• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Ben 4-5 aylik olmadan almam zaten, hic gerek yok. :anneadayı:
aynen etken almaya gerek yok ama insan magazaya girince filan da imreniyo kendimizi tutamazsak da ortak giyilenlerden aliriz artik :)

Canim seninki de sagda duruyor kiz diyorlar bu sekilde de. Cok merak ediyorum bu dogru cikiyor mu acep

O zaman sagda ya da solda olmasina göre cinsiyet söylüyorlar.
Super anneler topiginde uzunlugundan da bahsetmislerdi bilemiyorum
evet fasulye gibi filan olmasina bakiyolar ama onceligi sanirim sol sag olayina gore yapiyolar

Kızlar Ramazan'ınız hayırlı olsun ben bebeğimi kaybettim dokuzuncu haftada kalbi durmuş salı kontrole gittiğimde öğrendim küretaj oldum. Hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeklerinizi sağlıkla hayırla geçsin süreciniz inşallah

Geçmiş Olsn Canm allh sabır versn tez vakitte yüznü güldrsün inşlh

Kızlar sizin adet sancısına benzer ağrılarınızaman geçti mi. Ben 10. Hafta dayim artık eskisi gibi ağrım olmuyor. Normal mi değil mi bilemedim

Kizlar özellikle ayaklarinizi sicak tutun. Hem enfeksiyon olmamasi icn hem de diger hastaliklar da zaten genelde ayagi usutunce oluyor.
Yani bende öyle oluyor en azindan.evde surekli patik giyiyorum vallahi zaten usuyorum da.
Hep battaniyeyleyim

Şuan sinirlerim acayip bozuk. Kum döküyomuşum. Bebeğe zararı olrmu dedim olabilir birikip taşa dönüşebilir buda zarar diyo. İlaçta vermedi. Kasıklarıma aniden sancı giriyo. Ne ultrasonla baktı ne bişey postaladı. Ağlamamk için zor tutuyorm kendimi. Ya bebeğime bişey olursa. Hemen başka doktora gidicem yarın yada p tesi
neden bu kadar sorun yaptın bende kum döküyorum şuanda ilk çocuğumda taşım vardı hiç sorun olmadı eğer gözünde büyütürsen sorun olur ve ben tek çaresi su içmek olduğu halde sudan tiksindim dökemiyorumda büyütme bol bol su iç

neden bu kadar sorun yaptın bende kum döküyorum şuanda ilk çocuğumda taşım vardı hiç sorun olmadı eğer gözünde büyütürsen sorun olur ve ben tek çaresi su içmek olduğu halde sudan tiksindim dökemiyorumda büyütme bol bol su iç

Haklısında işte doktor hemen olumsuz yorum ona kafayı taktım birde çok ağrım var bebeğin olduğu yerde ondan koorkuyorm .senin ağrın varmıydı

Kızlar sizin adet sancısına benzer ağrılarınızaman geçti mi. Ben 10. Hafta dayim artık eskisi gibi ağrım olmuyor. Normal mi değil mi bilemedim

Benim de ilk haftalarda daha çok adet sancısına benzer ağrılar oluyordu. Şimdi ara sira sol kasikta batma oluyor Onun dışında bulantilarim da hafifledi zaten hiç kusma olmamıştı. İstahim da eskisi gibi kapali değil. Senin de bulantilarin hafifledi galiba dime? Ben bugün 10+4 oldum

Benim de ilk haftalarda daha çok adet sancısına benzer ağrılar oluyordu. Şimdi ara sira sol kasikta batma oluyor Onun dışında bulantilarim da hafifledi zaten hiç kusma olmamıştı. İstahim da eskisi gibi kapali değil. Senin de bulantilarin hafifledi galiba dime? Ben bugün 10+4 oldum
Evet benim de sol kasıkta batma gibi bi ağrım var sanki orda iğne varmış gibi. Bulantilarim da baya hafifledi normalde ayağa bile kalkamiyordum bulantidan ama şimdi baya azaldı calisabiliyorum bile. Benim iştahım açık baya midem bulanirken de açıktı:)) ben de 9+5 oldum bugün

Evet benim de sol kasıkta batma gibi bi ağrım var sanki orda iğne varmış gibi. Bulantilarim da baya hafifledi normalde ayağa bile kalkamiyordum bulantidan ama şimdi baya azaldı calisabiliyorum bile. Benim iştahım açık baya midem bulanirken de açıktı:)) ben de 9+5 oldum bugün

Maşallah iyiye gidiyoruz inşallah.:anneadayı:

Haklısında işte doktor hemen olumsuz yorum ona kafayı taktım birde çok ağrım var bebeğin olduğu yerde ondan koorkuyorm .senin ağrın varmıydı
ağrımda vardı hala ara ara da var alt tarafta yanmada var bak gerçekten kafaya takarsan mutlaka ya taş ağrısı çekersin yada deli gibi kum böbrek ağrısı düşünmemeye çalış bana ilk çocuğumda böbrek röntkeni çekelim görelim dediler çektirmedim ben orda bişi görürsem ağrır dedim belki vardı ama ben bilmek istemedim bazı şeyler gerçekten psikolojik etkilenmemeye çalış

Aynıyız canım benimde 9+ 4

Kizlar kasintisi olan varmi ya aksam yataga girince pire isirigi gibi kasintim oluyo kollarim bacaklarim ozellikle

8+6 hamileyim, psikolojik mi bilmiyorum ama sanki bebeğimin hareketlerini hissediyorum iki gündür sanki hareket ediyor. O hareket edince kalbim farklı atıyor. Karnıma bastırınca kalbim aynı şekilde atıyor:KK48: Hareketlerini hissetmem normal mi

Kızlar Ramazan'ınız hayırlı olsun ben bebeğimi kaybettim dokuzuncu haftada kalbi durmuş salı kontrole gittiğimde öğrendim küretaj oldum. Hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeklerinizi sağlıkla hayırla geçsin süreciniz inşallah
Geçmiş olsun canım. Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah

Ayyyy limonlu ve visneli dondurma dedin agzim sulandi:dondurma::KK9: bugune kadar hic asermedim ama senin gibi boyle dondurmaciya gidince en eksi ne var diye sorup onlari istiyorum. Gecen gun bir tanesinin limonunu denedim de tatli yapmislar moralim bozuldu. ve sonuc olarak ye eksiyi dogur ayseyi tuttu bende, cinsiyeti kizmis:anneadayı:
Ay hayırlı olsun darısı başımıza

Back