• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Masallah canim insallah gelecek ay daha iyi olur da kendi ayindakilerin kilo gelişimini yakalar benim sutum artık iyiden iyiye azaldı 7 8 saatte bile süt olmuyor denemedigim şey kalmadi kuzum be yapacam ben
Bırak akranları ile kıyaslamayı benim 3 numara minyon 2 yaşında gibi ama bi gör zehir gibi aklıa, önemli olan sağlıklı olması boyu posu değil olan sütünüde ver bi damla bile olsa, canım tamamen stresten oldu etrafındaki lüzumsuzlar yüzünden sütün hiç olmasada olur sen kızının yanında olması yeter, ayrıca yrıca benim en büyük kızım da anne sütü almadı stresten gitti sütüm bide para yok sıfır yani nerde milupalar falan arı mama vardı şimdinin parası ile 3 tl falan onunla büyüdü tabiki isterdim çok iyi şartlarda bakmayı ama aptal insanlar olunca evlendiğin kişinin ailesi ve kendisi varlık içinde yokluk çektirdiler kayınpeder o maaşa bi kuruş vermezdi eşimde çok düşkündü ailesine umursamazdı gibi şeyler ama kızım kaç sefer derece aldı ankarada sınavlarından ve bana çokkk düşkün hemde aşırı aradaki bağ mama olsada çok sağlam oluyor, 2. Kız 3 sene emdi babacı öyle böyle değil yani beni gözü görmez, anlıyacağın önemli olan aklı fikri sağlığı boyu posu değil kuzum üzülme o yüzden.... Amma çok yazmışım

Bırak akranları ile kıyaslamayı benim 3 numara minyon 2 yaşında gibi ama bi gör zehir gibi aklıa, önemli olan sağlıklı olması boyu posu değil olan sütünüde ver bi damla bile olsa, canım tamamen stresten oldu etrafındaki lüzumsuzlar yüzünden sütün hiç olmasada olur sen kızının yanında olması yeter, ayrıca yrıca benim en büyük kızım da anne sütü almadı stresten gitti sütüm bide para yok sıfır yani nerde milupalar falan arı mama vardı şimdinin parası ile 3 tl falan onunla büyüdü tabiki isterdim çok iyi şartlarda bakmayı ama aptal insanlar olunca evlendiğin kişinin ailesi ve kendisi varlık içinde yokluk çektirdiler kayınpeder o maaşa bi kuruş vermezdi eşimde çok düşkündü ailesine umursamazdı gibi şeyler ama kızım kaç sefer derece aldı ankarada sınavlarından ve bana çokkk düşkün hemde aşırı aradaki bağ mama olsada çok sağlam oluyor, 2. Kız 3 sene emdi babacı öyle böyle değil yani beni gözü görmez, anlıyacağın önemli olan aklı fikri sağlığı boyu posu değil kuzum üzülme o yüzden.... Amma çok yazmışım
Eline sağlık kuzum çok güzel yazmissin icimi rahatlattin benim.gibi çıtı pıtı minyon olacak herhalde saglikli olsun yanimda olsun da ne yapim mama yesin yavrum buna da şükür nerden nereye geldik bugünlerde geçecek insallah ne geliyorsa bi annelerin basina zaten ya eşten yada ailelerinden geliyor gerçi bende ikisi de var ya kizimin bahtı insallah bana.benzemez

Kzlar alıexpresten benek kııyafetı alan oldumu sıkntı yasadnmzı beden uyumunda kumasta vs

Ne güzelmiş netimin olması dün o kadar merak ettim ki en son eşimin netinden kaçırdım
Canim seni soramadim.iyisin insallah kizinla.uzme kendini allah buyuktur vardir herseyde bir hayır.bende yasadiklarini hala yasadigim icin anliyorum seni.sen sadece kizinla ilgilen.bu saatten sora biz yalniz degiliz yavrularimiz var.en guzrl sekilde buyutup yetistirelim ki gelecekleri gecmisimize benzemesin.opuyorum minyon kizini:)) benim oglanda minyon kiz:)))

Eline sağlık kuzum çok güzel yazmissin icimi rahatlattin benim.gibi çıtı pıtı minyon olacak herhalde saglikli olsun yanimda olsun da ne yapim mama yesin yavrum buna da şükür nerden nereye geldik bugünlerde geçecek insallah ne geliyorsa bi annelerin basina zaten ya eşten yada ailelerinden geliyor gerçi bende ikisi de var ya kizimin bahtı insallah bana.benzemez
Uzulme canim sakın.Ben ilk kızimi cok az emzirebildim.3 ay,o da sadece anne sutu degildi,mama destekliydi.Hic kiyamaz bana.Hep canim annem diye hitap edyr kuzum.Koala annenin dedigi gibi emip emmemesine bakmiyr.Bu minigimi de kac ay emzirebilecegim bakalim.Allah biliyor.Sagliklı olsunlar da gerisi bos.

Kizar selamlar.bebegim 55 gunluk.bugun 4.cu gundur yesil kaka yapiyor.simdi uyuyo atesi 37.3 napim hastaneye goturim mi acaba kakasi icin.atesi nasil.ay tekim elim ayagim dolandi napim.

Bnde smdı 5 6 takım ayrdım walla bı sure snra yıkar bıraya yoplayp ıhtyacı olan bırıne vermeyı dsnuyorm. Gecen hafta aldım bıkac ğarca yelek takım sapka pıjama falan.. alırxpresten sıpars vermeyı dsnuyorm bnde aksam baktm braz guzel seyler var bır aya anca gelr zaten smdı sıpars versem ama suna jarar veremedım beden konusu.. 2 yas dıyo kıyafet ama bn amdı gydrıyorm o seklde sıkntı yasarmıyım duye dusundum netten alınca
2 yaş için sipariş ver o zaman canm ama mağazadan kendin alsan daha iyi bence çok büyükte iyi değil.

Saglik ocagindan Bir tek d vitamini vermiyorlar mi canim
Canm bu sağlık ocağından verilenleri sordum iste eczacıya da sordum vitamin şurubu alcaktım yoksa bana ikisininde içeriği aynı dedi yani sağlık ocağında verilenle eczaneden alınan kendileride çocuklarına veriyormus ebe de dedi .

Saglik ocagindaki ebe diyor canim sanki mama hazırlayıp vermek daha kolay hemde çocuk ağlarken tüm vaktimi kızıma ayiyriyprum canim gündüzleri beşiği yerine yanima yatiriyprum birlikte uyuyoruz kokumu cok seviyor zaten BI bende sakinlesiyor ağlayan çocuk sutum iyice kesildi galiba 8 saat sonra s agiyordum şimdi gohsum hiç süt dolmuuyor galiba artık sadece mamayla besleyecem kıZımı :KK61::KK61:
Sen niye memede bekletiyorsun ki sütü? Neden sağıyorsun ki? Vereceksin memeyi. Haa sağmak istiyorsan en az 15 dk bebek emdikten sonra emdigi göğsünü sağacaksın. Sadece sağmak sütü azaltir. Memede süt bekletmek sütü azaltir. 3. Aydan sonra bebeler daha uzun uyuduğu icin geceleri memede süt çok bekliyor o nedenle 3. Aydan sonra annelerin sütü azalabiliyor. Sen ger öğünde önce memeyi vereceksin. En az 15 dk kalacak sonra mama vereceksin. Süt elmese de ver emsin emzik niyetine. Süt getirir bebek zamanla. Ne alırsa kâr

Saglik ocagindaki ebe diyor canim sanki mama hazırlayıp vermek daha kolay hemde çocuk ağlarken tüm vaktimi kızıma ayiyriyprum canim gündüzleri beşiği yerine yanima yatiriyprum birlikte uyuyoruz kokumu cok seviyor zaten BI bende sakinlesiyor ağlayan çocuk sutum iyice kesildi galiba 8 saat sonra s agiyordum şimdi gohsum hiç süt dolmuuyor galiba artık sadece mamayla besleyecem kıZımı :KK61::KK61:
Sen niye memede bekletiyorsun ki sütü? Neden sağıyorsun ki? Vereceksin memeyi. Haa sağmak istiyorsan en az 15 dk bebek emdikten sonra emdigi göğsünü sağacaksın. Sadece sağmak sütü azaltir. Memede süt bekletmek sütü azaltir. 3. Aydan sonra bebeler daha uzun uyuduğu icin geceleri memede süt çok bekliyor o nedenle 3. Aydan sonra annelerin sütü azalabiliyor. Sen ger öğünde önce memeyi vereceksin. En az 15 dk kalacak sonra mama vereceksin. Süt elmese de ver emsin emzik niyetine. Süt getirir bebek zamanla. Ne alırsa kâr
Ne alaka ya neso yanlsmıs hangı foyolar yasak neler yasak ben foto atıyorm arafa sızlere falan gordklermı onlardamı yasak bırı bama acıklasınm:110:
Yükleyip silmek yasak

Ben tahmin etmiştim. Foto yuklemissin en son ondan mustur dedim. Ben de cinsiyet partisi fotolarını yuklemistim silmeye cslişmiştım. Beni de sttir ettiler :))))
Benimde öyle oldu o görüyü kaldırıp yerine başkasını koycaktim bani yedim:):)

Benzemez kuzum çünkü onu sen yetiştireceksin o yüzden çok şanslı bir bebek❤

Kizar selamlar.bebegim 55 gunluk.bugun 4.cu gundur yesil kaka yapiyor.simdi uyuyo atesi 37.3 napim hastaneye goturim mi acaba kakasi icin.atesi nasil.ay tekim elim ayagim dolandi napim.
Mutlaka götür ateşide varsa canım ihmal etme

Kzlar alıexpresten benek kııyafetı alan oldumu sıkntı yasadnmzı beden uyumunda kumasta vs
Canım orda ürünlerin altında satın alanların gelen ürünleri paylaşım resimleri var bide satıcı hakkında ne deniyor ona bak hangi satıcı çok satıyorsa ondan al zaten millet ordan alıp burda 4 katına satıyor, bide orda beden tablosu var onuda kontrol et aa bide alanlar büuük küçük diyor dikkatli incele

Aynen benimde ilk zamanlar sütüm azdı arada mama takviyesi yapıyorduk. Hatta mama verdikçe ağlıyordum yetemiyorum diye. Sonra azda gelse emzirdim her istediğinde o çeke çeke şükür arttı sütüm artık sadece anne sütü alıyor. Emzirmeyi sakın bırakma gündüzleri mamadan önce emzir azda emse sonrasında sağ göğsünü pompayla. geceleri de sağabilirsin uyandıkça. ve çok uzun bekletme ihtiyaç arttıkça sütte artarmış.

Back