• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Hadi ya inan cok sasirdim, verdigin bilgi icin cok tesekkur ederim. Bebeklere bile veriliyor cunku. Ben icmistim hatta bir iki kez hic bakmak aklima gelmedi. Dogal da olsa mutlaka bakmak gerek aslinda, iyi ki soyledin
kan sulandırıcı etkisi varmış cnm belki o yüzden bize önerilmiyor.1 yas öncesi bebeğe de önerilmiyor dıye okudum Bi yerde ama.dikkat ederiz daha cok artık cnm Rica ederim

13+1 oldum bir şey yemiyorum Bebek küçük değil aç kaloyormudur üç ana öğünü yiyorum başkada bi şey yemiyorum
Canım Bnde 13+1im takvim sata göre ama Bebek 13+1de ben 3 ana öğün bile yiyemiyorum sabah az Bişi kahvaltı yapıp işe gidiyorum orda kraker kuruyemiş vs geçiştiriyorum akşam yenek yıyorum yemekten sonra nadir meyve yıyorum
Doktor önemli değil dedi bu duruma
İçini ferah tut
Kac kılo aldın
Ben 1kılo aldım eşim cok aldın sanki dıyor sen kendine bak dıyorım(bu ara zayıfladı o ama morali bozulsun) hamileyim tabi ki alacam dıyorım cok takmıyorum sen de takma bnce

Kuruyemişler yiyemiyorum şekerde var belli yediklerim süt içiyorum meyvede arada bir o kadar.Mutsuzum eşim bana dün kilo aldın yürü gez dedi moralim bozuk ağladım:KK43:ilk defa böyle bi şey dedi

Kefir de icebilirsin,hem tok tutuyor. Yuruyus yapmamiz lazim aslinda dogru demis ama oyle soylemesi incitir tabii seni. Bazen dusunemiyorlar, anlayamiyorlar artik idare edecegiz ne yapalim.
Yumurta da cok onemli yiyebiliyorsan iyi olur aslinda, hem tok tutuyor hem de kiloyu korumaya yardimci. Arada salatalik iyi oluyor bol bol ye

kan sulandırıcı etkisi varmış cnm belki o yüzden bize önerilmiyor.1 yas öncesi bebeğe de önerilmiyor dıye okudum Bi yerde ama.dikkat ederiz daha cok artık cnm Rica ederim
Himm olabilir tabii, sambucole de bakmak lazim, o kullaniliyorsa evde bulundururum.

Canım Bnde 13+1im takvim sata göre ama Bebek 13+1de ben 3 ana öğün bile yiyemiyorum sabah az Bişi kahvaltı yapıp işe gidiyorum orda kraker kuruyemiş vs geçiştiriyorum akşam yenek yıyorum yemekten sonra nadir meyve yıyorum
Doktor önemli değil dedi bu duruma
İçini ferah tut
Kac kılo aldın
Ben 1kılo aldım eşim cok aldın sanki dıyor sen kendine bak dıyorım(bu ara zayıfladı o ama morali bozulsun) hamileyim tabi ki alacam dıyorım cok takmıyorum sen de takma bnce
Aynen canım bize ilk önce bebişlerin sağlıklı olması önemli diyet fln olmaz önümüze gelüni yicez başka care yok:KK70:bu arada eşim banada kilo aldın diyor tatlı şekilde ama ben aldırmıyorum:KK12:

Kizlar kasintisi olan varmi ya aksam yataga girince pire isirigi gibi kasintim oluyo kollarim bacaklarim ozellikle
Aynen bende özellikle yatınca bitler basmış gibi heryerim kaşınıyo:))) Hem kaşınmamdan hemde bi sağa bi sola dönmekten eşimide uyutmuyorum..Allahtan hiçbişey demiyo sağolsun:)

çok teşekkürler.
benimki geç döllenme değil. ama 5. hafta yeni bittiği için görünmedi sanırım ve doktorumun ultrasonunu hiç beğenmedim. önümüzdeki cumartesi için başka bir doktordan randevu aldım inşallah görücem minişi.
İnşallah canım bu süreçte sakın olumsuz düşünme ve bolca dua et :) inşallah bebeğineli sağlıkla görürsün ve kavuşursun

Ben zekai tahirde yptim cokta memnun kaldim orda yapicaktim ama benim bebek gelmek bilmedi 41 haftalik olmustum oraya yonlendirdilr
canim zekai tahirde bir arkadasim digum yapti da o hic memnun degil. refakatci bile almiyorlarmis. sende refakatci varmiydi.

Merhabalar, 2 hafta önce ikiz bebek görmüştük ve kalp atışlarını duymuştuk. Biri diğerine göre daha küçüktü.Bugünkü kontrolde küçük olanın kendiliğinden kaybolduğu gördük. Biraz üzüldüm ama kalanın sağlıklı olması sevindirdi. 9+2 tek bebekle yola devam :dua:

Kefir de icebilirsin,hem tok tutuyor. Yuruyus yapmamiz lazim aslinda dogru demis ama oyle soylemesi incitir tabii seni. Bazen dusunemiyorlar, anlayamiyorlar artik idare edecegiz ne yapalim.
Yumurta da cok onemli yiyebiliyorsan iyi olur aslinda, hem tok tutuyor hem de kiloyu korumaya yardimci. Arada salatalik iyi oluyor bol bol ye
Fazla yürümüyorum iki günde bir evin işinide yüzünden temizliyorum daha napim mecbur uzanıyorum.ikinci bebeğim bunuda kaybetmek istemiyorum.Hamileliğim boyunca sinir ediyo beni şeytan dürtüklüyor galiba.

Merhabalar, 2 hafta önce ikiz bebek görmüştük ve kalp atışlarını duymuştuk. Biri diğerine göre daha küçüktü.Bugünkü kontrolde küçük olanın kendiliğinden kaybolduğu gördük. Biraz üzüldüm ama kalanın sağlıklı olması sevindirdi. 9+2 tek bebekle yola devam :dua:
Günaydın aynı durumu ben yaşadım canım sağlıkla kucağımıza alalım...

Günaydın aynı durumu ben yaşadım canım sağlıkla kucağımıza alalım...

Bişey sorucam şu evde kalp sesi dinleme cihazları varya ondan alan varmı yada yakınında olan falan:KK49:
Gecengün sağlık ocagında kontrolüm vardı gittiğimde hemşire kalp atışına bakalım dedi ultrason cihazı yok nasıl bakıcak diye merak ediyordum ufak bi cihaz çıkardı çok mantıklı geldi alsam mı diye düşünüyorum :anneadayı::KK71:

Back