2017 Aralık Anneleri

Benım daha kıloyu falan dusundugum yok canım ne ısterse yıyorum fırsat buldca ıfak tefek ıslermı yapıyorum baznde dinleniyorum ..benımde 6 7 kılo vermm laZm ama gıbek nasıl eskıye doner bılmıyorm

Sanmıyorum canım
Yetmese o kadar kilo almaz
Günleri günlerine uymuyor bebişlerin
Seninle kalmak istiyordur
Günlük çişli bez sayısını takip edin diyorlar
Ben çiş takibindeyim :)
Kilo alımı iyi cok sükür.Bakalim bugun en az 3 saat bekleticem.Dun sık emdigi icin keyfi yoktu,uykuya dalamadı.Gazı da cıkmadı

Verdim kuzum şimdi yine olcecem insallah düşmüştür dusmedeiyse yine calpol verecem ne zaman aşıların etkisi gider vücudunda BI de veren asisinda kolunda kızarıklık bile.yok normal.mi
Enteresan bizdede ne kızarıklık ne bişey var kolunda nokta bile yok kabuk bağlar dokunmayın demişti

Olunur olunur. Ablam 4 tane doğurdu 3 tane normal sonuncusu sezeryan. Göbek falan Yok. Hareketli olunca gidiyor kilolar. Benim 2. Doğum kaldı göbek ama sütümüz zar zor yetiyor diyet yapıp da sütümü azaltmak istemiyorum. Hele bir 6. Ayına girsin sonra diyorum

Enteresan bizdede ne kızarıklık ne bişey var kolunda nokta bile yok kabuk bağlar dokunmayın demişti
Asiyı yapan ebe kabuk baglarsa tutmustr demisti.Dun kendi ebemizi aradim,hic bi iz yok,kabuk baglamadi dedim.Ignenin girmesi bile tutmasi icin yeterli dedi.Iz sonradan olusuyrmus.Birinin dedigi digerine uymuyr.Buyuk kızinki kabuk baglamistı.Bunda hic bi sey yok

Bana pek mantklı gelmıyo kabk baglarsa tuttu meselesı

Ya evet bide o var ama sulu sebze yemekleri ve et,balık da yeterli sutu yapıyor. Tatlıyı ve hamur işini kestik mi bu iş tamamdır

Ah ah bende çatlak oldu maalesef. Acaba liearac in çatlak giderici kremlerini mi alsam fayda gorurum belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…