• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Günaydın kızlar
Boğazım cok kötü ağrıyor yutkunamıyorum gece bal zencefil yaptım
Tereyağ pekmez yaptım
Hiç yumuşamadı ya
Bugun yıne deneyecem de baska önerisi olan var mı
canım geçmiş olsun ben de çarşambadan beri hastayım yutkunamıyorum gece uyuyamıyorum.bugün ağladım sesim kısık konuşamıyorum.ballı limonlu ılık su içiyorum deniz tuzu su gargara yapıyorum:KK43:

Ya iyi beslenemediğimiz için bağışıklık sistemimiz çöküyor bu süreçte. Dr bana çok erken multi vitamin , magnezyum, kalsiyum, demir ve probiyotik takviyesine başlattı yemek yemediğim için. Normalde de ne kendimde ne oğlumda ilaç kullanmayı seven biri değilim. Kefir içebilenler kefir içsin, bal yiyebilenler bal Ve zencefil yesin. Bir de limon tüketebilenler tüketsin. Öksürük için de kara turpu oyup içine bal koyup bir gece bekletiyorum oğlum Ve kendim için. Süzülen kısmı yiyorum. Hastalara geçmiş olsun kızlar...

Ya iyi beslenemediğimiz için bağışıklık sistemimiz çöküyor bu süreçte. Dr bana çok erken multi vitamin , magnezyum, kalsiyum, demir ve probiyotik takviyesine başlattı yemek yemediğim için. Normalde de ne kendimde ne oğlumda ilaç kullanmayı seven biri değilim. Kefir içebilenler kefir içsin, bal yiyebilenler bal Ve zencefil yesin. Bir de limon tüketebilenler tüketsin. Öksürük için de kara turpu oyup içine bal koyup bir gece bekletiyorum oğlum Ve kendim için. Süzülen kısmı yiyorum. Hastalara geçmiş olsun kızlar...
Teşekkürler. 6. haftamdan beri bulantılardan iyi beslenemedim.Ateşim yok ama bebeğime bir şey olacak diye endişe ediyorum

su halsizlik ve yorgunluk nasil atlatacgiz bakalim..ins cabuk gecer...12.haftaya kada hormonlar tavan yaptigi icin bir sure daha idare etcez..ins kiminin ondan sonrada suruyormus ins bizim oyle olmaz..cinsiyeti belli oldumu peki..doktor tahmin istedi ama biz hic kocamla sallamadik herhalde onun bir tahmini vardi hicte ustelemedik neye benziyor diye..saglikli olsunda..baska birsey istemiyorum gerçekten

Yok cinsiyet için birşey demedi. Zaten hiç beklemiyorum çünkü ultrason cihazi okadar kötü ki anlatamam. Benim istahsizlik ara ara geliyor gidiyor. İnşallah her şey gönlümüzce gider

Merhaba taze anne adayları :anneadayı: bugün kontrolünü vardı 12 haftalık olduk ense kalınlığı ölçümü yaptı doktorum gayet iyi dedi şükür bi kan testlerim kaldı oda başka bi hastanede vereceğim gittiğim hastane özel ve 350 tl dedi gerek yok o parayı vermeye :lülülü: ve bebişim bugün ultrason da uyurken karşıladı doktorum uyuyor dedi aç mısın dedi evet dedim bebişler yemek yenmediğinde uyurlarmış veya çok halsiz olurlarmış :oops: 2 saatte yemek yemesende hiç yoktan kuru erik kayısı kraker birşeyler atıştırmalık ye dedi diğer kontrolümüz 1 ay sonra inşallah artık cinsiyetini de o zaman ögrenirim galiba :KK73::KK73::KK36:

Kızlar gögüs uçlarınız ne durumda benim dünden beri çok acımaya başladı kolum ve tshrt değmesin :(

Himm olabilir tabii, sambucole de bakmak lazim, o kullaniliyorsa evde bulundururum.
evet cnm ona da bakmak lzm

Aynen canım bize ilk önce bebişlerin sağlıklı olması önemli diyet fln olmaz önümüze gelüni yicez başka care yok:KK70:bu arada eşim banada kilo aldın diyor tatlı şekilde ama ben aldırmıyorum:KK12:
aynen Bnde takılmıyorum valla

Merhaba taze anne adayları :anneadayı: bugün kontrolünü vardı 12 haftalık olduk ense kalınlığı ölçümü yaptı doktorum gayet iyi dedi şükür bi kan testlerim kaldı oda başka bi hastanede vereceğim gittiğim hastane özel ve 350 tl dedi gerek yok o parayı vermeye :lülülü: ve bebişim bugün ultrason da uyurken karşıladı doktorum uyuyor dedi aç mısın dedi evet dedim bebişler yemek yenmediğinde uyurlarmış veya çok halsiz olurlarmış :oops: 2 saatte yemek yemesende hiç yoktan kuru erik kayısı kraker birşeyler atıştırmalık ye dedi diğer kontrolümüz 1 ay sonra inşallah artık cinsiyetini de o zaman ögrenirim galiba :KK73::KK73::KK36:
Gözün aydın canım ense kalınlığı ne kadar çıktı?

Kızlar gögüs uçlarınız ne durumda benim dünden beri çok acımaya başladı kolum ve tshrt değmesin :KK43:
Benım göğüslerim çok ağrıyor uçları da acıyor ama benim hiç göğüs uçlarım yok ya çok üzülüyorum ya bebeğim emmekte zorlanirsa. Kuzenimin de aynıydı emziremedi sütünü sağıyordu ama bir süre sonra bebek sütten kesildi geri gitti sütü. İnşallah bebeğim emebilir

Hadi hayırlısı canım güzel haberlerini bekliyoruz:anneadayı:

Güli girdin mi doktora

Merhaba kızlar çok şükür gittik gördük minoşumu:anneadayı: ikili testimiz vardı ense kalınlığı 1.1 normal çıktı, kan sonucumuz haftaya cikcak insAllah. sat a göre tam uyumlu 12+3 ilerliyoruz. Herşey normal ve sağlıklı gözüküyor dedi .

Bende gitigimde acikmaya başlamıştım ve Minoş uyuyodu:)) o kadar durtmeye rağmen uyanmadı :))) en son cinsiyeti sordum ve erken diye söylemedi maalesef :/ ama nub'u çok net gözüküyor ve nubun teorisine göre kız gözüküyor bakalım hayırlısı:))) resimleri atım bakarsiniz.

Oruç tutmayı sordum ve tutmamami söyledi. çünkü ara ara yemek yemen sıvı tüketmen lazımmış bu bebeğin sağlığı için önemli dedi:kahve:

Bizden böyle Bakkinn bakalım siz ne dusunuyonuz nub hakkında
ldJjag.jpg

P08M47.jpg

https://i.hizliresim.com/P08M47.jpg

aL93V7.jpg

dPQ39D.png

Benım göğüslerim çok ağrıyor uçları da acıyor ama benim hiç göğüs uçlarım yok ya çok üzülüyorum ya bebeğim emmekte zorlanirsa. Kuzenimin de aynıydı emziremedi sütünü sağıyordu ama bir süre sonra bebek sütten kesildi geri gitti sütü. İnşallah bebeğim emebilir
Benimkide öyle kızlar bi degse kolum duş felan alırken ağrıyo inşallah o zaman sorun olmaz

Merhaba kızlar çok şükür gittik gördük minoşumu:anneadayı: ikili testimiz vardı ense kalınlığı 1.1 normal çıktı, kan sonucumuz haftaya cikcak insAllah. sat a göre tam uyumlu 12+3 ilerliyoruz. Herşey normal ve sağlıklı gözüküyor dedi .

Bende gitigimde acikmaya başlamıştım ve Minoş uyuyodu:)) o kadar durtmeye rağmen uyanmadı :))) en son cinsiyeti sordum ve erken diye söylemedi maalesef :/ ama nub'u çok net gözüküyor ve nubun teorisine göre kız gözüküyor bakalım hayırlısı:))) resimleri atım bakarsiniz.

Oruç tutmayı sordum ve tutmamami söyledi. çünkü ara ara yemek yemen sıvı tüketmen lazımmış bu bebeğin sağlığı için önemli dedi:kahve:

Bizden böyle Bakkinn bakalım siz ne dusunuyonuz nub hakkında
ldJjag.jpg

P08M47.jpg

https://i.hizliresim.com/P08M47.jpg

aL93V7.jpg

dPQ39D.png
Cok sevindim canim insallah saglikla gelisir kizin :)
Ben nub teorisinden pek anlamiyorum daha dogrusu usg fotosu karışık geliyor cozemiyorum dik mi yatay mi:)
Orucu sorman da iyi olmus.

Daha yeni yeni oluşuyor cnm süt için. O yüzden önünüzde daha 6,5 ay var strest yapma cnm

Ben o agriyi ilk 1 ay cektim. Uykudan uyaninca en siddetlisiydi. Toparlayici camasirla hafiflettim agriyi sükür.

Goguslerimiz nekadar acisa yarada olsa emzirmekten vazgecmemek lazim.

Back