2017 Aralık Anneleri

Benim ilk hamileligimde cikardiktan sonra yuzum dedigin gibi olurdu. Bir sure sonra geciyor ama kendini o halde gormek sinir bozucu gercekten. Allah yardimcin olsun.

Benim ilk hamileligimde cikardiktan sonra yuzum dedigin gibi olurdu. Bir sure sonra geciyor ama kendini o halde gormek sinir bozucu gercekten. Allah yardimcin olsun.
Evet cok sinir bozuvu kendimi cirkin hissedeyorum en yakin zamanda gecer ins. Hani bi soz var hamilelikte cirkinlesince bebegin cinsiyeti ne oluyodu :)

Evet cok sinir bozuvu kendimi cirkin hissedeyorum en yakin zamanda gecer ins. Hani bi soz var hamilelikte cirkinlesince bebegin cinsiyeti ne oluyodu :)

Kız derler annesinin güzelliğini alırmış :)

Ay hadi insaallah :) rabbim hepimize saglikli sihhatlisini versin de hem boyle icimde kiz var :)
Benim de icime hep kiz doguyor. Oglum oldugu icin kizi da tatmak istiyorum sanirim Kesede sagda duruyor diye baya kiza hazirladim kendimi en onemlisi saglikli hayirli evlat tabiki

Ayy cok guldum takım taklavata

Pipi gordume de cok guldum

ben devlet hastanesinde yaptırdım birgünde çıktı sonuç

Kizlar bu arada acayip bagirsak gazim var o kadar sanci yapiyor ki. Bu durumda olan cozum bulan var mi? Calisiyorum bi de baya bomba gibi geziyorum ben okulda wc ye de girmek istemiyorum ama eve gelince kivraniyorum resmen

Kizlar bu arada acayip bagirsak gazim var o kadar sanci yapiyor ki. Bu durumda olan cozum bulan var mi? Calisiyorum bi de baya bomba gibi geziyorum ben okulda wc ye de girmek istemiyorum ama eve gelince kivraniyorum resmen
Pimin çekilince patlayabilirsin

Kızlar bugün doktor sordu dedi ki süt içebiliyor musun hayır dedim yumurta yiyor musun hayır dedim et yiyor musun dedi hayır dedim ne yiyorsun peki sen dedi karpuz yiyorum dedim güldü iyi bari yedigin bisey varmış dedi kavun karpuza devam o zaman dedi

Bende aynıyım hiçbirini yiyemiyorm karpuz yiyebiliyorum iyi bari doktor dediyse

Hayırlısı inşallah cnm benim eşimde prenses diye seviyor karnımı bakalım :)
Benim eşimde ilk günden çocuğun adını Ataberk koydu, Atabüüşş diye seviyor:) Benim derdim bir tek sağlıklı olması..Şimdi kayınvalidem aradı, haberlerde göstermişler Sma hastalığıyla ilgili..Çok önemli 1000tl lik falan bir testmiş ama mutlaka yaptırmak lazımmış diyor Zaten 2li test korkum var, bunlarda tuzu biberi oluyor

Atabüş iyimiş :) geçen gün bir bebek vefat etti ya canım kanallar gösteriyor hep ben üzüldüğüm için bakamıyorum rabbşme emanet yavrularımız inşallah iyilerdir.

Kızlar yok bu bulantı kusma geçmeyecek heralde
Akşam yemeğini yedim yer yemez kustum ya
Kusmayacağım zmn bulantım da yok n zmn bulantı olsa 5dk sonra kusıyırum
Yarın kontrole gidecem tüm soruları soracam

Ben doktorun her dediğini yiyorum içiyorum şükür.Öyle demekte haklı bence

Kızlar oruç tutacak mısınız? Ben doktoruma sormayı unuttum kontrolde Pazartesi günü. Eşim tut bişey olmaz diyor. Tutmak istiyorum ama bişey olur diye. Ne yapsam acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…