- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Offf havuz,hamilelikten once gidiyordum, o kadar cok ozledim ki, oyle duzenli olarak bebegi kimseye de birakip gidemem, bayagi uzun bir sure havuz yalan Evde ben de spora baslamak istiyorum. Hem cardio gibi yapsam, hem de biraz pilates diye dusunuyorum ama usengecligimden bir turlu baslayamadim. Oturmaya cok alistim sanirim. 5 kg fazlam kaldi ve o malum gevsek gobek.
Onceden memeyi alinca bas bas bagryrdu,surekli agxindan cikaryrdu,dun ayni dedigin gibiydi,anlamadimAynı bizimki de hemde ağzını açıp yapışıyor hızlı hızlı nefes alıp
Kopmayınca öyle düsündum canım.Uyku duzeni bozuldu bu ara yine.Saatlerce uykusz kalıyrAy yok canim hic sutum yetmiyo psikolojisine girme iste benim kizimda sabah 11 den beri uyumadi zorla uyuttum simdi
Simdi iyidir ins.canımCanim 37.9 oldu şimdi az oncebolctum
Nereye gittin yaa uyuya kalmışım ortadan kayboldun kız
Kilo alımı iyi cok sükür.Bakalim bugun en az 3 saat bekleticem.Dun sık emdigi icin keyfi yoktu,uykuya dalamadı.Gazı da cıkmadıSanmıyorum canım
Yetmese o kadar kilo almaz
Günleri günlerine uymuyor bebişlerin
Seninle kalmak istiyordur
Günlük çişli bez sayısını takip edin diyorlar
Ben çiş takibindeyim :)
Enteresan bizdede ne kızarıklık ne bişey var kolunda nokta bile yok kabuk bağlar dokunmayın demiştiVerdim kuzum şimdi yine olcecem insallah düşmüştür dusmedeiyse yine calpol verecem ne zaman aşıların etkisi gider vücudunda BI de veren asisinda kolunda kızarıklık bile.yok normal.mi
Aynen ekşi ekşi kokuyor sütten dolayıBen de kustuktan sonra koklayinca peynirli borege benzetiyorum.Heralde sut kokusundan dolayi peynire benziyor.
Tablo nerde ya ben mi kaçırdım göremiyorumAa bende hep verdim simdide alisti vermiyorum istiyor.inad ettim vermiycem.elini emdiriyorum.şu tabloya bir bakim hele.sagol canim
Enteresan bizdede ne kızarıklık ne bişey var kolunda nokta bile yok kabuk bağlar dokunmayın demişti
Olunur olunur. Ablam 4 tane doğurdu 3 tane normal sonuncusu sezeryan. Göbek falan Yok. Hareketli olunca gidiyor kilolar. Benim 2. Doğum kaldı göbek ama sütümüz zar zor yetiyor diyet yapıp da sütümü azaltmak istemiyorum. Hele bir 6. Ayına girsin sonra diyorumKızlar spora başlayan var mı aranızda? Ben başladım yavaştan havuza gidiyorum fırsat buldukça. Evde de fitness yapmaya başladım zaten spor geçmişim olduğu için ne yapmam gerektiğini biliyorum ama zor geliyor valla. Sekeri ve hamur işini de kestim. Eski vucuduma bakıp bakıp iç geçirmekten sıkıldım artik umarım kaslarıma kavusabilirim. 2.yi 3.yu doğuran arkadaslar (normal doğum) gobekleriniz toparlandı mi ne duruma geliyorlar zaman içinde merak ediyorum doktorum hiç bi zaman eski halin gibi olamazsın demişti. . Ama olan ünlüler nasıl oluyor yahu
Hatta hiçbir şey yok bende anlamadım aslında olması gereken senin yavruda olan benimkinin anormalBıızmko mercımek kadr kızarık
Asiyı yapan ebe kabuk baglarsa tutmustr demisti.Dun kendi ebemizi aradim,hic bi iz yok,kabuk baglamadi dedim.Ignenin girmesi bile tutmasi icin yeterli dedi.Iz sonradan olusuyrmus.Birinin dedigi digerine uymuyr.Buyuk kızinki kabuk baglamistı.Bunda hic bi sey yokEnteresan bizdede ne kızarıklık ne bişey var kolunda nokta bile yok kabuk bağlar dokunmayın demişti
Hatta hiçbir şey yok bende anlamadım aslında olması gereken senin yavruda olan benimkinin anormal
Asiyı yapan ebe kabuk baglarsa tutmustr demisti.Dun kendi ebemizi aradim,hic bi iz yok,kabuk baglamadi dedim.Ignenin girmesi bile tutmasi icin yeterli dedi.Iz sonradan olusuyrmus.Birinin dedigi digerine uymuyr.Buyuk kızinki kabuk baglamistı.Bunda hic bi sey yok
Ya evet bide o var ama sulu sebze yemekleri ve et,balık da yeterli sutu yapıyor. Tatlıyı ve hamur işini kestik mi bu iş tamamdırOlunur olunur. Ablam 4 tane doğurdu 3 tane normal sonuncusu sezeryan. Göbek falan Yok. Hareketli olunca gidiyor kilolar. Benim 2. Doğum kaldı göbek ama sütümüz zar zor yetiyor diyet yapıp da sütümü azaltmak istemiyorum. Hele bir 6. Ayına girsin sonra diyorum
Tırnakları kesip torpuleyin artık eldiveni tamamen bırakınMerhaba, ben hep eldiven giydiriyordum. Bir eldivenden otekini degistirirken bile hemen yuzunu ciziyor cunku.
Ah ah bende çatlak oldu maalesef. Acaba liearac in çatlak giderici kremlerini mi alsam fayda gorurum belkiO dr halt etmiş canım olursun niye olmayasın benim 4. Olduğu halde göbeğim kalmadı sadece 3. Sezeryan Olduğu için dikiş izinin üstüne çok hafif bir kat var onuda sorun etmiyorum istesem mekikle onuda yok ederim ama hiç fırsatım yok şuan eski kiloma 2 buçuk falan kaldı... Açıkcası oda gitsin istemiyorum bu kilo işi tamamen genetik... Çatlak olan bile dümdüz yapabiliyor karnını çok derin olmadığı sürece yapı ile alakalı biraz... Çok şükür çatlak hiç olmadı olsada kızlarımın izi derdim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?