• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Selam kizlar mide bulantisi icin dramamine adli ilaci kullanan var mi. Doktorm bana bu ilaci verdi ama netten arastirdigimda bazi k
Doktorlar gebelikte kullunilmaz demisler kafam karisti. Birde afedersinz mide bulantisindan dolayi aşiri ogurme oluyo ve goz cevrem kan topladi minik minik kirmiziliklar oldu boyle bi durum yasayan var mi

Benim ilk hamileligimde cikardiktan sonra yuzum dedigin gibi olurdu. Bir sure sonra geciyor ama kendini o halde gormek sinir bozucu gercekten. Allah yardimcin olsun.

Benim ilk hamileligimde cikardiktan sonra yuzum dedigin gibi olurdu. Bir sure sonra geciyor ama kendini o halde gormek sinir bozucu gercekten. Allah yardimcin olsun.
Evet cok sinir bozuvu kendimi cirkin hissedeyorum :( en yakin zamanda gecer ins. Hani bi soz var hamilelikte cirkinlesince bebegin cinsiyeti ne oluyodu :)

Ay hadi insaallah :) rabbim hepimize saglikli sihhatlisini versin de hem boyle icimde kiz var :)
Benim de icime hep kiz doguyor. Oglum oldugu icin kizi da tatmak istiyorum sanirim Kesede sagda duruyor diye baya kiza hazirladim kendimi :D en onemlisi saglikli hayirli evlat tabiki

@Vitae trkn0709 trkn0709 @CuteMom cok tesekkurler kizlar herkese:KK200:
Avust Avust evet bellidir seninki de,usg cihazi da iyiyse soyler herhalde doktorun. Biz 2 hafta once gittigimizde erkege benziyor, sanki takim taklavat var dedi:KK58: doktor da tanidik oldugu icin cekinmeden gordugunu soyledi, belki baskasi olsa soylemezdi. Ama bugun gorunce %100 eminim dedi. Zaten ben kendimi sartlamamistim erkek diye. Pedagoglarin tavsiyesi de bu yonde, kizim kizim diye sevip sonra erkek dogan veya tam tersi durumlarda sonradan sikinti olabiliyormus. Allah korusun cinsel egilimi farkli olan bireylerin gecmislerinde boyle seylere rastlamislar. Yavrum, bebegim diye de sevebiliriz. Anne karnindan basliyor her sey, dikkat etmemiz gerekiyor, guzel seyler konusalim hep, olumsuz konusanlarin yaninda pek durmayalim. Neyse uzattim biraz:ukala:
Bu arada esim doktor soylemeden once kiz oldugunu anladim bacak arasini gorunce diyor:sampiyon:dedim masallah sana ben hic anlamadim. En Büyük KK
Ayy cok guldum takım taklavata :KK48:

Sağol canım darisi sizlere olsun inşallah güzel haberler alın sizde. Doktora sordum cinsiyetini henüz çok erken dedi zaten bende göremedim herhangi bisey cinsiyetle ilgili ama eşim tutturdu pipi gördüm ben diye :KK70:ya diyorum doktor göremedi sen nasıl gördün yok ben gördüm pipi gibiydi diyor seviniyor bide kendi kendine :KK70:

Canım.inan otururken sıra beklerken o kadar sınır oldum ki özel hastaneye gidiyorum ben 8 kişi vardı ilk başta randevusuz gitmiştim bugün giren 15 20 dk çıkmıyor kriz geçirdim resmen daha fazla soru sordum da aklıma gelmiyor şuan doktorumda sağolsun uzun uzun cevapladı ultrasonda uzun uzun baktı herseye. Henüz burdaki takvimim değişmedi yarın falan değişir yazar 11 hafta diye canım 10+0 olduğum için daha 10 yazıyor yarın akşam 11 yazar büyük ihtimalle

Mersinliyim ben canım urfada eşim öğretmen urfada yaşıyoruz ama mersinliyiz
Pipi gordume de cok guldum :KK48:

Ben de rubella toxoplazma tahlilleri sağlık ocağında yaptırılıyor mu diye soracaktım. Benim sağlık ocağı bunları yapmamış kadın doğum doktorum istedi ama eğer sağlık ocağında yaptırılıyorsa boşuna o kadar para odemeyim
ben devlet hastanesinde yaptırdım birgünde çıktı sonuç

Kizlar bu arada acayip bagirsak gazim var o kadar sanci yapiyor ki. Bu durumda olan cozum bulan var mi? Calisiyorum bi de baya bomba gibi geziyorum ben:olamaz: okulda wc ye de girmek istemiyorum ama eve gelince kivraniyorum resmen

Kizlar bu arada acayip bagirsak gazim var o kadar sanci yapiyor ki. Bu durumda olan cozum bulan var mi? Calisiyorum bi de baya bomba gibi geziyorum ben:olamaz: okulda wc ye de girmek istemiyorum ama eve gelince kivraniyorum resmen
Pimin çekilince patlayabilirsin:KK76:

Kızlar bugün doktor sordu dedi ki süt içebiliyor musun hayır dedim yumurta yiyor musun hayır dedim et yiyor musun dedi hayır dedim ne yiyorsun peki sen dedi karpuz yiyorum dedim güldü iyi bari yedigin bisey varmış dedi kavun karpuza devam o zaman dedi :KK70:

Kızlar bugün doktor sordu dedi ki süt içebiliyor musun hayır dedim yumurta yiyor musun hayır dedim et yiyor musun dedi hayır dedim ne yiyorsun peki sen dedi karpuz yiyorum dedim güldü iyi bari yedigin bisey varmış dedi kavun karpuza devam o zaman dedi :KK70:

Bende aynıyım hiçbirini yiyemiyorm karpuz yiyebiliyorum iyi bari doktor dediyse:KK76:

Hayırlısı inşallah cnm benim eşimde prenses diye seviyor karnımı bakalım :)
Benim eşimde ilk günden çocuğun adını Ataberk koydu, Atabüüşş diye seviyor:) Benim derdim bir tek sağlıklı olması..Şimdi kayınvalidem aradı, haberlerde göstermişler Sma hastalığıyla ilgili..Çok önemli 1000tl lik falan bir testmiş ama mutlaka yaptırmak lazımmış diyor:( Zaten 2li test korkum var, bunlarda tuzu biberi oluyor:(

Benim eşimde ilk günden çocuğun adını Ataberk koydu, Atabüüşş diye seviyor:) Benim derdim bir tek sağlıklı olması..Şimdi kayınvalidem aradı, haberlerde göstermişler Sma hastalığıyla ilgili..Çok önemli 1000tl lik falan bir testmiş ama mutlaka yaptırmak lazımmış diyor:KK43: Zaten 2li test korkum var, bunlarda tuzu biberi oluyor:KK43:

Atabüş iyimiş :) geçen gün bir bebek vefat etti ya canım kanallar gösteriyor hep ben üzüldüğüm için bakamıyorum rabbşme emanet yavrularımız inşallah iyilerdir.

Kızlar yok bu bulantı kusma geçmeyecek heralde
Akşam yemeğini yedim yer yemez kustum ya
Kusmayacağım zmn bulantım da yok n zmn bulantı olsa 5dk sonra kusıyırum
Yarın kontrole gidecem tüm soruları soracam

Ben doktorun her dediğini yiyorum içiyorum şükür.Öyle demekte haklı bence

Kızlar oruç tutacak mısınız? Ben doktoruma sormayı unuttum kontrolde Pazartesi günü. Eşim tut bişey olmaz diyor. Tutmak istiyorum ama bişey olur diye. Ne yapsam acaba

Back