2017 Aralık Anneleri

canım bir ara orada ben de çok okudum canım sonrasında çok fazla kafama takıyorum diye bir süre ara verdim dua kardeşliği konumuz var orada da hamile olmak isteyen arkadaşlar toplanmış bulunuyoruz her ay hemen hemen bir hatim yapıyoruz orada dua olarak ruhen rahatlıyorum ALLAH EN İYİSİNİ BİLENDİR AMENNA...bu ay bebeğimin benimle beraber olduğuna o kadar inandım ki RABBİM UTANDIRMASIN amin..
kendim de ayrı bir hatime niyetlendim bebek içindi yani hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlarım olsun diye başladım bayrama kadar nasipse onu da tamamlamaya çalışıyorum buradaki çok dostumda dua aldım hiç tanımadığım kardeşler bile yasin okudu benim için haklarını asla ödeyemem ALLAH CELLE CELALÜ onlara maddi manevi kat kat güzelliklerle karşılaştırsın amin cümlemizi de inşallah amin

Selam kızlar bizde kontrolden geldik bu gün herşey çok güzel dedi doktorumuz birde tahminde bulundu büyük ihtimalle erkek dedi hayırlısı bakalım bir dahaki kontrolde kesinleşecek her şey

Ayy benimde dün doktorum yüzde doksan erkek dedi

Kızlar oruç tutacak mısınız? Ben doktoruma sormayı unuttum kontrolde Pazartesi günü. Eşim tut bişey olmaz diyor. Tutmak istiyorum ama bişey olur diye. Ne yapsam acaba
Hayır tutmayacağım. Yemek yiyemesem de az az arada bulantı bastırmak için leblebi ceviz yiyorum . Bir de o kadar susuz kalırsam bayılır kalırım.

Erkekler çogalıyo bu sene erkek senesi mi acaba hayırlı olsun cnm

Ayy benimde dün doktorum yüzde doksan erkek dedi
İlk hamileliğimde kız çok istedim. Dr erkek deyince ağlayasım gelmişti. Tabi sonra erkek çocuğun keyfi ve güzelliğini yaşayınca Ne gereksiz yere cinsiyet talebinde bulunmuşum diye kendime kızdım. Şimdi hiç ama hiç önemli değil, ister kız olsun ister erkek . Hayırlı olsun , sağlıklı olsun, akıllı olsun... Erkek olsa bu da çok sevinirim. İnanın erkek çocuk çok ama çok keyifli . Bazı yönleri zor ama bazı yönleri daha kolay....

Kızlar oruç tutacak mısınız? Ben doktoruma sormayı unuttum kontrolde Pazartesi günü. Eşim tut bişey olmaz diyor. Tutmak istiyorum ama bişey olur diye. Ne yapsam acaba
Benim doktorum ilk kontrolümde oruç tutmak yok dedi Ayrıca şöyle bir hadis de mevcut.

Allah Teâlâ yolcudan namazın yarısını, hamile ve emzikli kadından da orucu kaldırmıştır.(Tirmizî, Savm, 21; İbn Mâce, Sıyâm, 12; Nesâî, Sıyâm, 51.)

Günler kısa olsa ben belki denerdim kendimi..ama özellikle su açısından çok zor..

Benim içinde öyle fark Yok Allahım o cehalet yıllarından kurtarmış bizi günümüzde çok nadir erkek bekleyip kız oldugu için yada tam tersi kız bekleyip erkek olduğu için evlatlarından sevgilerini mahrum edenler var istedikleri olmadığı için .Allah beni ve herkesi böyle kötü düşüncelerden uzak tutsun.Allah her ikisinede elbise vermiş.Tırnağını arayıpta bulamayan doktor doktor dolananlar var çok şükür ben hamileyim her zaman dua ederim bebeği olmayanlara...

Ben kendimi riske atamam bi can daha var içimde onu aç bırakamam belki az besleniyorum ams olsun bi lokmada yesem bebeğim canlanıyor.Namazımı kılarım,tesbihimi çekerim,kur'an-ı mı hem kendim okur hatim ederim.Bide takipten hatim ederim orucumuda kazaya bırakırım oruç fidyeside veririm.Bu senede böyle oldu napalım

Böyle bir hadis varken ben karnimizdaki bebeği susuz birakmaya hakkimiz olmadığını düşünüyorum. Bebegi tehlikeye atmak pahasına zorlamak bencillik gibi geliyor şahsi düşüncem tabi.

Ben tutmuycam canm normalde de sabah ac karnina cok kotu oluyorum oruclu olsam dusunemiyorum kendimi.
Bende öyleyim çalışmıyorum şu an ben normalde öğlene kadar uyurdum fakat su an açlıktan erkenden uyanıyorum düşün artık oruçlu olsam naparim bilemiyorum

Arkadaslar aranizda benim gibi cok halsiz hisseden var mi ben dr uma söylediğimde tahlil yapmadan elevit vitamin verdi simdiye kadar da kullanmadim 1 ay oldu vereli ama bugun basladim normalde eski dr um 4. Ayda baslatmisti vitamine benim gibi erken vitamin destegine baslayan var mi

BBen varım çok halsizim çok uyuyorum uykum gelirse elim kolum tutmuyo sakarlaşıyorum,sersemleşiyorum herkese ilk randövüde vitamin veriyor.Benim doktorum tahlil yaptı herşeyin tam vitamin vermeme gerek Yok dedi bi hap verdi oda bebeğimi koruması için.

Benimde kafam kalkmıyor yerinden ama bu ay başlattı vitamin takviyesine doktor banada. Ekstra hiç bir mide bulantısı vs olmuyor bende.

Bende ne ararsan var mide bulantisi ara ara bas donmesi uyku istegi halsizlik bakalim vitamin etki edecek mi
Evet takip ediyorum baya mide bulantısı falan yaşıyorsunuz paylaşıyorsunuz bende yaşamayınca pek girmiyorum yazmaya takipte kalıyorum sadece bu haftalarda hafiflemesi lazım galiba.İnşallah geçer bir an önce

Evet takip ediyorum baya mide bulantısı falan yaşıyorsunuz paylaşıyorsunuz bende yaşamayınca pek girmiyorum yazmaya takipte kalıyorum sadece bu haftalarda hafiflemesi lazım galiba.İnşallah geçer bir an önce
Insallah gecer hepimizinki de artik rahat doneme gireriz oglumda 20. Haftada gecmisti bunda daha erken gecer ins

Böyle bir hadis varken ben karnimizdaki bebeği susuz birakmaya hakkimiz olmadığını düşünüyorum. Bebegi tehlikeye atmak pahasına zorlamak bencillik gibi geliyor şahsi düşüncem tabi.
Evet aslinda dinen hamileyken ve emzirirken tutmak zorunda degiliz bakara suresinde de yaziyordu yanlis hatirlamiyorsam. Beni asil dusunduren o borclari nasil odeyecegim 80gunum var bile zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…