• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Neyse ki yaninizdaymis canim. ben 350km uzaktayim annemden 3kere gidip geldim hamilelik boyunca 3ay da saglik ozru izni aldim ama aklim hep orda. Elim kolum bagli yardimci olamiyorum hic. Kayinvalidenden de bir sey olmaz Allahin izniyle bi tek emzirenler ve hamileler 6saatti yanlis hatirlamiyosam. Sonra sikinti olmaz insallah olsa oyle yazmazlardi bence
Size de çok geçmiş olsun... ❤️❤️❤️

Ayrı odalarda kalmayı düşündük cnm malesef başka kimse yok annemler 2 saat uzaklıkta ve işe geliyorum sabahları 8 de.
canim ben gecen sene rahatsızlandım bt ye girmek zorunda kaldim bebegimi emziriyordum 24 saat sutumu sagip atmami soylediler..keske doktoruna filan sorabilsen..

Onceki hamilelik dosyamda boyle bir kagit var kizlar. Nette de vardir muhtemelen ben yine de sizinle paylasayim dedim

Teşekkürler.
12. Haftada Demir'e başlattı dr. Şeker yüklemesini de haşimato hastası olduğum için erken yapmamızı istedi endokrinologa. Zaten arada hemogram dışında pek test olmuyırdu diye hatırlıyorum. Bir ayrıntılı ultrasona giriliyor 21. Haftada , o çok önemli. Ama ben her ay sağlık ocağında tsh ıma baktırıyorum.

Kızlar bir şey soracağım, çoğunuz saçma bulacak belki :( Gebelikte süregelen belirtiler bebeğin gelişimin iyi olduğunu gösterir degil mi? Yani belirtiler varsa yaşıyordur minikler?

Kızlar bir şey soracağım, çoğunuz saçma bulacak belki :KK43: Gebelikte süregelen belirtiler bebeğin gelişimin iyi olduğunu gösterir degil mi? Yani belirtiler varsa yaşıyordur minikler?
Bana dr, bulantının olması iyiye işaret demişti....

Kızlar bir şey soracağım, çoğunuz saçma bulacak belki :KK43: Gebelikte süregelen belirtiler bebeğin gelişimin iyi olduğunu gösterir degil mi? Yani belirtiler varsa yaşıyordur minikler?

Bazen belirtiler bir anda kaybolabiliyor, 2 gun iyi hissediyorsun sonra yeniden basliyor. Bence oyle dusunmemek lazim, belirti olmayinca hemen olumsuza kayariz yoksa. Allah korusun kirmizi kanama olmayinca sorun yoktur, icimizi ferah tutalim.

Amin canım hayırlarla sağlıcakla evlatlarımıza kavuşuruz inşallah cümlemiz de amin dua eder misin ben de cumartesi test yapacağım bakalım

Canm bak hz İbrahim yanlış bilmiyorsam 120. Yasında baba oldu bu dua çok etkili hatta kk de postu var herkes birbirine dua ediyor bi çoğu şimdi hamile o posta katıl postun adı hz ibrahim duası dua su RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN çok anlamlı Ve güzel bi dua

Bazen belirtiler bir anda kaybolabiliyor, 2 gun iyi hissediyorsun sonra yeniden basliyor. Bence oyle dusunmemek lazim, belirti olmayinca hemen olumsuza kayariz yoksa. Allah korusun kirmizi kanama olmayinca sorun yoktur, icimizi ferah tutalim.
Orası da doğru. Ama iyi olduğunu bilmek insanı rahatlatıyor iste

Teşekkürler.
12. Haftada Demir'e başlattı dr. Şeker yüklemesini de haşimato hastası olduğum için erken yapmamızı istedi endokrinologa. Zaten arada hemogram dışında pek test olmuyırdu diye hatırlıyorum. Bir ayrıntılı ultrasona giriliyor 21. Haftada , o çok önemli. Ama ben her ay sağlık ocağında tsh ıma baktırıyorum.
Evet kisiden kisye degisiyodur muhtemelen. Benim de hgb cok dusuktu durmadan olcuyorlardi en son 9a inince gunluk serum yemistim 12gun delik desik olmustum. Bu sefer dr.a soylicem demire erken mi baslatacak napacaksa yapsin:110:

Neyse ki yaninizdaymis canim. ben 350km uzaktayim annemden 3kere gidip geldim hamilelik boyunca 3ay da saglik ozru izni aldim ama aklim hep orda. Elim kolum bagli yardimci olamiyorum hic. Kayinvalidenden de bir sey olmaz Allahin izniyle bi tek emzirenler ve hamileler 6saatti yanlis hatirlamiyosam. Sonra sikinti olmaz insallah olsa oyle yazmazlardi bence

Kesinlikle cnm zordur senin için uzaktasın ve zorlu bir hastalık Allah yardımcıları olsun ben bugün dikkat edeyim. Rabbim korusun :dua:

Gecen bi yerde okumustum kizlar bulantilar gebelerim yuzde 60inda gorulur hic olmayadabilir diye. Gecen oglumun bakicisiyla konustuk hamile oldugunu 3. Ay ogrenmis zaten cok duzensiz regl olurdum hic suphelenmemistim dedi. Ne bulanti ne kasik agrisi hic bisey yasamamis. Bennde oyle olmasini cok isterdim kalan 6 ay da su gibi gecerdi simdi gun sayiyoruz resmen:KK48:

canim ben gecen sene rahatsızlandım bt ye girmek zorunda kaldim bebegimi emziriyordum 24 saat sutumu sagip atmami soylediler..keske doktoruna filan sorabilsen..

Canım doktor 2 saat önemli demiş ama ben önlem amaçlı 1 gün yaklaşmıcam. Yarında işe gelicem 2 gün olacak

bende 4 veya 5 yas istedim aslinda ama..kizim tup bebek..simdi kendim dogal hamile kalincada mecburen kiyamadim..cunku kizima kavusmak icin 8 sene bekledim..bu da bize bir mucize oldu galiba..kızım sezeryanla dogdu 37 haftalık muhtemelen bu seferde sezeryan olur..bakalim hakkimizda hayırlısı..saglikli olsunlarda gerisi boş...

Merhaba canım. 5yılık evliyim Benim de 3.denemem tutu daha önce de bir kere tutu ama 6 aylıkken ölü doğdu. Sizin sorun neydi ? Doğal kalmana çok sevindim rabbimin mucizesi:)))

Back