2017 Aralık Anneleri

Günaydın kızlar
Boğazım cok kötü ağrıyor yutkunamıyorum gece bal zencefil yaptım
Tereyağ pekmez yaptım
Hiç yumuşamadı ya
Bugun yıne deneyecem de baska önerisi olan var mı

Günaydın kızlar
Tereyağ pekmez yaptım
Hiç yumuşamadı ya
Canım ılık suyun içine bal ve limon koyup bir dikişte iç. Öksürük varsa bir tali kaşığı balın içine yarım çay kaşığı karabiber karıştır ye. Bunlarla da geçmezse mutlaka doktora git hamilelikte antibiyotik kullanılıyor ama sakın ağrı kesici ve ya soğuk algınlığı ilacı içme onlar zararlı. Eğer boğaz enfeksiyonu varsa antibiyotikle geçer iki güne canim

Öksürük yok ama agrı var Bi de dediğini deneyim sansa da Haftasonu olur hep böyle seyler ya

Günaydın kızlar
Tereyağ pekmez yaptım
Hiç yumuşamadı ya
canim sirkeyle gargara yapnak iyi geliyor. ama sirkenin bize zarari var mi onu bilmiyorum iste..

Günaydın hayırlı ramazanlar Buda benim usg sağ mı sol mu uzun mu kısa mı ? Kız mı erkek mı Pazartesi bir daha gideceğim inşallah.

Eklentiler

• IMG_1895.JPG
    22,5 KB · Görüntüleme: 74
Günaydın kızlar
Tereyağ pekmez yaptım
Hiç yumuşamadı ya

Gunaydin canim gecmis olsun, UMCA almani tavsiye ederim, eczanede bulabilirsin, dogaldir merak etme. Cok iyi gelir, ben hep kullanirim, cevremdekiler de oyle. Hasta olacagimizi hissettigimiz anda baslariz. Abdi ibrahim ilac markasinin bir urunu. Damla seklinde olani alirsin. Veya sambucol de ayni urde onu da alabilirsin. Ama ilk tercihin umca olsun. Zencefil cayina da devam et,10 dk kaynat taze rendelenmis zencefili. Adacayiyla gargara da bogaza cok iyi gelir, nasilsa yutmayacaksin yapabilirsin.

Gunaydin kizlar. Bana kahvaltiyi esim hazırlıyordu.
Simdi o oruc bana kim kahvalti hazırlayacak
Hazirlarim dedi ama bende kiyamam artik oruc oruc yazik

kızlar merhaba bi bakar mısınız
ben bugün karından muayene oldum doktorun ultrasonuna göre 6+0 günlük çıktı kesem. ama bebeği henüz göremedi doktor. bu normal mi??
Normal tatlım. Bana da aynısı oldu kese var bebek küçük gözükmüyor dedi. Ertesi hafta ikisi De 6.haftada çıktı ve kalp atışı duyuldu. Geç döllenme vardı bnde

Günaydın kızlar
Tereyağ pekmez yaptım
Hiç yumuşamadı ya
Canim cok gecmis olsun
Ben bogaza karabiber balin iyi geldigini biliyorum esime yapardim.
Ama cok da karıştırma bu tavsiyeleri. Bir taneyle devam et. Miden bozulur falan sonra.
Birden gecmez birkac gune etki eder.
Bogazinda illa bir esarp ya da şal olsun.
Günaydın hayırlı ramazanlar Buda benim usg sağ mı sol mu uzun mu kısa mı ? Kız mı erkek mı Pazartesi bir daha gideceğim inşallah.
Hayirli ramazanlar canim bu sag sol olayini eyyay arkadasimiz çürüttu. Ona doktor bizim dedigimizin tersine erkek demis.

canim sirkeyle gargara yapnak iyi geliyor. ama sirkenin bize zarari var mi onu bilmiyorum iste..
Gargara da yutulmuyor ki sorun olmaz sanırım ama tuzlu su ile deneyecem bir de

bakayım cnm ben Bi ona sağol tavsiyen için adaçayı cok iyi gelir de gargara sorun olmaz sanırım

Bal zencefil denedim de dediğin gibi Bi kac gun yapmak lzm yok hepsini yapamam zaten mide fena ptsine düzelsem keske okulda zor oluyor hastalık
Bende tutmadı ama tutan varsa bilmiyorum
Ama aşerme olayı tuttu bende o daha doğru demekki

Herkese gunaydin
eyyay cok gecmis olsun canm. Insallah arkadaslarin tavsiyeleri iyi gelir de bir an once iyilesirsin

Panda86 umca gebelere önerilmiyor cnm prospektüsünde öyle okudum

Hadi ya inan cok sasirdim, verdigin bilgi icin cok tesekkur ederim. Bebeklere bile veriliyor cunku. Ben icmistim hatta bir iki kez hic bakmak aklima gelmedi. Dogal da olsa mutlaka bakmak gerek aslinda, iyi ki soyledin

13+1 oldum bir şey yemiyorum Bebek küçük değil aç kaloyormudur üç ana öğünü yiyorum başkada bi şey yemiyorum

Normal tatlım. Bana da aynısı oldu kese var bebek küçük gözükmüyor dedi. Ertesi hafta ikisi De 6.haftada çıktı ve kalp atışı duyuldu. Geç döllenme vardı bnde

çok teşekkürler.
benimki geç döllenme değil. ama 5. hafta yeni bittiği için görünmedi sanırım ve doktorumun ultrasonunu hiç beğenmedim. önümüzdeki cumartesi için başka bir doktordan randevu aldım inşallah görücem minişi.

13+1 oldum bir şey yemiyorum Bebek küçük değil aç kaloyormudur üç ana öğünü yiyorum başkada bi şey yemiyorum

Bebek kucuk degilse zaten yediklerin yariyor demekm, hic dert etme bence 3 ana ogun tamam diyorsun daha ne olsun kavrulmamis kuruyemis yemeye calis arada, faydali yaglar da var hem. Bir de mutlu ol en cok o yariyormus gelisimine

Bebek kucuk degilse zaten yediklerin yariyor demekm, hic dert etme bence 3 ana ogun tamam diyorsun daha ne olsun kavrulmamis kuruyemis yemeye calis arada, faydali yaglar da var hem. Bir de mutlu ol en cok o yariyormus gelisimine
Kuruyemişler yiyemiyorum şekerde var belli yediklerim süt içiyorum meyvede arada bir o kadar.Mutsuzum eşim bana dün kilo aldın yürü gez dedi moralim bozuk ağladımilk defa böyle bi şey dedi

Tamam canım çok teşekkür ederim çok sağoool

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…