• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Kız bebeğini düşün kilo vermekte neymiş ben hiç bilmem aldığım için..:)
Doğru diyorsun , varsın onlar sağlıklı olsun da alalım kilo. Ama az alalım . Yediklerimiz bize değil onlara yarasın. Sonra o kilolardan kurtulmak kolay olmuyor.

Ya ben normalde yemek için yaşayanlardanım. Hayatta bana en zevk veren şeylerden biri yemek. Bu kadar yemeye şanslıyım ki kilolu da olmadım bu yaşa kadar. Ama şu an yaşadığım iştahsızlığı da hayatım boyunca hiç yaşamamıştım. İlk hamileliğim de dahil buna. En sevdiğim şey meyve, meyve görmek bile istemiyorum. Kilo vereyim diye özel bir çabam Yok yani. Vücut bir şekilde reddediyor şu anda. Kuru ekmek ve peynir ile geçiriyorum günü...3 ay bitti geçmedi, umudum 4. Ayın bitiminde....

Ya ben normalde yemek için yaşayanlardanım. Hayatta bana en zevk veren şeylerden biri yemek. Bu kadar yemeye şanslıyım ki kilolu da olmadım bu yaşa kadar. Ama şu an yaşadığım iştahsızlığı da hayatım boyunca hiç yaşamamıştım. İlk hamileliğim de dahil buna. En sevdiğim şey meyve, meyve görmek bile istemiyorum. Kilo vereyim diye özel bir çabam Yok yani. Vücut bir şekilde reddediyor şu anda. Kuru ekmek ve peynir ile geçiriyorum günü...3 ay bitti geçmedi, umudum 4. Ayın bitiminde....
selam..benimde ikinci gebeligim adetime göre 31 aralık dogum ama burdaki takvim 1 ocak gösteriyor anlamadim niye öyle..çocukların arasinda kac yas fark var merak ettim benim tam 2 yaş olacak..o yuzden biraz tedirginim.. Duzelmis galiba burasida 31 gosteriyor artık:KK76:

selam..benimde ikinci gebeligim adetime göre 31 aralık dogum ama burdaki takvim 1 ocak gösteriyor anlamadim niye öyle..çocukların arasinda kac yas fark var merak ettim benim tam 2 yaş olacak..o yuzden biraz tedirginim.. Duzelmis galiba burasida 31 gosteriyor artık:KK76:

5 yaş olacak. Ben daha önce cesaret edemedim çünkü çok zorlanırdım. Ancak kendime geldim . 1 gün oynayabiliyor beklenen Doğum tarihi. Ultrason da başka gösterebiliyor. Hatta genellikle bu beklenen Doğum tarihinden önce geliyorlar bebekler. Oğlum 4 gün önce gelmişti....

5 yaş olacak. Ben daha önce cesaret edemedim çünkü çok zorlanırdım. Ancak kendime geldim . 1 gün oynayabiliyor beklenen Doğum tarihi. Ultrason da başka gösterebiliyor. Hatta genellikle bu beklenen Doğum tarihinden önce geliyorlar bebekler. Oğlum 4 gün önce gelmişti....
bende 4 veya 5 yas istedim aslinda ama..kizim tup bebek..simdi kendim dogal hamile kalincada mecburen kiyamadim..cunku kizima kavusmak icin 8 sene bekledim..bu da bize bir mucize oldu galiba..kızım sezeryanla dogdu 37 haftalık muhtemelen bu seferde sezeryan olur..bakalim hakkimizda hayırlısı..saglikli olsunlarda gerisi boş...

Canım bende senin gibi peynir ekmek simit üçgeninde yaşıyorum. Ben yumurta aşığıydım onsuz günüm geçmezdi.nasıl vazgeçebildim ondan bilemiyorum :KK42:

bende 4 veya 5 yas istedim aslinda ama..kizim tup bebek..simdi kendim dogal hamile kalincada mecburen kiyamadim..cunku kizima kavusmak icin 8 sene bekledim..bu da bize bir mucize oldu galiba..kızım sezeryanla dogdu 37 haftalık muhtemelen bu seferde sezeryan olur..bakalim hakkimizda hayırlısı..saglikli olsunlarda gerisi boş...
Bazı kararları biz değil bebekler veriyor, hayatında başka sıkıntı yoksa zaten kıyılmaz. Hele ki ilki tedavi ile olduktan sonra hiç kıyılmaz. Anlıyorum seni.

Ayrı odalarda kalmayı düşündük cnm malesef başka kimse yok annemler 2 saat uzaklıkta ve işe geliyorum sabahları 8 de.
Aynı odada bulunma o zaman birkaç gün. Birlikte yemek yeme , tv izleme vsy.... 4 saat diyorlar galiba ama radyasyonun etkisi çok daha uzun sürebiliyor

Aynı odada bulunma o zaman birkaç gün. Birlikte yemek yeme , tv izleme vsy.... 4 saat diyorlar galiba ama radyasyonun etkisi çok daha uzun sürebiliyor

Eşimde o şekilde söyledi cnm aynı yerde yemeyiz dedi. O kayınvalidemin yanındaydı bugün eve gider gitmez hemen duş almış. Ama allahtan akşam işe gidecek onunlada temasta bulunmam. Ayrı lavabo kullanmak lazım mış birde onada dikkat ederim. İnşallah bir sorun olmaz

Kızlar kayınvalidem kemoterapi gördüğü için bizde kalıyor. Bugünde kanser taramaya girince radyasyon aldı kaç saat yaklaşmamam lazım
Pet-bt aldiysa 4saat diye hatirliyorum canim. Benim annem de kanser hastasi maalesef verdikleri kagitta yaziyordu ayri bi odada yatti sure gecene kadar. Pete girdigi kiyafetlerini ayri yikadik. Sonra da hemen banyo yapmasi lazim sure gecince. Allah acil sifalar versin

Pet-bt aldiysa 4saat diye hatirliyorum canim. Benim annem de kanser hastasi maalesef verdikleri kagitta yaziyordu ayri bi odada yatti sure gecene kadar. Pete girdigi kiyafetlerini ayri yikadik. Sonra da hemen banyo yapmasi lazim sure gecince

Aynen cnm pete girdi kayınvalidemde kemoterapiye devam edilecekmi diye bakmaları gerekiyordu. Saat 12 de aldı radyasyonu ben zaten 18:30 da anca çıkıyorum. Eve gelip hemen duş almış doktor 2 saat falan demiş ama ben tedirgin oldum yinede. Sizede çok geçmiş olsun cnm çok zor

Ikili test 1 hafta 10gun icinde cikiyor diye hatirliyorum. Zaten hepsi bikac tane ozel buyuk laboratuvar var oralara gonderiliyor. Bi arkadasim sivasta sonuca guvenmeyip yine sivasta baska hastaneden ikili test yaptirmisti ikisi de ankaradaki sistem laboratuvarinda bakilmis ayni sonuclar geldi:)

Aynen cnm pete girdi kayınvalidemde kemoterapiye devam edilecekmi diye bakmaları gerekiyordu. Saat 12 de aldı radyasyonu ben zaten 18:30 da anca çıkıyorum. Eve gelip hemen duş almış doktor 2 saat falan demiş ama ben tedirgin oldum yinede. Sizede çok geçmiş olsun cnm çok zor
Neyse ki yaninizdaymis canim. ben 350km uzaktayim annemden 3kere gidip geldim hamilelik boyunca 3ay da saglik ozru izni aldim ama aklim hep orda. Elim kolum bagli yardimci olamiyorum hic. Kayinvalidenden de bir sey olmaz Allahin izniyle bi tek emzirenler ve hamileler 6saatti yanlis hatirlamiyosam. Sonra sikinti olmaz insallah olsa oyle yazmazlardi bence

Onceki hamilelik dosyamda boyle bir kagit var kizlar. Nette de vardir muhtemelen ben yine de sizinle paylasayim dedim

Eklentiler

• Screenshot_2017-05-24-17-19-51~2.jpg
    Screenshot_2017-05-24-17-19-51~2.jpg
    44,1 KB · Görüntüleme: 61
Back