• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Kızlar sizlerle de paylaşayım istedim. Boğaz enfeksiyonu oldum dün çok kötüydüm bütün gün yattım bi komşumuz söyledi sirkeyle gargara yap diye bende 3 4 kez yaptım yatasıya kadar ve en son yatmadan önce yaptım bugün daha iyiyim şükür boğazımın ağrısı azaldı sizinde aklınızda olsun.

Kızlar doktra almadan buhar makinesine birz vantolin koysam zarar olur mu ki,, sırtında hırıltı his etmiyrm ama ön tarafta ciğerlerin de his ediyrm balgam dan mı bilmöyrm:(

Çalışacak olan anneler sizce her gün mü süt iznimi kullanmalıyım yoksa haftanın bir gününü boşaltayım mı?

Canım orda ürünlerin altında satın alanların gelen ürünleri paylaşım resimleri var bide satıcı hakkında ne deniyor ona bak hangi satıcı çok satıyorsa ondan al zaten millet ordan alıp burda 4 katına satıyor, bide orda beden tablosu var onuda kontrol et aa bide alanlar büuük küçük diyor dikkatli incele

Tamm cnm aagol

İyi girebiliyorsunuz internete ben pek gitemiyorum artik. Rota virüsü aşısından sonra gazımız hala devam etse de yinede uyku düzeni olusturmaya basladı.arkadaşın önerisi ile toz kimyonla sütümü karıştirip 2-3kasik veriyorum kolik anında o da etkili oldu. 3 ay izlemine gittik 6700 olmuş kilosu boy 64 cm. Çok ilgi istiyor artik o nedenle pek giremiyorum

Çalışan annelere bi sorum olacaktı :) yarı zamanlı çalışma hakkından yararlanacak veya yararlanan birileri var mı? İşkura başvurunca hemen yarı zamanlı çalışma belgenizi veriyor mu ? :)

Çalışacak olan anneler sizce her gün mü süt iznimi kullanmalıyım yoksa haftanın bir gününü boşaltayım mı?
Benim şirketim toplu iZin vermiyor mecburen her gün kullanmak zorundayım ama eğer iin verseydi haftanın Bi günü kullanırdım. Çocuğun aşı vs gibi Bi işi olduğu zaman yanında olabilirdim ☺️

Tamam canim allah razi olsun.bide hemsire aradi yarin asiya getir dedi.iki ay dolmasina daha 5 gun var bisiy olmaz mi .sen tecrubelisin bilirsin canim.
Yok bişey olmaz canım bizimde 2 ay dolmadan yapıldı çünkü verem aşısı gelmiyor her zaman o gün gelecektir onun çağırmışlardır bide geliyor sağlık ocağında aşı öğlene kadar duruyor geri gidiyor, erkende olsa geçte olsa bir iki hafta bişey olmaz

Gelisimi için gerekliymiş elini emmesi. Göz kontağı kurup gülmesi gerekiyormus bu ay. Ve sesler cikarmasi gerekiyormus
ne zaman doğum yaptınız acaba .. benim de emzik almıyor ve arada elini emiyor öyle yapınca aç olduğunu düşünüyorum. ama bu 2 gündür sütü direk kustuğu oluyor üşüttük mü ne anlayamadım

İyi girebiliyorsunuz internete ben pek gitemiyorum artik. Rota virüsü aşısından sonra gazımız hala devam etse de yinede uyku düzeni olusturmaya basladı.arkadaşın önerisi ile toz kimyonla sütümü karıştirip 2-3kasik veriyorum kolik anında o da etkili oldu. 3 ay izlemine gittik 6700 olmuş kilosu boy 64 cm. Çok ilgi istiyor artik o nedenle pek giremiyorum

Canım maslalah ıyı beslenıssın kuzucgu :)

Yok bişey olmaz canım bizimde 2 ay dolmadan yapıldı çünkü verem aşısı gelmiyor her zaman o gün gelecektir onun çağırmışlardır bide geliyor sağlık ocağında aşı öğlene kadar duruyor geri gidiyor, erkende olsa geçte olsa bir iki hafta bişey olmaz
Anladm tamam canim.sabah 11de gidecez.allah razi olsun senden.annemiz gibi oldun hepimize yetisiyon icimize su serpiyon.

Canim seni soramadim.iyisin insallah kizinla.uzme kendini allah buyuktur vardir herseyde bir hayır.bende yasadiklarini hala yasadigim icin anliyorum seni.sen sadece kizinla ilgilen.bu saatten sora biz yalniz degiliz yavrularimiz var.en guzrl sekilde buyutup yetistirelim ki gelecekleri gecmisimize benzemesin.opuyorum minyon kizini:)) benim oglanda minyon kiz:)))
Iyiyim canim kizimda iyi allaha şükür aynen canim su dünyada iyi ki dedigim yaşamak için guclu olmak için s ebebim olan bir kizim var allaha şükür biz güçlü olacazki yavrularimizda guclu olacak bizi örnek alacaklar insallah bahtlarinl bize benzemez ben de senin yakışıklı oglusunu opuyorum:KK36::KK36:

Uzulme canim sakın.Ben ilk kızimi cok az emzirebildim.3 ay,o da sadece anne sutu degildi,mama destekliydi.Hic kiyamaz bana.Hep canim annem diye hitap edyr kuzum.Koala annenin dedigi gibi emip emmemesine bakmiyr.Bu minigimi de kac ay emzirebilecegim bakalim.Allah biliyor.Sagliklı olsunlar da gerisi bos.
Inşallah 2 yola kadar emzirirsin canim ne bilim ebe öyle diyince moralim bozuldu uzaktan davulun sesi hoş geliyor ebeye ben.her mama verisimde kendime kızdım bebeğim her mama yapılıncaya kadar agladiginda ben kendime kızdım kimse istemez mama vermek de işte insanlar bi de ebe olacak okumuş cahil işte bunu diyen

Back