• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Selam canım..Çok şükür şuan bi lekelenmem yada sıkıntım yok..Haftaya salı günü 2li test için randevum var..Özellikle yaşımdan dolayı riskim yüksek çıkacak korkusuyla geçiyor günlerim..Allahım bebişlerimizin sağlığıyla sınamasın bizi..Bu yaştan sonra buldum, kaybedersem dayanamam:KK43:

Hiç bişey olmaz Allah'ın izni ile içini ferah tut rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin cümlemize

Canim seninki de sagda duruyor kiz diyorlar bu sekilde de. Cok merak ediyorum bu dogru cikiyor mu acep

O zaman sagda ya da solda olmasina göre cinsiyet söylüyorlar.
Super anneler topiginde uzunlugundan da bahsetmislerdi bilemiyorum
Saglikli olsunlarda.hepimiz icin hayorlisi olsun.

Teşekkürler tatlım bende 2.6 çıktı doktor normal dedi boyda haftasına göre ola bilir belkide ama benim içim içimi kemiriyor işte meraktan)
sakın ol cnm her sey ıyı demış doktor işte:)

Kizlar ne guzel cabucak ogrenmissiniz maasallah.
Benim de bir dahaki randevum 13 haftalikken olacak.
Acaba gorur mu ki doktor.
Bize de soylese hemen :)
ben 13.haftada öğrendim cnm belkı sende öğrenırsın

Canim bir de kesede bebek sola yakinsa erkek olur saga yakinsa kiz diyorlar.
Senin 8 9 haftalarda bebis hangi taraftaydi?
Bu gercek mi merak ediyorum.
canım ben süper annelerde gösterdım kesenın konumuna göre kız dedıler bana ama doktor dun erkek dedi

canım ben süper annelerde gösterdım kesenın konumuna göre kız dedıler bana ama doktor dun erkek dedi
O zaman bu sag sol olayi tezini cürütüyoruz :)
Hayirlisi olsun canim sende sagsalim kicagina alirsin insalalh

Benim sag yumurtalikta kist vardi halda var.sol tarafa uzanamiyom yatamiyom batiyor gibi rahatsiz oluyorum.

Canim ya InşAllah dedigin gibidir sağ salim alsakda kucağımıza rahatlasak ya bu stress yedi bitirdi beni

Bizim ailede hep erkek var Hem görümlerimde hemde ablam ve yengemde erkek 7 erkek oldu kiz yok.onlar hep ilk üc ay kustu ben kusmadim kiz galiba

Kızlar boğazım ağrıyor ne yapmam lzm
Bugun ince giydim sonra yağmur yağdı üşüttüm demekki ya
Yardım edin ne yapmam lzm:hasta:

O zaman bu sag sol olayi tezini cürütüyoruz :)
Hayirlisi olsun canim sende sagsalim kicagina alirsin insalalh
ben çürüttüm sanırım cnm
Hayırlısı olsun sağlıkla alalım hepimiz inşallah

Canim ya InşAllah dedigin gibidir sağ salim alsakda kucağımıza rahatlasak ya bu stress yedi bitirdi beni
rahat ol cnm stres bebişe de zarar

Zencefil bal cayi icebilirsin sanirim canim ihlamur da koyabilirsin ama adacayi icilmiyordu yanlis hatirlamiyorsam ondan uzak dur. Oksurursen de az tereyagini eritip pekmezle hafif isitip icebilirsin iyi geliyor gercekten

Zeytin yagiyla pekmezi ocakta karistirip isit ic yumusatir birazda olsa ben baten bogazim agridiginda bogazima birseyler sariyorum sicak tutsun diye Oda yumusatiyo

Zencefil bal cayi icebilirsin sanirim canim ihlamur da koyabilirsin ama adacayi icilmiyordu yanlis hatirlamiyorsam ondan uzak dur. Oksurursen de az tereyagini eritip pekmezle hafif isitip icebilirsin iyi geliyor gercekten
zencefil bal yaptım şimdi cnm
Zeytin yagiyla pekmezi ocakta karistirip isit ic yumusatir birazda olsa ben baten bogazim agridiginda bogazima birseyler sariyorum sicak tutsun diye Oda yumusatiyo
. Bende sarıyorum da inşallah ilerlemeden gecer
Zeytinyağı ile mi tereyağı ile mi yapacam kızlar pekmezi

Ben kayinvalidemden duymustum o da tv den duymus sanirim oglumu baya rahatlatmisti tereyag pekmez. Ekmege banip yemisti hatta iciremeyince:D

Tamam canım Allah korusun bebişlerimizi başka çaremiz yok artık..canım ya Allah acil şifalar versin
sapol cnm

Ben kayinvalidemden duymustum o da tv den duymus sanirim oglumu baya rahatlatmisti tereyag pekmez. Ekmege banip yemisti hatta iciremeyince:KK70:
bende de tereyağı diye kaldı öyle duydum sanki de Bi deneyim bakıım sağol cnm yenek daha kolay bncede;)

Back