Bırak akranları ile kıyaslamayı benim 3 numara minyon 2 yaşında gibi ama bi gör zehir gibi aklıa, önemli olan sağlıklı olması boyu posu değil olan sütünüde ver bi damla bile olsa, canım tamamen stresten oldu etrafındaki lüzumsuzlar yüzünden sütün hiç olmasada olur sen kızının yanında olması yeter, ayrıca yrıca benim en büyük kızım da anne sütü almadı stresten gitti sütüm bide para yok sıfır yani nerde milupalar falan arı mama vardı şimdinin parası ile 3 tl falan onunla büyüdü tabiki isterdim çok iyi şartlarda bakmayı ama aptal insanlar olunca evlendiğin kişinin ailesi ve kendisi varlık içinde yokluk çektirdiler kayınpeder o maaşa bi kuruş vermezdi eşimde çok düşkündü ailesine umursamazdı gibi şeyler ama kızım kaç sefer derece aldı ankarada sınavlarından ve bana çokkk düşkün hemde aşırı aradaki bağ mama olsada çok sağlam oluyor, 2. Kız 3 sene emdi babacı öyle böyle değil yani beni gözü görmez, anlıyacağın önemli olan aklı fikri sağlığı boyu posu değil kuzum üzülme o yüzden.... Amma çok yazmışım