksik etmeyin sizde mübarek günde nolur..
Bide sanki adet sancısı gibi inceden ağrımda var..Takılmayım diyorum ama insanın ister istemez canı sıkılıyor..Rabbim korusun..

Bide sanki adet sancısı gibi inceden ağrımda var..Takılmayım diyorum ama insanın ister istemez canı sıkılıyor..Rabbim korusun..
Canım doktorlar kırmızı olmadığı sürece sorun değil diyor. Aklına kötü şey getirme ama kafana takacağına eminim bugünü geçir yarın ultrasonla bak rahatlarsın. Benim doktorum ultrasonun bir zararı yok dedi. Belki rahatsız edebilir bebeği ama gelişimini etkileyecek bir ışın ya da radyasyon yatmıyor en azından

Akşam akşam yine kahverengi lekelenmem oldu yine ve bu sefer baya geldi:KK43: Artık 12.haftadayım ve hernedense hep h.sonlarına denk geliyor..Acillere koşmaktan sıkıldım..Sürekli ultrasona girmekte bebeğe zarar..Ne yapacağını şaşırıyor insan..Salı günü kontrolüm var ozamana kadar sabretmeye çalışacağım eğer artış olmazsa..Dinlenmeye devam..Allahım yavrumu bana bağışlasın inşallah..Duanızı eksik etmeyin sizde mübarek günde nolur..

Kendini yorma. Arkadasim 3-3.5 ay günleri kanama ve hastanede kalarak geçti. Şimdi hamileliği sağlıkli birsekilde devam ediyor. Ama yataktan hiç kalkmamis.

Bu zararlı gibi geliyo bana doktor bile bize dinletmedi kalbini gönderilen sinyal zararlıymış buda sinyal gönderiyordur .benim tekme yememe bi şey kalmadı.
sürekli dinlense belki zararı vardır biz birkaç saniye dinleyip rahatliyoruz sadece kalp değil ileri donemde hickiriklari da duyuluyormus herkesin kendi tercihi

CAnim Rabbim sifa versin insallah.
Bir sorun yoktur korkma. Ben doktoruma sormustum son randevumda. o da hamilelikte olan seyler bunlar dedi.
Allah bebegini size bagislasin amin

Son düzenleme:
canimm rabbim saglik versin guc versin bebisine. hicbisey olmaz allhjn izniylee. icin rahat olsun cnmm.

geçmiş olsun, yorma kendini ..

Back