- 25 Şubat 2010
- 225
- 189
- 303
Pimin çekilince patlayabilirsin
Canım o çocuğa göre değişiyor.ilk oğlum acayip yaramazdı 2.oğlum da tam tersi usluİnşallah geçer. Erkek çocuk nasıl çok yaramaz oluyorlar mı doktor bana oğlun olacak dedi. Zor oluyor mu
Tutmanı önermem sancı yapıyo oda bilirim1haftadir basladi rahim bagirsaklara baski yapiyor sanirim sanci yapiyor o da. Ama dayanamiyorum yaa baya halsiz hissettiriyor bana. Herkes bulanti istahsizlik ceker ben bagirsak agrisi
Benim oglum var her cocuk kadar yaramaz bence. O biraz anne babanin tavrina tutarli olmasina bagli. Esimle birbirimizin hayir dedigine asla izin vermeyiz mesela ama genelde tum isteklerini de sacma bulmadan sorgulamadan yerine getirmeye calisirim onun icin bi mantigi vardir diyorum. izin vermedigim cok az sey var bicaga prizlere deterjanlara dokunmak vs. cocuk engellendigi zaman inatci ve hircin oluyor bence kiz erkek fark etmiyor. Kimi cocuk daha sakin kimisi daha hareketli oluyor tabi dogustan benim oglum hareketli gruba giriyor ama hangisi olursa olsun en onemlisi sakin kalabilmek enerjisini dogru yonlendirmek bence. Erkek olcak yaramaz olur diye dusunme simdiden hep kizim olsun istemistim ben ama oglum dunyalara bedel simdiİnşallah geçer. Erkek çocuk nasıl çok yaramaz oluyorlar mı doktor bana oğlun olacak dedi. Zor oluyor mu
Sirkeli bez yap istersen cnm eskiler öyle yapardı Ateş düşürmek içinKızlar ya benim ateşim var soğuk suyla duş aldım ne yapmam lazım
İlk çocuk olunca heyecan oluyor işte merak ediyorum biraz bende kıza daha sıcaktım daha sevecen geliyorlar bana Allah hayırlısını versin tabi. Aslında sorumu biraz yanlışda sormuş olabilirim tam yazıya dökemedim içimdekileriBenim oglum var her cocuk kadar yaramaz bence. O biraz anne babanin tavrina tutarli olmasina bagli. Esimle birbirimizin hayir dedigine asla izin vermeyiz mesela ama genelde tum isteklerini de sacma bulmadan sorgulamadan yerine getirmeye calisirim onun icin bi mantigi vardir diyorum. izin vermedigim cok az sey var bicaga prizlere deterjanlara dokunmak vs. cocuk engellendigi zaman inatci ve hircin oluyor bence kiz erkek fark etmiyor. Kimi cocuk daha sakin kimisi daha hareketli oluyor tabi dogustan benim oglum hareketli gruba giriyor ama hangisi olursa olsun en onemlisi sakin kalabilmek enerjisini dogru yonlendirmek bence. Erkek olcak yaramaz olur diye dusunme simdiden hep kizim olsun istemistim ben ama oglum dunyalara bedel simdi
Ay ne güzel üçüncü mü geliyorCanım o çocuğa göre değişiyor.ilk oğlum acayip yaramazdı 2.oğlum da tam tersi uslu
Evet canım 3.olacak inşallahAy ne güzel üçüncü mü geliyor
Geçmiş olsun canım çok yüksek değilse parol iç ama ateşin neden kaynaklı olduğu ve tedavisi için bence acile git.Kızlar ya benim ateşim var soğuk suyla duş aldım ne yapmam lazım
hayırli olsun benim oglum zor bir bebekti zor da bir cocuk ama arkadaslarin dedigi gibi tam tersi olan erkek cocuklari da var iyi ahlakli hayirli evlat olsun insallahİnşallah geçer. Erkek çocuk nasıl çok yaramaz oluyorlar mı doktor bana oğlun olacak dedi. Zor oluyor mu
Yok anladim ben canim o kiz cocugunun susu pusu bicir bicir sevimli cok sekerler tabi. Sanki erkek cocuk biraz daha vurayim kirayim, daha kendini sevdirmezmis daha soguk olacakmis gibi geliyor insana. Ama oyle degil valla 2.5yasinda her sabah gelir beni ozledin mi annecim der oper koklar iyi gunundeyse seni seviyorum bile derİlk çocuk olunca heyecan oluyor işte merak ediyorum biraz bende kıza daha sıcaktım daha sevecen geliyorlar bana Allah hayırlısını versin tabi. Aslında sorumu biraz yanlışda sormuş olabilirim tam yazıya dökemedim içimdekileri
Bu sefer uslu sakin olurlar insallah. Allahim bana uslu uykucu istahli gazsiz alerjisiz saglikli bir evlat nasip et diyorum hep kabul olur insallah.hayırli olsun benim oglum zor bir bebekti zor da bir cocuk ama arkadaslarin dedigi gibi tam tersi olan erkek cocuklari da var iyi ahlakli hayirli evlat olsun insallah
Bilmiyorum aniden çıktı uykusuz kaldım bu gün gece ikide yattım 6 da kalktım ondan mı acaba bilmiyorum ki eşim Yok evde TEK'im yardım edecek kimsede Yok doktora götüren de Yok duş aldım geçer inşallah burası yurt dışı parol felan Yok kiGeçmiş olsun canım çok yüksek değilse parol iç ama ateşin neden kaynaklı olduğu ve tedavisi için bence acile git.
Ya çok teşekkür ederim bende kitap arıyordum okumak için hangi kitabı okusam diye. Bakacağım kitaplarına. Valla hemen doğsun istedim şu anlattıklarından soNraYok anladim ben canim o kiz cocugunun susu pusu bicir bicir sevimli cok sekerler tabi. Sanki erkek cocuk biraz daha vurayim kirayim, daha kendini sevdirmezmis daha soguk olacakmis gibi geliyor insana. Ama oyle degil valla 2.5yasinda her sabah gelir beni ozledin mi annecim der oper koklar iyi gunundeyse seni seviyorum bile deradem gunesin kitaplarini tavsiye ederim bu konuda ben cok begeniyorum onun ekolunu. Sitesinde radyo programlarinin arsivi var cok guzel bilgiler veriyor
Bizde bugün 10+6 olduk ve bende sizin gibiyim bulantı falan hiç olmadı çok şükür. Ama burayı okudukça evham yapıyorum acaba terslik mı var diyorum. Sizin gibileri görünce rahatliyorum kader arkadaslarim :) cinsiyet ne hissediyorsunuz bana hep erkek gibi geliyor ama hayırlısı olsun tabi ilk bebeğim olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?