• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Kizar selamlar.bebegim 55 gunluk.bugun 4.cu gundur yesil kaka yapiyor.simdi uyuyo atesi 37.3 napim hastaneye goturim mi acaba kakasi icin.atesi nasil.ay tekim elim ayagim dolandi napim.
Yeşil kaka ya sennyada bebegin usuttugu içindir yada onsutu fazla alınca da olurmuş önceden kizIminda öyle.emzirlen ama ben.usutuyordum bana kimin içiyordum sanki bebegime sutumden geçiyordu yani önceleri bide oglusunun ayaklarini sicak tut

Canm bu sağlık ocağından verilenleri sordum iste eczacıya da sordum vitamin şurubu alcaktım yoksa bana ikisininde içeriği aynı dedi yani sağlık ocağında verilenle eczaneden alınan kendileride çocuklarına veriyormus ebe de dedi .
Bende K Koala_anne nin dediği vitaminden alacaktım ismini hatirlayammadiydim eczanedeyken o zaman bunu kullanayim canim

Sen niye memede bekletiyorsun ki sütü? Neden sağıyorsun ki? Vereceksin memeyi. Haa sağmak istiyorsan en az 15 dk bebek emdikten sonra emdigi göğsünü sağacaksın. Sadece sağmak sütü azaltir. Memede süt bekletmek sütü azaltir. 3. Aydan sonra bebeler daha uzun uyuduğu icin geceleri memede süt çok bekliyor o nedenle 3. Aydan sonra annelerin sütü azalabiliyor. Sen ger öğünde önce memeyi vereceksin. En az 15 dk kalacak sonra mama vereceksin. Süt elmese de ver emsin emzik niyetine. Süt getirir bebek zamanla. Ne alırsa kâr
Canim m ememi almıyor artık denedim. Kaç kere ama almıyor biberona alıştı önceden düzenli olarak 2 saate bir sagiyordum hem.bebekle zor oluyor hemde 2 göğsünden daha 20 cc ancak geliyordu bende sagmayı biraktim

Benim şirketim toplu iZin vermiyor mecburen her gün kullanmak zorundayım ama eğer iin verseydi haftanın Bi günü kullanırdım. Çocuğun aşı vs gibi Bi işi olduğu zaman yanında olabilirdim ☺️
Ben cumartesi de çalışyorum normalde. Özel sektör olduğu icin sadece pazar günü iznim vardı. Simdi cumartesiyi boşaltayim diyorum. Cumartesi pazar evde olurum. Esim de evde zaten cumartesi pazar.

Ben cumartesi de çalışyorum normalde. Özel sektör olduğu icin sadece pazar günü iznim vardı. Simdi cumartesiyi boşaltayim diyorum. Cumartesi pazar evde olurum. Esim de evde zaten cumartesi pazar.[/QUOT
Eğer öyleyse cumartesi senin için daha mantıklı ailecek daha çok vakit geçirmiş olursunuz :)

nasıl beyazlıklar olunca yarıyo demek ?
Canım böylebşey gibi neye benzetsem acabaa minicik minicik kırık pirinç gibi beyaz beyaz yumuşak bişey irili ufaklı tövbe yarabbim neye benzettim akkıma bişey gelmedi :)) ama ufak yani mercimek tanesinden daha ufacık:))

Cnm lcw varda cok pahalı ya. Brda cok cest var hosuma gttı ama aklıma yatrsa denıcem bı bakslm
Aslında kisin sonunda sezon indirimi oluyor ya yarı fiyatına düşüyor o zamn alışveriş yapmak lazım bugün mağazaların önünden geçerken bi göz gezdirdim çok uygun du birde ilden ile değişiyor fiyatlar mersinde giyim ucuz canm ankara da öyle olmayabiliyor .

Canım böylebşey gibi neye benzetsem acabaa minicik minicik kırık pirinç gibi beyaz beyaz yumuşak bişey irili ufaklı tövbe yarabbim neye benzettim akkıma bişey gelmedi :)) ama ufak yani mercimek tanesinden daha ufacık:))
Öyle olunca süt yariyor mu bebeğe demiştin canm bizimki genelde öyle oluyo ben pek önemsemiyordum iyimis:KK9:

Bende K Koala_anne nin dediği vitaminden alacaktım ismini hatirlayammadiydim eczanedeyken o zaman bunu kullanayim canim
Hatta ebe madem öyle aşıda dışardan alinsin sağlık ocaginin aşısı da biseye yaramaz dedi aşının bitanesine 300 tl veriyolar miş ama yurt dışından geldgi için hiç isteyerek yapyirmiyorum. Oda ayrı konu ya.

Aslında kisin sonunda sezon indirimi oluyor ya yarı fiyatına düşüyor o zamn alışveriş yapmak lazım bugün mağazaların önünden geçerken bi göz gezdirdim çok uygun du birde ilden ile değişiyor fiyatlar mersinde giyim ucuz canm ankara da öyle olmayabiliyor .

Bı cıkabılrsem bakarım yıne

@Koala anne dün kızım çok huysuz du gün boyu hep miz mizlanma ağlamalar bende akşama doğru bi su vereyim dedi m biberonu ağzına vermeden kaptı çekti kana kana su içti 25 cc içmiştir heralde ee sadece anne sütü alıyor susamaz diye biliyorum ama dün suyu içtikten sonra durdu keisldi ağlamalar çok sasrdim

@Koala anne dün kızım çok huysuz du gün boyu hep miz mizlanma ağlamalar bende akşama doğru bi su vereyim dedi m biberonu ağzına vermeden kaptı çekti kana kana su içti 25 cc içmiştir heralde ee sadece anne sütü alıyor susamaz diye biliyorum ama dün suyu içtikten sonra durdu keisldi ağlamalar çok sasrdim
Ben hic su vermiyorum.Vermeliyiz bu durumda di mi?

Panconun sitesinde yazlik indirimli kiyafetler var.Onlardan simdiden almak lazim

Back