2017 Aralık Anneleri

Cok sevindim canim insallah saglikla gelisir kizin :)
Ben nub teorisinden pek anlamiyorum daha dogrusu usg fotosu karışık geliyor cozemiyorum dik mi yatay mi:)
Orucu sorman da iyi olmus.

İnsAllah cnm cümlemize sağlıklı bir gebelik nasip olsun

Nub konusu vardı birde onlara sorim :))

Ay şuna bak ya nasıl yatıyo rahata bak benim gördüğüm kolunu başının altına koymuş gibi duruyo. Banada kız gibi geldii

Ay şuna bak ya nasıl yatıyo rahata bak benim gördüğüm kolunu başının altına koymuş gibi duruyo. Banada kız gibi geldii

Evet yaa, Rabbimin mucizesi düşünsene içinde bı canlı taşıyorsun kolu bacağı elleri var böyle düşününce bı hoş oluyorum :)( Rabbime şükürler olsun insAllah Allah tüm bebek bekleyenlere tez zamanda nasip etsin

Evet canım çok değişiik bi duygu bende bugün kontrolden çıkınca duygulandım ağladım rabbimin mucizesi

Canım ben acısa da yara da olsa her türlü dayanırım emziririm ama sorun benim göğüs uçlarım hiç yok. Ya bebek tutamazsa ememezse diye çok endişeliyim

Canım okuduğum kadarıyla öyle olunca sağıp veriliyomuş bi süre sonra kendiliğinden büyüyomuş yani telaş yapma

canım geçmiş olsun ben de çarşambadan beri hastayım yutkunamıyorum gece uyuyamıyorum.bugün ağladım sesim kısık konuşamıyorum.ballı limonlu ılık su içiyorum deniz tuzu su gargara yapıyorum
Sağol cnm
Bnmde Boğaz agrıyo başım ağrıyor bacaklarda halsizlik var valla tüm gün yattım
Ihlamur içtim tarhana çorbası içtim
Tuzlu su ile gargara yaptım az iyiyim ama baş agrım geçmedi hiç

Ben daha ogrenemedim ya cok merak ediyorum
bnde cokk merak ediyorum valla.

Canım ben acısa da yara da olsa her türlü dayanırım emziririm ama sorun benim göğüs uçlarım hiç yok. Ya bebek tutamazsa ememezse diye çok endişeliyim
canmm hic takma kafana benim de gogus ucum minicik hatta kayboluyor bazen dumduz oluyor. kizimda digumdan sonra emmedi. emmeyince sut doldu iyice ucu kaybboldu. gogusumm nasil agriyordu. silikon gogus ucu alip onunla emziriyordum. sonra yumusayinca gogus ucumm minicik cikti. kizimda emmeye basladi. bebek yeterki emmek istesin. her turlu cikartiyotlar ucu. ama gogus uch yarasi icin erknden nemledrmek laxim. bn doguma az kala hep vazelin suruyordum. o yuzden hic catlamadi.

Canım hayırlı olsun kızın inşallah ultrason resminde sağda mı yoksa solda mı görünüyordu bebeğin fotoğraf paylaşır mısın ?.

Canim fotograf yukleyemedim, kirpip koymaya calismistim aslinda. Rahmimin sagindaymis ama bu bilgi yeterli sanirim kendime gore tabii ne oluyordu sagdaki peki

Canım hayırlı olsun kızın inşallah ultrason resminde sağda mı yoksa solda mı görünüyordu bebeğin fotoğraf paylaşır mısın ?.

Canim fotograf yukleyemedim, kirpip koymaya calismistim aslinda. Rahmimin sagindaymis ama bu bilgi yeterli sanirim kendime gore tabii ne oluyordu sagdaki peki

merhaba kızlar
benim bugün ilk kez kahve çook az lekelenmem oldu. eşime söyledim telaş yaptı başka doktora gittik çok ilgili bir doktordu. karından baktı bize bebeği de gösterdi kalp atışını da. lekelenme düşük tehlikesidir dedi. progestan başlattı ve bana 5 tane kalçadan iğne yazdı. ilkini bugün oldum. 3 gün arayla tekrarlayacağım iğneleri. ıstırahat etmemi söyledi. Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah

cok gecmisolsun.. amin.allh saglikla kucagina almayi nasip etsin

Bebek icin zararli canim. Kalp atisini dr un cihazindan dinlemek bile zararli.
Üzüldüm buna heran duymak istiyorum kalp atışlarını neyse yine halimize şükür isveçte bi arkadaşım 4.5 aylık hamile daha hiç ultrasona girmemiş ne bebeği nede kalp atışı hakkında bilgisi yok

Canım markasını ve resmini atabilirmisin bana birde nerden alabilirim onuda yazarsan sevinirim
http://m.n11.com/fetal-doppler-P175547879 Bundan aldım canim ama ben aynısını 130 liraya aldım sende bulursun benim kardeşim kadın doğumcunun yanında hemşire tehlikeli olsaydi o kıyameti koparırdı hatta ben jelini almayı unutmuşum medikalden kendi benim icin jelini aldı biz bir kaç saniye sesini dinleyip bırakıyoruz öyle dakikalarca dinlemiyoruz doktorun bize söylediği zararlı degil ama kalbini bulamazsanız endişelenirsiniz anca 14. Haftada iyi duyarsınız dedi ama benim eşim yerini ezberledi hemen buluyor hafta da bir falan dinleyip rahatlıyoruz birde uyumadan yarım saat önce tuvalete gidersen hemen bulunuyor :)

Burada 40 Euro baktım ucuzmuş bende alim mi napim .

Son düzenleme:
Çok teşekkür ediyorum canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…