- 6 Ocak 2017
- 1.014
- 579
- 43
Bende sasirdim valla demek ki susayabiliyolarmis bu durumdan bunu anladim.Ben hic su vermiyorum.Vermeliyiz bu durumda di mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende sasirdim valla demek ki susayabiliyolarmis bu durumdan bunu anladim.Ben hic su vermiyorum.Vermeliyiz bu durumda di mi?
Panco o siteyi bilmiyorum güvenilir mi canm yazlığımız hiç yok uygunsa alayım simdidenPanconun sitesinde yazlik indirimli kiyafetler var.Onlardan simdiden almak lazim
Muhtemelen o acikmadan sık emzirdiginiz için kusuyor.. ellerini emmesi gelisimi acisindan onemliymis aç olan bebek hiç durmadan ağlar demisti.. emzik ile doyduğunu sanıyor onun besininden calmis oluyorsun dedi. Doktora hı haklısınız dedim içimdense ah bi emzik alsaydı dedimne zaman doğum yaptınız acaba .. benim de emzik almıyor ve arada elini emiyor öyle yapınca aç olduğunu düşünüyorum. ama bu 2 gündür sütü direk kustuğu oluyor üşüttük mü ne anlayamadım
Guvenilir canim.Bazen yslnız orda gorundugu halde defolu oldugu icin gondrmiyrlar ama aninda para iadesi yapiyrlar.7.5,9.5,12.5 tl cok uygun fiyatlilar var.Ben de alicamPanco o siteyi bilmiyorum güvenilir mi canm yazlığımız hiç yok uygunsa alayım simdiden
Canm bu arads ben Ankara golbasina geldim oralar çok güzel ya yakinmisiniz oralara
Panco o siteyi bilmiyorum güvenilir mi canm yazlığımız hiç yok uygunsa alayım simdiden
Neden kaynaklanir ki acabaSaatlerdir tıkalı süt kanalımla uğraşıyorum
Neler denemedim
Sıcak su torbası
Sıcak duş
Tarakla taradım
Bebeğimi uyandırıp türlü pozisyonlarda emzirdim
Zorla verdim yazık yavrum yaa
Ama açılmadı bir türlü
O kadar acıyordu ki
Sonra buzluktan bir kalıp buz çıkarıp göğsüme tuttum
O şekilde emzirmeye devam ettim
Hala açılmıyordu
Bebeğim emerken bir damla süt geldiğini de sanmıyorum
Göğsüm git gide şişiyordu
Geçen sefer tıkandığında pompa işe yaramamıştı
Soğuk komprese devam ederken aldım pompayı elime
En son kademede başladım sağmaya
5-6damla ancak çıktı
Üşenmedim devam ettim 10-15 dakika
Üzerie eğildim pompanın, dik tuttum falan olmadı
Ve vazgeçmiştim artık makineyi kapatıp pompanın ucunu göğsümden çıkardığım anda tek bir kanaldan süt(hatta suyumsu) fışkırmaya başladı
O kadar tazyikliydi ki
Başarmıştım tıkalı kanal açılmıştı
Hevesle aldım tekrar pompayı boşalttım göğsümü
Ve döktüm çıkanı
Kaç saat uğraştım bilmiyorum belki bi 5 saat falan
Göğsüm boşaldı fakat hala ağrısını hissediyorum
Bu ikinci oldu
Umarım tekrar yaşamam çok zor oldu açılması
Zarari yok cnm ben dr a sormustum.
cnm çiştemi kakadamı bu dediğin anlayamadım kusura bakma yaCanım böylebşey gibi neye benzetsem acabaa minicik minicik kırık pirinç gibi beyaz beyaz yumuşak bişey irili ufaklı tövbe yarabbim neye benzettim akkıma bişey gelmedi :)) ama ufak yani mercimek tanesinden daha ufacık:))
Uygun bi yer buldunmu banada haber ver canm alayım şimdidenBn saatlerdır bakıyorum hıc bısey begenemedım bebeksı seyler hep yanı hayvan figürlü galan öyle seyler ıstemıyorm.. bıkac oarca bwgensem aynı yerden sıpars vercm ama en gzla ıkı tane begenıyorm kalıyo ohle
Ayyy simardim şimdi canimsin ablam iyi ki tanıdığım dediğin insanlardansinCanımsın kuzum benim küçük kız kardeşim benim❤
O kadr kotuyse yarını beklemeyin acile gidin yazık yavruya .Yarını iple çekşyrm kızlar doktr yolu göründü felaket hastayız ben de oğlumda ben hiç mühim değilm ama bebeğim başını kaldıramıyor halsz öksürük balgam hapşırık kötü üşütük bi türlü emmiyor mememi kriz e giriyorz yorgun düştü bedeni Allhım şifa versin bütün bebişler e hasta olmasın minikler
Hangi asiymis o canim rota virusu aşısı 210 tl olmuşHatta ebe madem öyle aşıda dışardan alinsin sağlık ocaginin aşısı da biseye yaramaz dedi aşının bitanesine 300 tl veriyolar miş ama yurt dışından geldgi için hiç isteyerek yapyirmiyorum. Oda ayrı konu ya.
Gün için de iki çorap tiydir canm gecede tek çorap yeterli ama emmeye çıkarınca ayakları açıkta kalmasın ayaktan ve karından kapar hastaligi genelde bebilerKızlar ben bugün bebegimin 0-3 ay takımlarını yıkayıp topladım. 3-6 ay hediye gelen takımlarını da makineye attım serdim. 10 takım falan vardı galiba. Hic biri patikli degil. Artık erkek adam kıyafetleri hepsi. Ama bunlarin altina tek corap mi giydirecegiz. Gece çorapsiz yalin ayak bebegini yatıranıniz var mı? Ben simdi 2 patikliyi ust üste cekip giydiriyorum. Hiç patiksiz birsey giymemisti.
Kız yaptırdığımız aşılar varya onlar .O asiyi ayrı mi aldınız canm.Hangi asiymis o canim rota virusu aşısı 210 tl olmuş
Bilmiyorum kiNeden kaynaklanir ki acaba