• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Merhabalar, 2 hafta önce ikiz bebek görmüştük ve kalp atışlarını duymuştuk. Biri diğerine göre daha küçüktü.Bugünkü kontrolde küçük olanın kendiliğinden kaybolduğu gördük. Biraz üzüldüm ama kalanın sağlıklı olması sevindirdi. 9+2 tek bebekle yola devam :dua:
rabbim hersryin hayrlisini bilir canimm..saglikli olmasii cok guzell. hayrli olsunn. cinsiyet ogrendin mi canmm.

kızlarrr benim ultrasonumada bakın sizce ne olabilirrr??

Eklentiler

• IMG_5037.JPG
    IMG_5037.JPG
    41,3 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar başka doktona gittim çok şükür gördüm kalbide çok güzel atıyo. Kol bacağı çıkmış çok komik ya:KK48: acayip duygulandım böyle bi duygu olamaz:cry:. 2 cmmiş boyu. Sata göre 9+5 ama ultrasonda 8+4 . Geç yumurtlama olduğu için O yüzden son adet tarihimi 8 gün ileri sardı. Birde fitil verdi. Sonunda kan tahlillerimde yapıldı.birde kesenin altında kanama varmış ama önemli bişey değil dedi

Kızlar başka doktona gittim çok şükür gördüm kalbide çok güzel atıyo. Kol bacağı çıkmış çok komik ya:KK48: acayip duygulandım böyle bi duygu olamaz:cry:. 2 cmmiş boyu. Sata göre 9+5 ama ultrasonda 8+4 . Geç yumurtlama olduğu için O yüzden son adet tarihimi 8 gün ileri sardı. Birde fitil verdi. Sonunda kan tahlillerimde yapıldı.birde kesenin altında kanama varmış ama önemli bişey değil dedi
ohh icin rahatlamiss canimm. ne guzel bebisinide gormussun. masallhh

Günaydın kızlar
Boğazım cok kötü ağrıyor yutkunamıyorum gece bal zencefil yaptım
Tereyağ pekmez yaptım
Hiç yumuşamadı ya
Bugun yıne deneyecem de baska önerisi olan var mı
Geçmiş olsun canim benim bugün 4. Gün dah yeni biraz hafifledi bol okul şu ve limonlu sıcak şu ictim.Bitki çaylarını hic bulasmadim korkudan.

Ayy cnm hic sorma o kadar zor.durumdayimki anlatamam biraz once sinirimden agladim hic bir seye yetisemiyorum diye insallah biran once gecer yoksa sinir kat sayilarim fena artiyor...
sinirlenme canim yaaa benimde tavan yyapiyor arada ama napim olsun hic bir sey sagligimizdan evlatlarimizdan onemli degil..bende arada kadin tutacagim her ne kadar hepsine bir bahane bulsam da temizlik konusunda yapacak birsey yok..cam kapi hali uğraşmayayım diyorum..Bir yandan da maddiyati düşünüyorum iki arada kaliyorum iste ama napim..millet istedigini desin acikcasi kolay kolay kimseyi de eve bir sure kabul etmemeyi dusundugumde oluyor..onemli olan da kizimin mutlulugu varsin dağıtsın döksün saçsın diyorum..benim kafada allak bullak iste yaaaaa ne bilim :(

İnşallah canım İnşallah. Allah kimseyi mahrum bırakmasın..
Aslında bi hafta oynadı benim bugün 10+3 olduk .benim de halsiz yorgun istahsiz, baş ağrısı başladı bu günler de öyle geçiyor bir gün iyisem 2 gün kötü yinede şükür.
su halsizlik ve yorgunluk nasil atlatacgiz bakalim..ins cabuk gecer...12.haftaya kada hormonlar tavan yaptigi icin bir sure daha idare etcez..ins kiminin ondan sonrada suruyormus ins bizim oyle olmaz..cinsiyeti belli oldumu peki..doktor tahmin istedi ama biz hic kocamla sallamadik herhalde onun bir tahmini vardi hicte ustelemedik neye benziyor diye..saglikli olsunda..baska birsey istemiyorum gerçekten

Bişey sorucam şu evde kalp sesi dinleme cihazları varya ondan alan varmı yada yakınında olan falan:KK49:
Gecengün sağlık ocagında kontrolüm vardı gittiğimde hemşire kalp atışına bakalım dedi ultrason cihazı yok nasıl bakıcak diye merak ediyordum ufak bi cihaz çıkardı çok mantıklı geldi alsam mı diye düşünüyorum :anneadayı::KK71:
Bebek icin zararli canim. Kalp atisini dr un cihazindan dinlemek bile zararli.

Bebek icin zararli canim. Kalp atisini dr un cihazindan dinlemek bile zararli.
Benimde doktorum dinletirim size ama bu çok zararlı takacağım alet çoçuğa sinyal gönderiyor o sinyalde zararlı tavsiye etmem dedi bizde dinlemedik ama kalbini görüyorsun orda attıgını duymasakta olur gördük Ya :))

Bişey sorucam şu evde kalp sesi dinleme cihazları varya ondan alan varmı yada yakınında olan falan:KK49:
Gecengün sağlık ocagında kontrolüm vardı gittiğimde hemşire kalp atışına bakalım dedi ultrason cihazı yok nasıl bakıcak diye merak ediyordum ufak bi cihaz çıkardı çok mantıklı geldi alsam mı diye düşünüyorum :anneadayı::KK71:
Bende var canim dr a sordum bir tehlikesi yok dedi daha dün gece dinledim sesini bebesimin

Back