cnnn bn gebelik testini yaptigim andan itibaren kullniyorum.. demirim cok dusuk ferritin 3 olmystu. gecen gin tahlil yaptim demir ilacini ikiye cokardi. bide elevit verdii. iciyrumm.Arkadaslar aranizda benim gibi cok halsiz hisseden var mi ben dr uma söylediğimde tahlil yapmadan elevit vitamin verdi simdiye kadar da kullanmadim 1 ay oldu vereli ama bugun basladim normalde eski dr um 4. Ayda baslatmisti vitamine benim gibi erken vitamin destegine baslayan var mi
gcmisolsun cnmm. dikkt et. ates tehlikeli okabiliyor hamilelerdee..Kızlar ya benim ateşim var soğuk suyla duş aldım ne yapmam lazım
Bol su iç hala Ateş'in varsa Ve hafif giyinip dinlen... kaç derece Ateş'in? Geçmiş olsun...hangi ülkedesin? Parol ya da minosetin muadili birşey mutlaka vardır reçetesiz satılan.Bilmiyorum aniden çıktı uykusuz kaldım bu gün gece ikide yattım 6 da kalktım ondan mı acaba bilmiyorum ki eşim Yok evde TEK'im yardım edecek kimsede Yok doktora götüren de Yok duş aldım geçer inşallah burası yurt dışı parol felan Yok ki
Geçmiş olsun sana da...Merhaba arkadaslar o kadar kotuyum ki dünden beri.Bogazim basim felaket agriyor kulaklarim patlayak gibi.Sanki buz kaliplari icindeymisim gibi
Cok tesekkur ederim canim berbat bir geceydi titreme bogaz agrisi rabbim hepimize sifa versin.Geçmiş olsun sana da...
Gümaydın canım.Gunaydin kizlar
gecmis olsun canim nasil oldun?Kızlar ya benim ateşim var soğuk suyla duş aldım ne yapmam lazım
bn devlete gidiyrum canim. etimesguttayim. hic memnun degilim ama yapack bisey yok. 2 li taramayi da devlette yapip sonucu alinca bi ozele gitmk istiyrum. hem ultrasonlari cok kotu devletin.Arkadaslar dogum doktorlarinizi belirlediniz mi ankaradaki arkadaslar hangi doktorlara gidiyirsunuz fiyatlar nasil yardimci olabilirmisiniz
Evet aslinda dinen hamileyken ve emzirirken tutmak zorunda degiliz bakara suresinde de yaziyordu yanlis hatirlamiyorsam. Beni asil dusunduren o borclari nasil odeyecegim 80gunum var bile zaten
5.haftanizda kasikta agri ozelliklede baskı yaşayan oldu mu aranizda kizlar. Sali guni is yaptim evde o gun ve dun cok baskı hissettim sol kasgmda. Bugun dha iyiyim sanki
Hayırlı olsun canım. Bende erkek hissediyorum ve çok merak ediyorum. Belirtilerin nasıl bulanti halsizlik çok mu?Benim Allah'a şükür hiç bulantim olmadi halsizlik de azalmaya başladı bu aralar daha iyiyim. Sende nasıl canım ??Ayy benimde dün doktorum yüzde doksan erkek dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?